HondenPage baasje Anita

Over Anita

honden foto van Anita Hallo,

ik ben een moeder van een tienerzoon en ik was het bazinnetje van een ontzettende lieve maltezer genaamd Jessy van bijna 13 jaar oud.

Helaas heb ik haar op 22-10-10 in moeten laten slapen. Dit was de moeilijkste beslissing die ik ooit heb moeten nemen maar ik weet dat het voor haar het beste was. Hier probeer ik me ook wel aan vast te houden, maar ik had nooit gedacht dat het verdriet zo intens en het gemis zo groot zou zijn.

We hebben een paar maand de tijd genomen om dit verlies te verwerken en om heel bewust, en dus niet uit emotie te kiezen voor weer een hond.

Inmiddels hebben we weer een pup in huis en ze heet Kensi. Dit keer een kruising, bijna helemaal zwart, met een ontzettend lief, zacht karakter, maar ook zeker ondeugende trekjes.

AnitaKrabbels aan Anita

honden page profiel Antoinet & LunaAntoinet & Luna schreef om 11 januari om 19:36
Wat erg Anita! Maar je moet maar goed blijven geloven dat dit het beste was. Maar het doet heel veel pijn, ik weet het. Ik heb afgelopen april dezelfde beslissing moeten nemen. Het verdriet wordt minder maar gaat nooit cht helemaal weg denk ik. Het krijgt wel een plaatsje maar ik denk nog heel veel aan haar. Ook al heb ik nu Luna het gemis blijft! Sterkte!

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Anita heeft 178 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Anita zeer positief gewaardeerd bij 1 waarderingen.

Berichten en online status
Anita was voor het laatst online 10 jaar, 7 maanden, 2 weken, 2 dagen, 18 uur, 7 minuten, 22 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^