HondenPage baasje Fabienne&Nala&Luka

Over Fabienne&Nala&Luka

honden foto van Fabienne&Nala&Luka Hallo,

Ik ben Fabienne en ik ben 13 jaar. Ik ben heel blij want ik mag een hond!! Eerst mocht het niet maar nu wel. Ik heb echt de meest geweldige ouders van de wereld!!
Na heel lang "onderzoek" kwamen we uit op een Japanse Spits. Dit ras is in Nederland niet heel bekend en er is ook maar één fokker van in Nederland. Maar het zijn echt geweldige honden!
Over 5 weekjes krijgen we onze puppy. Ik kan haast niet wachten!!

Maar op dit moment heb ik de liefste poes van allemaal. Nala (4 jaar)! Het is echt een schatje en ze is er altijd voor mij! Ze is gewoon geweldig!

Ongeveer 3-4 jaar geleden hadden we een border collie/friese stabij genaamd Boogie. Echt een schatje maar hij heeft het nu veel beter op een grote boerderij met rasgenootjes.

Zo de laatste keer dat ik hier wat schreef moest ik nog 24 nachtjes wachten! En dat zijn er nu nog maar 3!! Waaah het is nu zo dichtbij :-)

Krabbels aan Fabienne&Nala&Luka

honden page profiel willywilly schreef om 06 november om 09:52
Leuk dat jullie ook een japanse spits hebben, Wij hebben er ook 2 en ook uit Diever vandaan. Binnekort hoop ik dat het teefje loops gaat worden, want dan mag ze gedekt worden door onze reu. Hoe oud zijn de japanse spits van jullie en uit welke vader en moeder? Zou wel leuk zijn als we wat meer contact krijgen. Ik heb ook een facebook van onze honden japanse spits gemaakt. Jullie mogen je ook daar bij voegen, zodat je daar ook foto's en verhaaltjes kwijt kan. Groetjes Willy
honden page profiel gerdinagerdina schreef om 21 juli om 22:59
heej, hoe gaat het nu met Luka? :-)
honden page profiel gerdinagerdina schreef om 19 februari om 20:43
joah, ze worden snel groot hae? Amber is op dieet, ze is te dik.. ;)
honden page profiel gerdinagerdina schreef om 25 januari om 15:00
fijn dat jij je stamboom ook hebt. ik heb die van Amber ook al een tijdje. ze is geboren op 3 december 2010, en Elvis en Suzy zijn dr ouders :) hoe gaat het nu met jouw maatje?
honden page profiel gerdinagerdina schreef om 20 september om 17:33
ja klopt, Amber staat op de 2e foto :) ik heb geen stamboom, wat ik achteraf wel heel jammer vind, want ik zou wel shows willen doen :) hebben jullie een stamboom? wanneer is Luka geboren? is zijn moeder Suzy?
honden page profiel gerdinagerdina schreef om 18 september om 16:32
hai! ik ben ook een trotse bezitter van de Japanse Spits, ze zijn zo leuk ;) ik heb Amber weg uit Diever, bij de enige erkende fokker in Nederland, en jij dan? :)
honden page profiel Josien , Logan en NikkiJosien , Logan en Nikki schreef om 29 april om 17:28
wat een leuke naam heb je hem gegeven. LUKA !!
honden page profiel stefaniestefanie schreef om 22 april om 22:05
Hallo, wij zouden heel erg graag een Japanse spits als puppy adopteren.Zou dit mogelijk zijn bij jullie? GSM : 0498/529150 Zou het mogelijk zijn om te bellen na 6u? Desnoods kan u altijd emails zenden naar [email protected] wij zijn al enige tijd op zoek en zouden een antwoord zeer op prijs stellen. M.V.G. Stefanie Vervaet
honden page profiel millymilly schreef om 11 april om 18:33
gefeliciteert nou het was het wachten waard wat een knuffels is het heel veel geluk met de pup
honden page profiel Karin & LeviKarin & Levi schreef om 11 april om 17:35
Hey hoe gaat het nu met je hondje? Je had hem/haar gehaald toch :D
honden page profiel margotmargot schreef om 20 maart om 20:12
Wat leuk , een Japanse spits!!! Het lijken mij hele leuke honden, ik heb de site meerdere keren bekeken. Inderdaad heeft onze Ayla er iets van weg. Wij staan nu op de lijst voor een pup van Nienke, ook hier van het forum , een Samojeed. Ze noemen de Japanse Spits weleens een mini-samojeed....Succes met het wachten nog! Ik moet zelfs nag afwachten of de dekking is gelukt bij Nienke...pffff
honden page profiel IrisIris schreef om 19 maart om 14:59
Hey, ik kom oorspronkelijk uit Dwingeloo, mijn ouders wonen hier nog steeds. Mag is vragen bij wie jullie de pup halen? Misschien ken ik ze wel.. Een vriendin van mij is ook nog op zoek naar een puppy en dan het liefst dicht bij huis.. Groetjes Iris
honden page profiel SamSam schreef om 17 maart om 17:32
En.. Wat wordt de naam?
honden page profiel roosroos schreef om 16 maart om 15:32
Heee :) ik dacht even dat je een samojeed had maar het is een japanse spits :) wat leuk het lijkt wel beetje op een keeshond/samojeed mooi hoor en wat een exclusief ras :D.. ik dacht dat samojeden al niet vaak voorkomen maar net als jij zegt dat er maar 1 fokker is in nederland! :D heel veel plezier met je nieuwe hondje. ik ben 15 en ik zeurde zolang ik me kan herinneren ( ongv 10 jaar) om een hond! en nu eindelijk op mijn 14e verjaardag kreeg ik er een :D.. bij jou dus beetje hetzelfde :D>. Groetjes van roos en heel veel plezier met je nieuwe hondje!
honden page profiel Criz & de Shelties	Criz & de Shelties schreef om 11 maart om 20:58
Hoi Fabienne, ik las dat je een Japanse Spits krijgt, wat geweldig! Ik heb een tijdje in Australie gewoond, waar dit ras zeer populair is en je ze ook overal ziet lopen. Er zat er eentje bij mij op puppycursus, ik vind het zulke leuke hondjes. Ik had ook al gezocht naar fokkers in NL (gewoon nieuwschierig) en zag dat er maar eentje was, superleuk dat jullie daar een pup van krijgen! Ik hoop dat dit ras ook bekender in NL wordt, ze zijn gewoon te leuk! :) Groetjes!
honden page profiel Josien , Logan en NikkiJosien , Logan en Nikki schreef om 11 maart om 19:28
Leuk hoor dat je weer een hondje mag.Ik heb ook een witte kees,lijkt er wel wat op.
honden page profiel PaulinePauline schreef om 09 maart om 20:12
Hoi hoi, Welkom op HP!!!!
honden page profiel Aafke & ChicaAafke & Chica schreef om 24 februari om 18:35
Ha Fabienne! Leuk, je hebt ook een profiel aangemaakt :-D Pas op: het is verslavend hier hoor.. Leuk dat je een Japanse Spits-pup mag verwelkomen, lijken me helemaal superhonden! groetjes, Aafke
honden page profiel Ronica & FesterRonica & Fester schreef om 24 februari om 17:04
welkom op hp en veel plezier met je toekomstige hondje!! :) groetjes Ronica

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Fabienne&Nala&Luka heeft 211 ontvangen.

Berichten en online status
Fabienne&Nala&Luka was voor het laatst online 8 jaar, 5 maanden, 2 dagen, 11 uur, 51 minuten, 32 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^