HondenPage baasje Nicole & Bonnie Debbie Skip Monthy

De laatste reacties in het hondenforum

Nicole & Bonnie Debbie Skip Monthy heeft nog niets gezegd in het hondenforum

Honden Foto's

honden foto Mijn eerste ontmoeting met Monthy =D honden foto Monthy close up honden foto Monthy honden foto Monthy honden foto Debbie achter de oranje gordijn! honden foto Bonnie tijdens pakjes avond in het pakjes papier. Bonnie vond dit enig en deed dit vaak. Ze leek wel een fotomodel want ze keek bijna altijd recht in de camera! honden foto Onze Monthy toen hij nog een puppy was. honden foto Monthy in de bloemenbak! Monthy was nog een puppy (Oke, dat zien jullie ook wel denk ik;)) honden foto Skip spelen met de vogels. honden foto Kleine Monthy honden foto Debbie zag er altijd zo grappig uit met dat lange haar. Haar snuitje vormt een hartje! honden foto Dit is Bonnie samen met mij. Bonnie heeft mij altijd beschermd. Ze zat altijd bij me als ik zat te spelen of in de box lag. Dit deed ze volgens mijn moeder alleen bij mij! Bonnie en ik hadden eigenlijk meteen al een goede band. Ik geloof dat Bonnie dat meteen al aanvoelde en erg de behoefte had om op mij te letten.
Nicole & Bonnie Debbie Skip Monthy heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: Monthy (Labrador van 1 maart 2009) , Skip (Kruising Maltezer/Poedel van 2002), Debbie (1990-2002), Bonnie, my Angel! (1989-1998)

Verhalen van Nicole & Bonnie Debbie Skip Monthy in het Dogboek

Nicole & Bonnie Debbie Skip Monthy heeft nog geen verhaal geschreven in het dogboek

Wedstrijdfoto's

Nicole & Bonnie Debbie Skip Monthy heeft niet meegedaan aan de hondenpage fotowedstrijd

Clubs

Nicole & Bonnie Debbie Skip Monthy is lid van de volgende club(s):
De Labrador Club

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^