Over Lise met Ruby, Naïn & Qalvin

honden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvin Hoi! 

Leuk dat je onze pagina bezoekt!
Mijn naam is Lise. Ik ben 18 jaar oud en woon in België. Ik ben opgegroeid met honden en na 13 jaar hondloos te zijn, is er sinds 17 februari 2016 weer wat leven in huis! Ruby is mijn eerste eigen hond, en ik ben meteen gebeten door het virus :-) Sinds 30 augustus 2016 lopen hier niet 1, maar 2 borders rond :-) Ruby en Naïn zijn beide actief als showhond, op show voelen ze zich helemaal super en zetten ze hun beste pootje voor. Met Ruby beoefen ik ook agility. We gaan er vaak met zn drietjes op uit maar vinden het ook super om met een hele bende op stap te gaan.
Zo, dit was het dan zo'n beetje. 
See you around!    


Je kan de dames hun avonturen op hun eigen instragam, bordercrewcollies ;-)

 PitaPata Dog tickers

Plaats deze hond
.//^ ^ op je profiel
(/(_•_)) om te laten zien
._/''*''_ dat je TEGEN
(/_)^(_) DIERENMISHANDELING bent !!!

Krabbels aan Lise met Ruby, Naïn & Qalvin

honden page profiel celeste & nuggaceleste & nugga schreef om 18 januari om 09:56
Nugga is ook een MSDE'ertje (maar wel half) haar papa is kealan en de mama is Kozma (Quellyane) Misschien zijn Nugga en ... verre familie! :)
honden page profiel Lise met Ruby, Naïn & QalvinLise met Ruby, Naïn & Qalvin schreef om 07 september om 20:44
Krabbels worden gelezen, eventueel beantwoord en na een tijdje weer verwijderd zodat mijn profiel een beetje netjes blijft :)

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Lise met Ruby, Naïn & Qalvin heeft 16238 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Lise met Ruby, Naïn & Qalvin zeer positief gewaardeerd bij 230 waarderingen.

Berichten en online status
Lise met Ruby, Naïn & Qalvin was voor het laatst online 5 jaar, 10 maanden, 2 dagen, 1 uur, 38 minuten, 35 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^