HondenPage baasje Sofie

Over Sofie

honden foto van Sofie Hoihoi,

Ik ben Sofie, lerares buitengewoon lager onderwijs en een supergrote hondenliefhebber!
Zelf heb ik één hondje 'ons bobke'. Hij is al 16 jaar in mijn leven. Dit is toch al heel wat in mijn 25 jarig bestaan!
Het is echt een schatje die na vele jaren hondenschool en agility heel goed luistert. Een prachtig beestje!
Echter nu ik in februari met mijn vriend ben gaan samen wonen, heb ik hem thuis moeten 'achterlaten'. Ik kon het mijn ouders en broer niet aandoen om hem mee te nemen! Ik mis hem elke dag :(!

Daar ik altijd een hondje gehad heb thuis, duurde het niet lang vooraleer ik een hondje kocht voor bij mijn thuis: ons duvelke (mijn vriend koos de naam :-)! Dit heeft helaas niet lang mogen duren en heb hem na een weekje al moeten afgeven ... verschrikkelijk!! Het was zo'n mooi, slim en lief hondje .. maar het heeft niet mogen zijn!

Nu ben ik (voorzichtig) op zoek naar een Shiba Inu (black and tan) van bij een goede fokker ... al wordt mijn wachten wel op de proef gesteld! Ik kijk ernaar uit als ik mijn kleine 'Aiko' mag verwelkomen! Ik sta alvast op de wachtlijst voor volgend jaar! Afwachten dus ... maar ik heb het er voor over!

Krabbels aan Sofie


Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Sofie heeft 60 ontvangen.

Berichten en online status
Sofie was voor het laatst online 12 jaar, 2 weken, 1 dagen, 17 uur, 45 minuten, 55 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^