HondenPage baasje Daantje*Quincy&Chayenne

Over Daantje*Quincy&Chayenne

honden foto van Daantje*Quincy&Chayenne Hallo allemaal!

Ik ben daantje en ik ben 18 jaar oud.
Mijn hele leven ben ik al helemaal gek van dieren. toen ik twaalf was haalde ik mijn eerste kat in huis op mijn 13e kreeg ik er 2 bij. allemaal heel gezellig.. maar toch droomde ik van mijn eige hond. toen ik 17 werd heb ik droom werkelijkheid gemaakt. ik heb heel veel gelezen over verschillende soorten rassen.. ik heb gekozen voor de husky simpelweg omdat ik altijd van een husky gedroomd heb.

Mijn ouders hebben een malamute genaamd shadow en hem vind ik echt helemaal geweldig hoe die is. zijn karakter. de dag datik naar de fokker ging was ik hardstikke zenuwachtig. hij had nog twee husky teefjes en met Chayenne klikte het meteen ik pakte haar meteen op en nam haar mee.. haar wou ik hebben! ze was zo enthousiast. en nou ben ik alleen maar blij ze is een ontzettend lieve hond. ook naar mijn dochtertje van twee is ze hardstikke lief. het was nog wel ff spannend hoe ze op shadow zou reageren maar dat gaat nu prima ze spelen de hele dag samen en hebben het echt naar hun zin!..

Krabbels aan Daantje*Quincy&Chayenne

honden page profiel Neeltje en Snowie Neeltje en Snowie schreef om 05 juli om 14:27
awh wat een leuke profielfoto zeg !
honden page profiel Nikita & Dames Nikita & Dames schreef om 16 april om 14:04
Aaah juist op die manier haha ik snapte hem al niet :P
honden page profiel Nikita & Dames Nikita & Dames schreef om 13 april om 12:01
HoiHoi, Oke, goed dat jullie al een naam gevonden hebben haha... de hond van mijn oma heette Misty, en die had ik verzonnen ;) wel toevallig haha maar goed, geeft niks! Maar 2 pups tegelijk... ik dacht 1 pup? of heeft een van jullie honden pups gekregen?
honden page profiel Laura & FigoLaura & Figo schreef om 16 maart om 14:09
hey, kan het dat ik jouw gekke profielfoto op een foldertje heb zien staan van hondenluisteraar? Erg leuke foto :D x

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Daantje*Quincy&Chayenne heeft 88 ontvangen.

Berichten en online status
Daantje*Quincy&Chayenne was voor het laatst online 11 jaar, 9 maanden, 4 weken, 1 dagen, 22 uur, 51 minuten, 31 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^