Over Anita, Bobby en Eva

honden foto van Anita, Bobby en Eva Hallo ik heet Anita.
Bobby is mijn eerste eigen hond en is van oktober 2008. Hij komt uit Spanje om precies te zijn uit Malaga van ACE charity. Hij was een jaar toen ik hem adopteerde. Hij is heel lief en sociaal met hond en mens en andere dieren. Ik heb nog een kat en 2 fretten en daar kan hij heel goed mee omgaan. Sinds kort werk ik niet meer dus ik heb alle tijd voor hem. Ik woon in Amsterdam vlakbij het Amsterdamse Bos. Heerlijk voor honden!

Sinds juli 2012 is Eva bij onze club gekomen. Het is een vrouwtje uit Roemenie en ca. 3 jaar. Ze is heel lief en Eva en Bobby kunnen uitstekend met elkaar overweg. Ze zou gesteriliseerd zijn maar toen ze 3 weken bij mij was lagen er opeens 2 pupjes bij haar in de mand....netjes schoongewassen en wel. Dat was een hele verantwoordelijkheid maar achteraf ben ik blij dat ik dit heb meegemaakt. De 2 pupjes...een mannetje en een vrouwtje zijn 8 weken bij ons gebleven...Eva heeft ze liefdevol verzorgd en beiden hebben nu een goed en warm huisje.

Krabbels aan Anita, Bobby en Eva

honden page profiel gojagoja schreef om 28 februari om 14:33
dank je wel, 2 mooie complimenten tegelijk :-)

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Anita, Bobby en Eva heeft 306 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Anita, Bobby en Eva zeer positief gewaardeerd bij 11 waarderingen.

Berichten en online status
Anita, Bobby en Eva was voor het laatst online 10 jaar, 1 weken, 2 dagen, 19 uur, 24 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^