HondenPage baasje Sanne & Rottweiler Bo

Over Sanne & Rottweiler Bo

honden foto van Sanne & Rottweiler Bo Hallo! Ik ben Sanne, 18 jaar oud en mag trots zeggen een echte rottie in huis te hebben.

In het verleden hebben we al eerder een Rottweiler gehad helaas kreeg 'Boemer' botkanker dus die hebben we moeten inslapen. Hoop verdriet! Naast Boemer hadden we ook nog een Jack Russell Jessy genaamd. 3 jaar geleden heeft ze 18 jaar mogen worden, kort daarna is ze dood gegaan.

Vorig jaar Juni gingen we bij een nestje puppies kijken, een pup steelde direct ons hartje en in Juli mochten we diezelfde pup genaamd Bo mee naar huis nemen.

Alle honden die ik mee heb mogen maken in mijn leven waren allemaal ouder dan dat ik toen was dus heb zelf nog nooit een hond écht vanaf het begin opgevoed dus ik vind dit een enorme uitdaging!
Gelukkig is Bo geen moeilijke hond, ze is heel zachtaardig - lief en zorgzaam voor der 'roedel' vooral voor de jongste twee, een tweeling van 7 jaar - ze luisterd ook erg goed en ze is lekker ondeugend! Enige wat nog een moeilijkheidsgraad is, is dat ze als pup 2 keer gebeten is door een grote hond. Haar vertrouwen in andere honden die ze niet kent is hierdoor nog altijd beschaamd. Ondanks dat gaan we overal met haar mee naar toe en wandeld ze elke avond een uurtje in het bos en af en toe ook overdag, hierdoor komt ze veel honden tegen en dit gaat over het algemeen altijd erg goed. Bo is nu lekker aan het puberen en er kom in de toekomst als ze uitgepubert zeker nog een Rottie bij!

Het is echt waar wat ze zeggen:
Eens een Rottie, altijd een Rottie♥

Krabbels aan Sanne & Rottweiler Bo

honden page profiel leon & Senna.leon & Senna. schreef om 08 mei om 11:46
prachtige hond heb je en mooi slank is ze. Veel rottweilers zijn helaas vaak "oversized" en daarmee doe je er hoofdzakelijk de hond geen plezier mee.
honden page profiel danielledanielle schreef om 06 december om 18:31
wat een scheetje zeg
honden page profiel Chloé & BeemerChloé & Beemer schreef om 19 juni om 20:26
Ah ik ben blij om nog een rottiefan te zien! Ik vind Bo een hele knappe rot! Zalig ras he, ik ben verkocht! :)
honden page profiel MiaMia schreef om 18 april om 17:27
Hi! Dank je wel! Wat een prachtige rotti hebben jullie zeg! Heb met veel plezier je foto's gekeken, echt een schatje!
honden page profiel Sanne & BoSanne & Bo schreef om 13 april om 10:01
Hey! Wat toevallig! Jouw Bo is ook een teef he? En de mijne is ook toen ze een paar weken was gebeten door een grote hond. Is ze ook nog niet overheen. Erg toevallig! Onze Bo is van de week geopereerd, dus kan nu helaas voorlopig nog maar weinig. Groetjes, Sanne & Bo ;)
honden page profiel mariskamariska schreef om 12 april om 19:09
Hallo, opzich klopt het wel een beetje, de meeste husky's kunnen niet los, op een paar nagelaten.. het probleem is hun jachtinstinct, zodra ze een wild zien, zijn hun ook wild! en dan luisteren ze nergens meer naar. ze zijn veel zelfstandiger dan de meeste andere rassen. wij hebben er 3 die altijd los kunnen en 6 die als ze alleen zijn los mee kunnen en 3 die er meteen vandoor gaan. groetjes Mariska
honden page profiel Ralph, Bo en DexRalph, Bo en Dex schreef om 12 april om 16:13
Wat een mooie rottie heb je zeg! Zelf al sinds mijn jeugd dol op ze, en nu ik er 1 heb wil ik niet anders meer :)
honden page profiel LuciferLucifer schreef om 03 april om 23:58
Ah leuk ook een koppige! :). Gaat een mooie vrouw worden!
honden page profiel kate &  mijn rottie Hummerkate & mijn rottie Hummer schreef om 30 maart om 13:54
lekker ff tussen de leuke foto's gesnuffeld. al een mooie pittige dame voor 10 maanden jong. Ik kom uit noordholland en jij? laterrrr.
honden page profiel Diablo & MayaDiablo & Maya schreef om 19 maart om 20:39
Hey jij hebt ook een mooie zeg! Ja sinds ik de rottweiler van mijn schoonouders ontmoet heb ben ik aangestoken met het rottweiler virus zullen we maar zeggen :P

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Sanne & Rottweiler Bo heeft 592 ontvangen.

Berichten en online status
Sanne & Rottweiler Bo was voor het laatst online 12 jaar, 2 maanden, 3 weken, 2 dagen, 17 uur, 7 minuten, 56 seconden geleden

Honden Foto's

honden foto Onze Bo en haar buurjongen Diesel, elkaars beste vriendjes! honden foto Kijk eens hoe ver ik al durf! honden foto honden foto honden foto Super stoer maar een klein hartje. honden foto
Sanne & Rottweiler Bo heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: Bo


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^