HondenPage baasje nina +

Over nina +

honden foto van nina + hallo allemaal...dit is shila. 15 jaar geworden. was het geen mooie dame......ik heb haar 18-09-2011 moeten laten inslapen. melkkleirkanker met uitzaaiingen. dit gedicht vond ik toen wij net te horen kregen dat wij niets meer voor haar konden doen.


Shila een vriendin uit duizenden voor mij ..
Zij is de enige die mij altijd begrijp …

Al spreken we niet dezelfde taal ..
Zij weet van mij ieder verhaal ..

Zij luistert alleen want praten kan zij niet ..
Oh wat heb ik mijn hond toch lief

Zij heeft kanker en dat doet mij pijn ..
Maar zij doet er alles aan om zo lang mogelijk bij ons te zijn ..

Maar nee als je pijn krijgt dan zal ik je toch laten gaan ..
Met de gedachte dat je in mijn hart altijd zal voort bestaan

Krabbels aan nina +

honden page profiel B met D&A†B met D&A† schreef om 02 september om 15:15
Hoi Nina. Erg vervelend dat jullie hetzelfde mee moeten maken. Wij zijn direct naar de da gegaan. Wij deden inderdaad ook rompertjes aan maar mevrouw kon ze zelf uittrekken! Misty had er erg veel pijn aan maar tussendoor was ze ook erg vrolijk.Wij hebben ook van de da een antibioticakuur gekregen maar het heeft voor haar niet meer geholpen. We mochten er ook niet aankomen van haar dus we konden het niet uitspoelen. We hebben haar uiteindelijk laten inslapen. Het zou echt niet beter worden en een operatie zou ze waarschijnlijk niet overleven omdat ze al zo oud was. Hopelijk is dat bij jullie niet het geval en komt Shila er weer helemaal bovenop! Groetjes Bianca
honden page profiel MeisjesMeisjes schreef om 31 augustus om 21:06
haha ja dat is mijn zoon en zijn hondje lila/ lila is ook heel fijntje gebouwd trouwens...zacht en rustig makelijk van karakter..wel lekker pittig...ze blaft weinig...is ook niet anders gewend...onze luna,de husky blaft ook niet,neemt lila van haar over hihi....mensen staan versteld van hoe rustig lila is voor een jack russel en eigelijk niet echt blaft...ben ik wel blij mee hahah ken ook jack russels die oorverdovend blaffen. lila is een vrolijk open spring in het veld...zo heerlijk hondje...hoe is jouw hondje van karakter?
honden page profiel Nikita & Dames Nikita & Dames schreef om 29 augustus om 18:30
Jeetje meis, Veel sterkte toegewenst en geniet van haar zolang als je kan!
honden page profiel MeisjesMeisjes schreef om 27 augustus om 09:39
je hondje is een jack russel toch? mooi leeftijd zeg ondanks de kanker....wens jullie veel sterkte...
honden page profiel Nadja & BinkNadja & Bink schreef om 24 juli om 23:38
Hoi Nina, lees net dat je hondje kanker heeft. Wat een heerlijk koppie heeft ze. Een zeer respectabele leeftijd, maar kanker wil je niet voor je lieveling. Ik hoop dat je nog een tijdje van haar mag genieten. En wat die honger betreft; misschien is het inderdaad zo dat tumoren energie vreten en ze dus meer honger heeft. Geef haar wat extra's en verwen haar maar lekker. Héél veel sterkte de komende tijd! Een lieve groet, Nadja
honden page profiel Tanja Tanja schreef om 31 mei om 23:07
Ok dat is ook al best oud. Ja je kunt ook niks anders dan het beste hopen voor je hondje. En haar het beste geven van wat ze nodig is.
honden page profiel Tanja Tanja schreef om 29 mei om 19:13
Hallo Nina, dank je voor je compliment, wat erg dat je hond kanker heeft. Hoe oud is je hond nu? En wat is haar levensverwachting? Ik weet nog hoe onze vroegere hond ook kanker had. Al was ik nog maar klein. Sterkte met de verwerking hiervan.
honden page profiel Floor en Fiefie Floor en Fiefie schreef om 20 mei om 22:02
och wat een lief dametje! :) bij fiefie zie je inderdaad niet echt de teckel terug...als je het weet zie je wel wat maar ze heeft echt meer van de jack weg. alleen wat langer en korter op de pootjes en iets grotere oren maar niet zo als een teckel nee :D ik vind haar wel echt nog goed uitzien voor haar leeftijd! liefs floor
honden page profiel Sonja, John, Iggy+ ,Chelsea en Amy.Sonja, John, Iggy+ ,Chelsea en Amy. schreef om 18 mei om 15:52
Hoi Nina, Ja, kanker is verschikkelijk, vooral op de leeftijd die je hondje nu is, ik hoop dat je nog lang van haar mag genieten, ik heb het nooit mee gemaakt met een hondje dat kanker had, onze Iggy is overleden op 26-11-2009 aan de gevolgen van 15 zware epileptische aanvallen in 3 dagen tijd, door een fout van de dierenarts (Niet onze eigen dierenarts), ik mis haar nog iedere dag, bekijk anders mijn foto´s van mijn meisjes maar op mijn page, daar staat ook het hele verhaal over Iggy+, onder dagboek: Triest verhaal over onze Westy Iggy.
honden page profiel Sonja, John, Iggy+ ,Chelsea en Amy.Sonja, John, Iggy+ ,Chelsea en Amy. schreef om 11 mei om 13:51
Hoi Nina, wat een mooi hondje4 zeg, helaas weet ik wel hoe het is om je geliefde hondje te moeten missen, ik verloor mijn Westy Iggy in 2009 aan epilepsie, maar ik hoop dat het voor jou nog lang mag duren. Groetjes Sonja, Iggy+, Chelsea en Amy.
honden page profiel B met D&A†B met D&A† schreef om 02 mei om 10:36
Hoi, Shila is zeker een mooie dame!
honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*† schreef om 02 mei om 00:35
Hallo Nina. Fijn dat je ingelogd bent! Wat een mooi hondje en dat op die leeftijd! Ik stuur je ook nog een Prive Berichtje.

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

nina + heeft 341 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van nina + zeer positief gewaardeerd bij 3 waarderingen.

Berichten en online status
nina + was voor het laatst online 10 jaar, 8 maanden, 1 weken, 16 uur, 13 minuten, 22 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^