HondenPage baasje Helma

Over Helma

honden foto van Helma Ik woon in Amsterdam samen met mijn vriend en onze twee je weet wel katers Boefje en Binkie. We hebben sinds mei 2011 een Markiesje teefje genaamd Lucca.

Thuis (in Heemstede) ben ik opgegroeid met Leonbergers. Eerst een mooi donker teefje Tara en daarna de altijd enthousiaste Mara. Ze ging overal mee naar toe.

Mijn oma heeft als hobby Labradors gefokt. Ik mocht dan in de vakantie meehelpen met voeren en met de puppietest. Heerlijk vond ik dat, in de bench zitten tussen alle krioelende blonde en zwarte pups.

In de tijd dat ik zelf geen huisdieren kon hebben heb ik Homeopathie voor Dieren gestudeerd. Na 2,5 jaar ben ik er echter achter gekomen dat een eigen praktijk voor mij niet haalbaar was en ben ik ermee gestopt. Inmiddels werk en studeer ik in een hele andere richting en geniet ik van mijn dieren thuis.

Krabbels aan Helma

honden page profiel Annemarie en TristanAnnemarie en Tristan schreef om 11 oktober om 21:18
Zo... Lucca lijkt mega op onze eerste hond Jane. Zie de foto's op mijn profiel. Toen ik jou prfielfoto tegen kwam dacht ik echt even Jane te zien. Groet, Annemarie
honden page profiel EuforiaEuforia schreef om 04 oktober om 11:10
Wat een mooi hondje is Lucca! Echt zo n lieve profielfoto. En bij die puppyfoto's smelt je toch echt weg he... :-)
honden page profiel seniasenia schreef om 15 april om 22:14
hoi ik zag je bericht over de wachtlijst van de hond, is dit een speciaal ras? ik ken het niet echt.. wel een super schattig hondje zeg! hoe groot worden ze ? is erg lang om zo te wachten op je pupje maar dan ben je natuurlijk wel extra blij met hem zodra je hem in je armen hebt. nou heel veel plezier met je kleine mup ! en hij ziet er trouwens erg gezond uit. dat vacht glimt zoals een reclamespotje van garnier hihi.

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Helma heeft 165 ontvangen.

Berichten en online status
Helma was voor het laatst online 12 jaar, 1 dagen, 54 minuten, 31 seconden geleden

Vriend van de HondenPage

Helma is een vriend van de HondenPage !!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^