HondenPage baasje YvonneR

Over YvonneR

honden foto van YvonneR Hallo, ik ben Yvonne en wij hebben sinds 30 oktober j.l. weer een ruwharig dwergteckeltje genaamd Branca. Zij is geboren op 22 augustus 2010. Ze is erg gezellig en speels.
Wij hebben hiervoor een duitse herder gehad, die is helaas in dec. 2009 overleden. Zij was slechts 9 1/2 jaar. Daar hebben wij erg veel verdriet van gehad, en missen haar nog steeds. Mijn liefde gaat nog steeds naar duitse herders, maar omdat wij veel kamperen en veel weggaan vonden wij het verstandiger om geen grote hond meer te nemen.
We hebben al eerder 2 x een ruwharig teckeltje gehad. Ze zijn ook erg leuk en gezellig. Het laatste teckeltje hebben wij ook nog de eerste jaren samen met de duitse herder gehad. dat was een leuk stel samen.

Krabbels aan YvonneR

honden page profiel Esther & Doortje Esther & Doortje schreef om 03 februari om 14:59
Wat een schatje is branca zeg!! Wel wat anders dan een duitse herder :-) Mijn teckel is 23 augustus geboren, maar dan een jaar eerder! groetjes esther poot doortje
honden page profiel Thera & BartjeThera & Bartje schreef om 03 februari om 13:06
Wat een heerlijk beestje is Branca!

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

YvonneR heeft 60 ontvangen.

Berichten en online status
YvonneR was voor het laatst online 11 jaar, 11 maanden, 3 dagen, 17 uur, 44 minuten, 41 seconden geleden

Honden Foto's

honden foto Branca in het bos honden foto Branca een paar weken bij ons
YvonneR heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: Branca


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^