HondenPage baasje Minoes, Salsa +

Over Minoes, Salsa +

honden foto van Minoes, Salsa + Lieve Salsa,

24 sept. 1999 op mijn verjaardag kwam je voor een weekje bij ons logeren. Ik had net een nieuw huis en was bang dat jij als pup van 4 maanden niet alle voorwerpen heel liet. Dus de eerste avond toen we even weg moesten je in jouw bench gedaan. Voel het nog als de dag van gisteren hoe erg ik het vond om je daarin op te sluiten, zo ervaarde ik het toen. Dus de volgende dag kon ik het niet weer over mijn hart verkrijgen om je in de bench te doen. Wat kon mij mijn nieuwe kussens o.a. op mijn bed etc..schelen. Toen we thuis kwamen verwachtte ik een chaos, maar wat was je een super puppy. Niks stuk, niet geplast...alleen een heel vrolijk hondje die zo blij was dat wij er weer waren.

Jouw logeerpartijtje werd een blijfertje. Waar ik mijn hele leven dankbaar voor zal zijn.
Vanaf dag 1 waren wij onafscheidelijk. Samen met je andere baasje(mijn vriend).
Je was altijd vrolijk en super lief. Een jachtinstinct had je niet, nee jij speelde met konijnen, cavia's en hebt zelf ooit een keer rond Pasen een kanariepietje gered op straat. Poesen/katten waren jouw favoriet, al vonden niet alle katten die geen honden zijn gewend jou even lief. Dus was altijd even oppassen.

Wat hield jij van gezelschap, hoe meer mensen hoe beter. Op elk feestje wat wij thuis gaven, liep jij vrolijk rond. Helemaal in je element en kreeg van iedereen aandacht. Zelf mensen die bang voor honden zijn, wist je te veroveren. Sommigen zijn door jou over hun angst heen. Bij iedereen was je welkom thuis omdat je zo lief, gezellig en makkelijk was.

Als ik een avondje uit was en ander baasje bleef thuis, sprong jij bij het minst gerinste geluid van het bed...rende naar het raam om te kijken of ik het was. Als ik dan thuis kwam, kreeg ik 5 min. lang een springfeestje van je...zo blij was je dan.

Bij vakanties ging je altijd naar mijn moeder(jouw oma noemde we haar) of naar mijn zusje. Alleen daar vetrouwde ik jou toe en wist ik dat je het fijn zou krijgen en geen heimwee naar ons zou hebben. En voor jou was het dan ook altijd een soort vakantie, want je werd altijd super verwend.

Toen je 8 jr. was kwam Banjer(hondje van mijn zusje en zelfde ras)als pup in jouw leven. Heel spannend hoe je daarop zou gaan reageren, want met puppies had je niet zoveel. Na 3 dagen hoorde wij een gerommel in de kamer, lagen jullie daar heerlijk te rollebollen. Vanaf die dag waren jullie onafscheidelijk, deelde alles samen als jullie bij elkaar waren. Wat hadden jullie het fijn samen en wat ben ik ontzettend blij dat Banjer jouw laatste 4 jr. In je leven is gekomen! Het was zo vertederend om jullie samen te zien spelen, zo gelukkig waren jullie. En wij dan ook. Banjer heeft jou geleerd hoe fijn een mandje kon zijn en jij hebt Banjer heel veel anderen dingen geleerd. Die wij nu nog vaak zien. Zoals het vragen om een koekje uit de kast, vroeger deed jij dat altijd en kreeg Banjer vanzelfsprekend er ook 1. Nu moet ze dat zelf doen.

Vorig jaar met Kerst was je gezellig mee toen we een huisje in Weert hadden gehuurd met de hele familie. Zo blij hondje was je, lekker huppelend door het huis en spelen in de sneeuw. Wat ben ik blij dat ik je daar mee naartoe had genomen. 2 jaar lang hebben we samen oud&nieuw thuis gevierd, 2010 fijn bij oma thuis....niet wetende dat het jou laatste O&N zou zijn. Wij waren fijn saampjes, en lieve Banjer erbij.

