HondenPage baasje Marco & Shiva

Over Marco & Shiva

honden foto van Marco & Shiva Mijn nieuwste aanwinst, .. Shiva :-) ... Ze is geboren op 25-11-2010 en ik heb haar op 23-01-2011 opgehaald van een boerderij. Ze is 3/4 Border Collie en 1/4 Appenzeller. Haar moeder is een kruising Appenzeller - Border collie en haar vader een Border Collie. Het enigste wat ik van een Appenzeller in Shiva terug zie is dat haar staartje een beetje krult, maar verder lijkt ze precies op een Border collie pup en het zal mij benieuwen hoe ze er over een paar maanden uit zal zien :-).

Ik heb haar nu net een paar dagen, en ze is niet meer bij mij weg te krijgen. Ze loopt mij overal achterna en voor de voeten, dus ik moet regelmatig rare bewegingen maken om maar niet op haar pootjes te gaan staan of te struikelen :P.

Mijn vorige hond Demie is pas geleden overleden toen ze 11 jaar was. Zij was een Golden Retriever en ik mis haar heel erg. Ik kon er maar niet aan wennen dat ze er niet meer was en moest echt weer een hondje hebben. Ik wou graag een Border Collie en het is dus Shiva geworden.

Ik moet nog even wat mooie foto's van haar maken om hier op te zetten en dat zal ik zo snel mogelijk doen.

Ik heb haar Shiva genoemd omdat ik het een leuke naam vind en het betekend "welzijn" .. vond ik heel toepasselijk omdat ik mij weer een stuk beter voel sinds zij hier is. Andere reden is omdat het een ijs Godin is uit de final fantasy games waar ik altijd weg van ben geweest toen ik jonger was en dat past weer heel goed bij de winter.

Krabbels aan Marco & Shiva

honden page profiel Louise & Body Louise & Body schreef om 18 maart om 22:57
Super mooie hond Marco! Ik heb ook een BorderCollie. Echt leuke honden he! Groetjes.

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Marco & Shiva heeft 43 ontvangen.

Berichten en online status
Marco & Shiva was voor het laatst online 11 jaar, 11 maanden, 3 weken, 3 dagen, 8 uur, 40 minuten, 22 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^