HondenPage baasje Falco Bowie

Over Falco Bowie

honden foto van Falco Bowie Daisypath Happy Birthday tickers
Ik heb 1 hond een Appenzeller sennen Falco Bowie Augustus 2011. We hebben gekozen voor een Appenzeller omdat we er al een hebben gehad zie foto van hem met donkere achtergrond. . Dit was Bobby. We hebben hem 2010  in laten slapen Hij is 12 en half geworden.Diego onze Rottweiler hebben we helaas weg moeten doen. Mijn autistische zoon was bang van hem. Maar we hebben een lieve baas voor hem gevonden.Ook hebben we 2 poezen en broer en zus Tresor en Mignon mei 2009. Dieren in een bench vind ik niet kunnen. Jij wil toch ook niet in een hokje gestopt worden. Dus bij mij kan je niet terecht voor advies voor een bench.
Ik woon dicht bij de plassen. Ik ga elke dag ongeveer anderhalf uur lopen. En natuurlijk nog 3 a 4 keer per dag gewoon en half uurtje lopen met hem. En ook spelen met de fris bee vind hij heerlijk.

Krabbels aan Falco Bowie

honden page profiel RiaRia schreef om 12 oktober om 10:18
Lieve Falco bedankt voor je medeleven Inderdaad doet pijn kan het moeilijk los laten Maar ja je moet verder Tijd heelt alle wonden Zal het zien Vele Boeven kinderen gehad, maar met de laatste heb ik het niet meer Nogmaals bedankt
honden page profiel rianne rianne schreef om 09 september om 19:53
Dank je,het valt niet mee na zo'n lang leven samen.
honden page profiel Dobber †Dobber † schreef om 24 augustus om 21:33
Je, leuk he!!! :)
honden page profiel IrmaIrma schreef om 21 augustus om 20:51
Dat is pittig, een appenzeller als herplaatser. Het zijn echt niet de makkelijkste honden. Doe je goed. Wel heel anders hè als je ze van pup af aan hebt hè. Met Borres hebben we het in de pubertijd ook wel even pittig gehad. Op de appenzeller forum werd vermeld dat ze pas na 5 jaar volwassen worden, ik dacht toen dat dat wel mee zou vallen. Maar wat Borres betreft klopt dit. Nu is hij 6 en gaat het super, is hij heel sociaal en heel stabiel. Ik vind het ook een mooi ras maar vind de grote Zwitser ook geweldig.
honden page profiel IrmaIrma schreef om 21 augustus om 00:41
Hallo, ik ben al enige tijd niet meer actief geweest op dit forum maar sinds deze week weer actief. Wat leuk om een appenzeller te zien, wij hebben er ook eentje. Borres, nu 6 jaar oud. Mooie hond is falco en de eerste foto zo herkenbaar. Het liggen met de poten over elkaar. Succes met Falco.
honden page profiel annekeanneke schreef om 05 augustus om 00:02
Thanks
honden page profiel Dobber †Dobber † schreef om 05 juli om 15:47
Hey, bedankt voor je berichtje. Er zijn niet zo veel Appies op dit forum dus leuk dat er ´een nieuwe´ bij is ;). De Roedelmethode is inderdaad het beste voor deze honden, persoonlijk vind ik die methode geschikt voor elke hond (ongeacht het ras) maar voor de Appenzeller is dit m.i. eigenlijk de enige methode die echt werkt... Groetjes!
honden page profiel Saar13Saar13 schreef om 10 juni om 09:40
Wauw, Falco is ook echt een lieverdje om te zien. Jammer dat jullie voor Diego een ander baasje moesten zoeken, maar ik snap het wel hoor. Gaat het met Falco wel goed met je zoon?
honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance schreef om 04 juni om 14:02
FaLco ? Bobby ? Diego ? ik ben de draad kwijt....wie is de hond met de pet dan ? Toffe foto zeker weten :-) Fijn jouw idee over benches ook.

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Falco Bowie heeft 482 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Falco Bowie zeer positief gewaardeerd bij 26 waarderingen.

Berichten en online status
Falco Bowie was voor het laatst online 8 jaar, 6 maanden, 2 weken, 1 dagen, 14 uur, 46 minuten, 51 seconden geleden

Honden Foto's

honden foto Onze lieve maatje die nu bij een andere baas is. En heeft het reuze naar zijn zin daar. honden foto Onze Bobby toen hij 9 jaar oud was.Maar helaas hebben we afscheid van hem moeten nemen Augustus 2010.Onze eerste Appenzeller sennen honden foto Bobby 11 jaar oud. Onze heerlijk zeehond honden foto Dit is onze Falco Bowie Hij is onze mascotte. En ons kleine maatje: honden foto Diego 10 weken oud. lekker aan het uitrusten van het ravotten met het touw honden foto Hier lig ik  vredig te wachten voor mijn  laatste wandeling van de dag.
Falco Bowie heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: Diego , Bobby, Falco Bowie


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^