12 jaar lang hebben wij zoveel mooie en intense momenten met je beleefd. 12 jaar lang zuivere liefde gehad van jou en gegeven. Zou het liefst het allemaal opschrijven hier hoe speciaal je voor ons bent. Lekker tussen ons inliggen op bed...samen wakker worden, bedelen om wortels en sperzibonen als ik die aan het schoonmaken was voor avondeten, jouw ogen waaruit ik veel kon lezen, onze fijne lange dagen aan het strand. Jij hield van de zon, zee en strand. Begon al te piepen van blijdschap als we Zandvoort inreden!
Nooit was je chagrijnig.

Liefie, je bent mijn allessie en zal altijd zielsveel van je blijven houden. Voor altijd draag ik jou bij me in mijn hart. Je voelt nog zo dichtbij me....maar toch ben je er niet meer. Ik mis je verschrikkelijk en het verdriet doet intens pijn. Maar oh wat ben ik blij dat je in ons leven bent gekomen, en hoop dat jij dat net zo voelt.

Rust zacht mijn allermooiste en allerliefste Sallie Pallie....

Krabbels aan Minoes, Salsa +

honden page profiel Els & Semmy.Els & Semmy. schreef om 14 maart om 13:50
Hallo Minoes,Ik vond je berichtje op mijn pagina heel leuk,dank je wel hier voor! Wat schrijf jij mooi over Salsa,heel ontroerend.groetjes Els.
honden page profiel Dorie, Falcor †,  Atreyu en JaydeeDorie, Falcor †, Atreyu en Jaydee schreef om 13 augustus om 19:54
Hoi Minoes, Zie nu pas je berichtje over mijn tattoo. Dank je wel, ben er ook blij mee ik vind hem inderdaad ook erg mooi geworden. Die heb ik laten zetten na de dood van Falcor als blijvende herinnering.
honden page profiel hildehilde schreef om 03 augustus om 00:16
Hoi ja is heel verdrietig allemaal mis hem heel erg de ene dag gaat het beter dan de andere dag zo plots allemaal. Was je verhaal aan het lezen vond het zo mooi maar ook zoo verdrietig ach lief hoor ze heeft een mooi leven gehad helaas dat er altijd een afscheid komt zo triest ik moet het een plekje geven maar zo moeilijk nog Duncan me andere hond is een schat hij heeft jootje gezien toen hij dood was lag in me bed daar is hij ook gestorven dus ik denk dat hij weet dat het afhelopen was was bang dat hij hem zou zoeken of iets maar merk dat hij normaal gedrag vertoond gelukkig was er zo bang voor maar goed wie weet wat er in hem omgaat Heel lief berichtje van je en hoop je weer te horen nu ja schrijven dan Grtjes hilde
honden page profiel Tisha GioiaTisha Gioia schreef om 25 juni om 19:27
Lieve Salsa, lief hondenkind, vandaag is je sterfdag, hoorde ik van je vrouwtje. Gioia ging nog maar kort geleden. Maar jullie lijken wel veel op elkaar, hoor.' Vooral de spercieboontjes bedelen, dat is wat jullie verbindt. Ook ik hoop , dat jullie samen over de regenboogbrug, lekker spelen en spercieboontjes eten met veel vlees , zonder pijn, zonder stress en in de wetenschap.. dat jullie op een dag ons weer zullen ontmoeten, want wij komen dan naar jullie toe, om jullie weer te knuffelen , lief te hebben en om mee te spelen. Heel veel sterkte op deze dag van rouw, liefs , 'Georgette van wijlen Gioia
honden page profiel Tisha GioiaTisha Gioia schreef om 20 juni om 07:02
Lieve Sallie Pallie, waar je nu bent, hoop ik dat je fijn kunt spelen, en kunt bedelen om een spercieboontje . Dat deed Gioia ook altijd. Ik weet zeker dat jullie vriendjes zijn, want als ik lees hoe je baasje schrijft over jou, herken ik alles. Jullie leken heel veel qua karakter op elkaar.! Voor je baasjes heel veel sterkte en voor jou lieve Sallie: er komt een dag dat jullie weer samen zijn. liefs van baasje van Gioia die op 14 juni j.l. overleed.
honden page profiel meert nancymeert nancy schreef om 13 juni om 01:06
prachtig verhaal da je schreef over je hondje nog veel sterkte in dit verdriet grts en stevige pootjes van yago en rino x
honden page profiel Reinoud, Alfa, Rasa + en Rimmert +Reinoud, Alfa, Rasa + en Rimmert + schreef om 02 juni om 00:30
