HondenPage baasje Jeanine

Over Jeanine

honden foto van Jeanine Honden hebben altijd een groot deel uitgemaakt van ons leven. Vroeger thuis en sinds we samen zijn hebben we een aantal lieve, eigenwijze honden gehad. Waaronder Max, de liefste Rottweiler die er was, uit het asiel, helaas bleek hij helemaal onder de kanker te zitten. Ayla was zijn vriendinnetje, helaas bleek zij slecht tegen binnen wonen te kunnen, ze beet zich tot bloedens toe kaal. Ze is naar vrienden gegaan op een boerderij en daar gaat het prima.
Tussen door nog wat honden opgevangen, die voor langere of kortere tijd bij ons zijn gebleven.

Nu woont Chico bij ons, een kruising Parson Russel en Beagle, leuke combinatie!!! (eigenwijs en druk). Uit een nestje van 3, hij kreeg de naam Terminator mee, omdat hij de grootste en dikste van het nestje was :-)

Hij woont hier samen met onze 2 katten: Coco en DJ. En met ons natuurlijk, gezin met man, vrouw (ikke dus) en 2 kids van 16 en 13.

Het lijkt me leuk om met andere baasjes en honden in de omgeving te gaan wandelen. Bij ons in het dorp lopen de meeste honden strak aan de lijn en valt er voor hem weinig te spelen....

Krabbels aan Jeanine


Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Jeanine heeft 18 ontvangen.

Berichten en online status
Jeanine was voor het laatst online 12 jaar, 1 maanden, 3 weken, 1 dagen, 18 uur, 23 minuten, 28 seconden geleden

Honden Foto's

Jeanine heeft nog geen honden foto's toegevoegd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^