HondenPage baasje Petra

Over Petra

honden foto van Petra Wollie heb ik sinds zij 8 weken was. Ze is altijd al een eigenwijs hondje geweest. Een echt knuffelbeest. Spelen met speelgoed doet ze zelden. Met haar balletje loopt ze alleen maar kwispelend rond. Apporteren wat is dat? Haar maatje Rocky is haar toch altijd te snel af. Blaffen doet zij erg weinig.
Rocky is Wollie gezelschap komen houden toen Wollie 2 jaar oud was. Hij was toen net 1 jaar. De arme Rocky woonde in een vies thuis in Amsterdam, waar hij niet werd uitgelaten, zijn behoeft in huis mocht doen en van vachtverzorging alleen maar mocht dromen. Toen ik hem daarvandaan haalde zat hij onder de klitten en vlooien. Nu geniet hij regelmatig van een heerlijke wasbeurt. Getrimd worden vindt hij niet leuk, maar laat hij leidzaam toe. Hij is erg speels en krijgt geen genoeg van apporteren. Hij maakt snel vriendjes en vindt bijna iedere hond leuk en interessant, groot of klein. Alleen zijn vindt hij erg vervelend. Een wolfje in schaapskleren.

Krabbels aan Petra


Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Petra heeft 52 ontvangen.

Berichten en online status
Petra was voor het laatst online 6 jaar, 3 weken, 3 dagen, 23 uur, 52 minuten, 25 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^