HondenPage baasje Nicky,Denny en Luna

Over Nicky,Denny en Luna

honden foto van Nicky,Denny en Luna Hallo,

Ik ben Nicky, en samen met mijn vriend Denny hebben wij sinds kort een puppy. Ze heet Luna en is een Cane Corso.

Tevens hebben wij ook nog een konijntje, een dwergpapegaai.
Heb je vragen? Stel ze gerust

Groetjes Nicky & Denny en een poot van Luna

Krabbels aan Nicky,Denny en Luna

honden page profiel conny en timoconny en timo schreef om 10 mei om 09:49
he waar hebben jullie hond ooit gehaalt de ons komt van bokt3 eindoven en is nu 3maand komt jullie van daan dat zal ik graag weet dan weet ik hoe ons wordt als ei jaar is en watvan ras is ie gr. conny en timo
honden page profiel Love is a four-legged wordLove is a four-legged word schreef om 16 februari om 19:41
Dolce komt van Yvette van From Mother nature te Medemblik, en Liam komt van Sandra en Jeroen, van La Potenza e l'Amore te Leimuiden. :-)
honden page profiel Love is a four-legged wordLove is a four-legged word schreef om 02 februari om 21:15
Hoi Nicky (en Luna), dankjewel! Jouw Luna ziet er ook fantastisch uit. Het is ook gewoon het meest indrukwekkende en leuke ras dat er is. Waar komt ze vandaan als ik vragen mag? Liefs van Emma, Liam & Dolce!
honden page profiel Nieke <3 LancerNieke <3 Lancer schreef om 20 december om 11:26
Hoi, bedankt voor je krabbelpootje op mijn profiel. Het is nog maar heel recent dat ik hier een profiel heb aangemaakt en moet nog wat mijn weg zoeken op dit forum ;) Leuke honden heb je!!! Groetjes, Nieke
honden page profiel Nero Nero schreef om 26 oktober om 08:00
Leuk dat jullie Ook een Cane Corso hebben!! Hoe oud is die van jullie? Pootje van Nero
honden page profiel Nikita & Dames Nikita & Dames schreef om 23 oktober om 08:26
Dankje! =)
honden page profiel Nikita & Dames Nikita & Dames schreef om 09 september om 16:51
Dankje..
honden page profiel EvaEva schreef om 08 september om 23:02
Oef wat een heerlijk koppie!!! Geniet er van, want het gaat hard de komende maanden. Voor je 't weet zijn ze groot en puppy af :-)
honden page profiel Joke RomvilleJoke Romville schreef om 02 september om 20:46
Hallo Nicky, Leuk dat jullie ook een cane corso hebben . Het zijn geweldige honden. Onze Quiero is nu bijna 10 maanden en weegt 46 kg. Bij welke fokker hebben jullie Luna gekocht?
honden page profiel Nikita & Dames Nikita & Dames schreef om 30 augustus om 08:19
oke, dat is goed nieuws ;) haha bedankt voor je reactie!
honden page profiel Nikita & Dames Nikita & Dames schreef om 25 augustus om 11:16
Hey Nicky , Even een paar vraagjes tussendoor, Verhaart Luna veel? En kwijlt ze veel? En als ze zich binnen uitschud, komt er dan ook veel kwijl mee.. of valt dit heel veel mee ? Groetjes, Nikita
honden page profiel Shamilla & ZenaShamilla & Zena schreef om 03 augustus om 10:05
welkom op hp
honden page profiel Nikita & Dames Nikita & Dames schreef om 03 augustus om 00:04
Nou kruisingen zijn niks mis mee hoor, maar het moet ons wel liggen... als je bij mijn krabbels kijkt, zie je een Carola staan en een Tanja & Bullit. Dit zijn broer & zus van elkaar, beiden een kruising bordeauxdog/bullmastiff... ik vind ze echt prachtig.. en vriendlief ook, maar geloof dat dit een eenmalig nest was.. wel jammer, wie weet komen we nog iets anders tegen in een kruising waar we van denken, ja dat is een hele leuke combi, maar voor nu is het nog steeds alleen de CC ;)
honden page profiel Nikita & Dames Nikita & Dames schreef om 02 augustus om 12:10
Hahah daarom , Ahw dat is wel jammer... maar wij moeten toch nog een paar maanden wachten denk ik.. dus ik kijk pas tegen die tijd weer op marktplaats of er iets opstaat... staan heel veel kruisingen op, en die wil ik dus niet.. dus we zullen moeten wachten ;) Ik denk dat wij maar gewoon verder sparen voor DAkosten... verzekering vind ik eigenlijk een beetje onzin (ieder zijn mening natuurlijk!) je betaalt veel en dan nog vergoeden ze lang niet alles..
honden page profiel Nikita & Dames Nikita & Dames schreef om 02 augustus om 00:53
Hahah de tegenovergestelde club... laat ik het dan nu zo maar even noemen ;) Achja, ieder ze eigen ding toch ? Wij wonen niet in rotterdam zelf, dus zijn daar iets anders in, nu moeten we er ook niet veel van hebben, maar hier in het dorp is ieder voor iets anders dusja... Dan ga je daar anders over denken toch :) Nja voorkeur kwa kleur gaat uit naar blauw of formentino... dus het is maar net of er eentje tussenzit ;) Formentino is een kleur die je niet zo gek veel ziet dusja.. :( Maar hoe gaan jullie dat doen.. sluiten jullie een verzekering af of sparen jullie ook in een potje ? Ik weet, het is/word een grote hond, en alles is dan duurder... maar als je de verzekering bekijkt, die vragen penning 16 en dan nog vergoeden ze niet alles..
honden page profiel Nikita & Dames Nikita & Dames schreef om 01 augustus om 22:13
Aiiii... helemaal de verkeerde ploeg helaas! Ach.. we zullen zien tegen de tijd dat het zover is... misschien staat er nog iets op marktplaats dan ofzo... we zien het wel ;) alleen hebben we eigenlijk wel een voorkeur kwa kleur dusja.. geen idee of dat erg is :(
honden page profiel Nikita & Dames Nikita & Dames schreef om 01 augustus om 17:25
oh ik zie trouwens ACAB staan... een voetbalfanaat ook bij jullie ?
honden page profiel Nikita & Dames Nikita & Dames schreef om 01 augustus om 17:24
Ja, misschien dat wij ook wel zo gaan kijken... Stamboom hebben wij eigenlijk weinig aan... we willen er niet mee fokken of naar shows ofzo... dus feitelijk hebben we een stamboom gewoon niet nodig.. en als je dan natuurlijk goedkoper uitkomt.. De pups moeten natuurlijk wel gezond zijn :)
honden page profiel Nikita & Dames Nikita & Dames schreef om 31 juli om 09:26
Wat een schatje! hebben jullie wel mazzel gehad, 250 en dan nog een goed adres ook! Ze zijn inderdaad wel duur in de "aanschaf" maar dat zijn alle rashonden eigenlijk wel :)

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Nicky,Denny en Luna heeft 306 ontvangen.

Berichten en online status
Nicky,Denny en Luna was voor het laatst online 5 jaar, 7 maanden, 1 weken, 5 dagen, 21 uur, 31 minuten, 20 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^