HondenPage baasje Tanja, Jindi en Joysa †

Over Tanja, Jindi en Joysa †

honden foto van Tanja, Jindi en Joysa † Hallo, ik ben Tanja ik ben 43 jaar heb 3 zonen en een kleindochter van 2 jaar.
Ik woon in Apeldoorn.
Onlangs (07-07-2011) is mijn Jack Russel Joysa overleden.†
Ik ben er kapot van en mis haar nog steeds heel erg. (ze is maar 9 jaar geworden)

PitaPata - Personal picturePitaPata Dog tickers

Maar we hebben er ook weer een nieuw pupje bij. Een Black and Tan Jack Russel/Dwergpinscher teefje en we noemen haar 'Jindi'. Ze zal Joysa nooit vervangen maar ze vult wel een leegte op. Ze brengt weer zonneschijn in ons leven.

PitaPata - Personal picturePitaPata Dog tickers

Krabbels aan Tanja, Jindi en Joysa †

honden page profiel Sylvia GrootSylvia Groot schreef om 04 januari om 19:29
Hee meid, hoe gaat t? Wat is Jindi alweer groot geworden zeg! gaat t hard he? zie t ook aan Kaya. Hoe waren je feestdagen? Ik wil je nog wel een fijn 2012 wensen... Ik was erg met mijn gedachten bij Wendy, was best even moeilijk soms..
honden page profiel petra en jackpetra en jack schreef om 14 augustus om 11:00
Ik zie dat Jindi.. nu ook in de lengte gaat groeien, wat gaat het toch snel!!
honden page profiel Baasje E&EBaasje E&E schreef om 31 juli om 12:08
Een nieuwe pup brengt wat leven in de brouwerij en kan, ondanks het verdriet om Joysa, weer wat vrolijkheid terug brengen. Gelukkig heb ik Esmee nog, al woont ze bij mijn ouders, maar omdat we achter elkaar wonen zie ik haar héél vaak. Ze loopt een hele dag wat heen en weer, meestal om een hondenkoekje te scoren, maar als ze niets meer krijgt dan wil ze wel even geaaid worden en gaat dan weer naar huis. Ga nog steeds mee om haar uit te laten, gezellig wat kletsen, lachen om de capriolen van Esmee en lekker in de buitenlucht genieten. Dat houdt mij op de been. Als Jindi (prachtige naam en betekenis trouwens)jou op de been houdt, dan is dat toch hartstikke mooi. We willen toch allemaal gelukkig zijn en hebben naast het verdriet, soms even iets nodig om ons op te beuren. Dan kan het immers nooit verkeerd of te vroeg zijn dat jullie Jindi in jullie leven hebben genomen? Geniet er maar van. Groetjes Karin.
honden page profiel Baasje E&EBaasje E&E schreef om 31 juli om 00:07
Ik zag jouw profielfoto en ik ben helemaal gevallen voor Jindi. Heb het zelfs aan mijn moeder laten zien. Wat een schatje. Ik wist trouwens niet eens dat de black and tan Jack Russell bestond (bloos). Natuurlijk kan niets jouw geliefde Joysa vervangen, maar toch mooi dat Jindi weer wat van de vreugde terug kan brengen. Groetjes Karin.
honden page profiel Sylvia GrootSylvia Groot schreef om 30 juli om 13:40
Wat een eigenwijs koppie!!!!
honden page profiel petra en jackpetra en jack schreef om 29 juli om 15:42
Wil je het dan helemaal goed doen dan zeg je tussendoor ook nog "volg". Het zijn voor mij ook allemaal nieuwe dingen hoor. Ben met mijn vorige honden nooit op puppyles gewesst.
honden page profiel petra en jackpetra en jack schreef om 29 juli om 15:13
oeps..ik bedoel linkerhand..en geen linkerhond je loopt wel een beetje gebogen hoor... want anders ruikt hij het brokje niet :-)
honden page profiel petra en jackpetra en jack schreef om 29 juli om 15:10
Hoi, Jack heeft juist de neiging om heel snel te gaan lopen.:-) Je pakt de riem in je rechterhand in de linkerhond een brokje. Pup staat links van je. Je zegt "let op" en laat hem ruiken aan het brokje je gaat lopen en laat hem nog steeds dat brokje zien..loopt hij goed mee dan belonen met het brokje. Vanmorgen net doorgenomen bij puppyles. ;-) Je zou het kunnen proberen..misschien loopt hij dan wel mee door dat brokje. Groetjes, Petra
honden page profiel petra en jackpetra en jack schreef om 24 juli om 12:16
Mijn vorige jack russel "puck" was ook wit met bruin ik moest hem laten inslapen op 17 jarige leeftijd.Dat is 3 jaar geleden gebeurd. Ik las dat Joysa nog niet zo lang geleden is overleden. Wat heb je prachtige dingen geschreven over haar!! Groetjes, Petra
honden page profiel petra en jackpetra en jack schreef om 24 juli om 11:25
Hoi Tanja, Ik geef Jack Pro Plan voer eerst puppy small en toen deze zak op was over gegaan op Pro Plan puppy original. En dat gaat goed stevige poep. En vorige week ben ik begonnen met 1x per week vlees te voeren van energique-puppy. Daar smult hij echt van! Tussendoor geef ik hem eigenlijk niets hij krijgt nog 4x per dag eten. Alleen om te belonen (de dingen die we leren op puppycursus) daar krijgt hij weer een brokje voor. Groetjes, Petra
honden page profiel petra en jackpetra en jack schreef om 23 juli om 20:46
Wat leuk om te zien dat jij ook een black and tan Jack russell hebt. Groetjes, Petra
honden page profiel Tanja, Jindi en Joysa † Tanja, Jindi en Joysa † schreef om 19 juli om 11:10
Dank je wel Astrid, zo zie ik het ook. Jammer dat er altijd mensen zijn die dit niet begrijpen en mijn er voor aankijken dat ik weer een nieuwe pup heb. Maar mijn hart en liefde zijn groot genoeg voor dit lieve kleine meisje.
honden page profiel Astrid & SchumiAstrid & Schumi schreef om 19 juli om 08:27
Prachtige nagedachtenis aan Joysa, en wat een schatje is Jindi, heel veel geluk, en elk dier is speciaal op zijn eigen manier. Groet
honden page profiel Sylvia GrootSylvia Groot schreef om 16 juli om 16:39
Ik heb gekeken op you tube en de tranen stromen over mijn wangen... Zou het zelf ook wel willen maar weet nog niet hoe. Mijn meisjes staan allemaal op mijn layoutpagina en blog..

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Tanja, Jindi en Joysa † heeft 622 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Tanja, Jindi en Joysa † zeer positief gewaardeerd bij 6 waarderingen.

Berichten en online status
Tanja, Jindi en Joysa † was voor het laatst online 11 jaar, 11 maanden, 3 weken, 4 dagen, 4 uur, 59 minuten, 14 seconden geleden

Honden Foto's

honden foto Lkkr eigenwijs kijken honden foto Fotomodel!!! (11 wkn) honden foto Ons nieuwe aanwinst 'Jindi'. honden foto Regen/winterjasje honden foto Joysa als middelpunt, en Jindi er om heen honden foto Mooie tekst.
Tanja, Jindi en Joysa † heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: Joysa †, Jindi


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^