Wat een mooi verhaal over Salsa en Salsa zal nu wel lekker spelen met m'n Rasa en Rimmert :-)
honden page profiel WendyWendy schreef om 09 mei om 15:30
Beste Minoes, wat een mooie tekst heb je geschreven! Ik heb er bijna tranen van gekregen. Ik leef met je mee. Ik moet er niet aan denken dat Sushi ooit niet meer in mijn leven is. Sterkte!
honden page profiel pienpien schreef om 27 april om 14:39
Minous, het is al vaker gezegd maar wat een prachtige tekst heb je over Salsa geschreven, het heeft me echt ontroerd. Afscheid nemen is altijd vreselijk zwaar, maar gelukkig blijven je mooie herinneringen altijd!
honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*† schreef om 12 maart om 01:18
Heel mooie tekst, mooi verhaal Minoes. Wat mooi om Salsa zolang bij je gehad te hebben... Wat erg haar zo te moeten missen... We zouden heb voor altijd bij ons willen. Helaas...
honden page profiel Annelies ~ Rasha † , Amigo & AkitaAnnelies ~ Rasha † , Amigo & Akita schreef om 06 maart om 20:12
Ik heb een tijd lang inderdaad ook weinig boxers gezien. Maar ik zie de laatste tijd best veel boxers. Altijd grappig om naar te kijken. Ik zag vanmorgen toen ik onderweg was naar mijn werk nog een jumping exemplaar :)
honden page profiel Annelies ~ Rasha † , Amigo & AkitaAnnelies ~ Rasha † , Amigo & Akita schreef om 01 maart om 23:33
Wat heb je dit mooi verwoord!
honden page profiel Minoes, Salsa +Minoes, Salsa + schreef om 17 januari om 23:33
Dank je wel Floortje! Ze was ook echt heel lief maar ook een leuk boefje. En stront eigenwijs hahah. Als ze iets wilde bv haar botje uit de kast, bleef ze uren voor de kast zitten en ons maar seinen. Ze was een klein hondje maar gedroeg zich als een grote hond. Was dol op stoeien en tot op haar ziektebed heel speels altijd geweest. Was gewoon een super hondje...En in mijn gedachten en hart zal ze dat altijd blijven.
honden page profiel Floortje FaunFloortje Faun schreef om 17 januari om 12:01
Minoes, wat een prachtig eerbetoon aan je kleine lieverdje is deze tekst. Je leest eruit hoe ze was en hoe graag je haar zag. En het zit vol mooie herinneringen aan een schitterend hondje. Niet moeilijk dat je haar zo mist!!! Liefs, Floortje.
honden page profiel ***Marleen & Porlo******Marleen & Porlo*** schreef om 22 december om 19:01
ja Minoes nu hebben we alleen Porlo nog maar een hele lieve hond pas 3 jaar, we hopen dat we nog lang van hem mogen genieten en Porlo komt uit Duitsland van die fokker krijgt hij ieder jaar een verjaardagskaartje hele lieve mensen waar je altijd terecht kunt, zo kan het ook. Groetjes, Marleen
honden page profiel Minoes, Salsa +Minoes, Salsa + schreef om 22 december om 12:05
Marleen, wat een pech heb jij gehad. Wat verschrikkelijk. En wat een slechte fokker. Onze fokker kon ik altijd bellen als er iets was met Salsa, waren heel behulpzaam. Neem aan dat Xandor van een andere fokker kwam? Heb je nu nog een hond? Porlo? Jij ook heel veel sterkte!
honden page profiel ***Marleen & Porlo******Marleen & Porlo*** schreef om 22 december om 10:23
Hoi Minoes, even een pbtje, onze kleine Aitor hebben we maar een dag van mogen genieten, toen had ik had ik hem dood in mijn armen. Een puppy van 9 weken met nog een heel leven voor zich, daar ben ik echt stuk van geweest, gekocht bij een erkende fokker die je erna laat stikken, Xandor was mijn grote vriend maaar zijn leven was goed geweest toch mis ik hem verschrikkelijk en hij blijft ook voor altijd in mijn hart net als Aitor en Patou Groetjes en nogmaals sterkte

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Minoes, Salsa + heeft 2451 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Minoes, Salsa + zeer positief gewaardeerd bij 45 waarderingen.

Berichten en online status
Minoes, Salsa + was voor het laatst online 9 jaar, 9 maanden, 3 weken, 2 dagen, 45 minuten, 39 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^