HondenPage baasje Marije&Balou

Over Marije&Balou

honden foto van Marije&Balou Hallo, ik ben Balou. Mijn baasje heet marije en mijn baasje is al 25 jaar! Ik ben nog maar net 1. Ik ben nog lekker speels en ik hou van balletje gooien en ik hou van mijn knijpkip. Haha! Verder hou ik ook heel veel van snoepjes, daar bedel ik altijd om bij baas. Niet echt dat ze dat leuk vind.. Maarja. Ik zit op curses maar ik kan al heel veel dingen. Ik kan heel goed zitten, liggen, rollen, en pootje geven. Mijn baas heeft me geleerd op commando te blaffen, knap hé? Ik ben een jonge circushond. Verder heeft mijn baas altijd een hele grote camera, daar maakt ze altijd foto's mee. Maar de meeste foto's maakt ze van mij en die worden altijd heel mooi. Ik ben een echt fotomodel :-) Verder is mijn ras een beagle en het gekke is dat ik in de zomer allemaal andere kleuren haartjes krijg. Misschien herkent baas me dan niet meer hihi. Nou, kijk maar eens bij mijn foto's. Baasje kan heel goed fotograferen. Doegg. (Pootje van mij)

Krabbels aan Marije&Balou

honden page profiel Taiko & Kiya ThalassaTaiko & Kiya Thalassa schreef om 01 februari om 18:00
Bedankt voor het meedenken en de informatie over een fototoestel. Is de Nikon D90 makkelijk in gebruik?
honden page profiel Henny.Henny. schreef om 30 januari om 20:12
Hallo marije. Ik kijk net even bij je foto's, en wauw, wat een complimentjes krijg je daarop, of niet? We hebben hier een goede fotograaf met een mooi fotomodel zoals je dat ook al in het forum had geplaatst. Trouwens, je beagle vind ik een heel mooi hondje. Groeten!

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Marije&Balou heeft 167 ontvangen.

Berichten en online status
Marije&Balou was voor het laatst online 8 jaar, 1 maanden, 1 weken, 1 dagen, 12 uur, 1 minuten, 46 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^