HondenPage baasje Jacq en Fair

Over Jacq en Fair

honden foto van Jacq en Fair Hallo lezers,
Zie je op Walcheren, een grote blonde/ tarwekleurige Ierse Wolfshond lopen met daar achter een lang mens, met rood haar, dan heb je grote kans dat je mij met mijn geliefde Ierse Wolfshond tegen bent gekomen.
Fairfax is een 5 jarige zeer aanhankelijke, lieve en volgzame ier. Hij is mijn schaduw. Alhoewel, als je zo gek op een ier bent als ik ben, dan is de kans erg groot dat niet je hond jouw schaduw is, maar dat jij zijn schaduw bent.
Oftewel: Fair is mijn lust en mijn leven. Ik heb mijn hele leven op hem ingesteld, wat niet vreemd is met een hond met een schoft hoogte van 89 cm. Dus mijn huis, auto en vrije tijd staan in het teken van de Ierse Wolfshond.
Ik heb een paar dagen vele berichtjes gelezen op hondenpage en wat ik las, beviel me. Daarom wil ik graag mee gaan kletsen. Plezier staat hierin bovenaan.
Wie weet gaat dat lukken.
Dus als je vragen hebt, laat maar komen.
groetjes, Jacqueline

Krabbels aan Jacq en Fair


Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Jacq en Fair heeft 161 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Jacq en Fair zeer positief gewaardeerd bij 2 waarderingen.

Berichten en online status
Jacq en Fair was voor het laatst online 7 jaar, 11 maanden, 2 weken, 6 dagen, 9 uur, 35 minuten, 17 seconden geleden

Honden Foto's

honden foto Jaren geleden zo op vakantie gegaan. Verre van ideaal, hij had er geen moeite mee... ik wel ;-) honden foto 12 weken, samen met Zita op bed honden foto Samen mailen naar HP ;-) honden foto 6 maanden honden foto Ik zie je wel ;-) honden foto Ik hou alles in de gaten.
Jacq en Fair heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: Fairfax, íTan Tirey


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^