HondenPage baasje Annemarie en Tristan

Over Annemarie en Tristan

honden foto van Annemarie en Tristan Mijn naam is Tristan. Ik woon sinds 25 Maart 2011 bij mijn vrouwtje, haar man en 3 kinderen. Toen ik bij hun kwam wonen was ik 9 wkn oud.
Voordat ik kwam hadden ze een andere hond, een zwarte, met een krul staart en ze luisterde naar de naam Jane. Heb haar nooit ontmoet, maar zie haar op foto's die in huis staan.

Ik ben een blonde Golden Retriever, reu. Maar mijn vrouwtje vermoed dat er ook een ander ras bij mij in zit. Ik ben te opdringerig voor een Golden. Maar dat maakt haar niet uit. Ik ben lief voor haar en haar kinderen, luister goed en dat vind ze veel belangrijker.

Mijn baasje houdt van foto's maken dus ik sta er geregeld op. Deze zet ze ook soms wel op deze site, dus veel kijkplezier van hoe ik van een pup een grote stoere hond wordt.

Een poot van Tristan en een hand van mijn baasje Annemarie

Krabbels aan Annemarie en Tristan


Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Annemarie en Tristan heeft 923 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Annemarie en Tristan zeer positief gewaardeerd bij 9 waarderingen.

Berichten en online status
Annemarie en Tristan was voor het laatst online 8 jaar, 11 maanden, 2 weken, 6 dagen, 7 uur, 41 minuten, 40 seconden geleden

Honden Foto's

honden foto Okt. 2013 honden foto Juni '11 honden foto Jump in the water! Mei '11 honden foto honden foto honden foto Dochter, 7 jaar geleden, geeft Jane een kroel. Één van mijn favorite foto's. (Deze is ingescand.)
Jane toen nog geen grijze toet.
Annemarie en Tristan heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: Jane, Tristan!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^