Over Johanna van der Looij

honden foto van Johanna van der Looij Hallo, ik ben Johanna, heb 3 border collies en 3 border collies in gastgezinnen.. Je kunt vanalles over hen lezen, of bekijken op hun website: www.tjopp.nl.
Tjopp is inmiddels mijn oudste border collie (nadat helaas mijn eerste twee borders zijn overleden), hij is van april 2002. Tjopp is met pensioen, hij is mijn knappe oude lieverd.
QT is een knappe bruine tri bordercollie dame (rood varken, zoals ik ze wel eens noem) is heerlijk ondeugend maar o zo lief voor alleman. Ze is inmiddels moeder van 2 nestjes die ze samen met Tjopp heeft gehad. Uit het eerste nestje heb ik Mijss aan gehouden. Een heerlijke border collie teefje, zwart/wit, die een enorme will to please heeft en die erg lief is voor mens en dier. Uit dit nestje heb ik ook Djimm aangehouden, Djimm (chocolate merle tri bc) is bij Bea en Peter in Helmond gaan wonen. Hij blijft voor ons beschikbaar. Hij kan en mag ingezet worden als dekreu. Uit het tweede nestje van Tjopp en QT heb ik Djaydee aangehouden. Djaydee is een tricolor bc teefje die ook heerlijk lief is en een enorme will to please naar het baasje. Djaydee woont bij Agnes en haar gezin in Veldhoven. Dan hebben we nog Saartje, Saartje is een golden/wit (ee-red) en komt uit Engeland van Altamera border collies. Saartje is ons rossig duiveltje :-) en woont bij Rian in Reusel waar ze een super heerlijk leventje heeft.

Wil je wat meer over mij of mijn honden weten, stuur gerust een berichtje of kijk op www.tjopp.nl

Mvg,
Johanna

Krabbels aan Johanna van der Looij


Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Johanna van der Looij heeft 532 ontvangen.

Berichten en online status
Johanna van der Looij was voor het laatst online 11 maanden, 11 uur, 59 minuten, 22 seconden geleden

Honden Foto's

honden foto honden foto Q-T honden foto Tjopp struisvogel in de sneeuw? honden foto Tjopp Shepherd's Dream honden foto honden foto Q-T
Johanna van der Looij heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: ATBC


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^