HondenPage baasje Mona en Olly

Over Mona en Olly

honden foto van Mona en Olly Hallo allemaal, ik zal ons even voorstellen. Ik ben Mona, 46 lentes jong en getrouwd met Patrick. Samen hebben we een volwassen tweeling. Sinds februari 2010 woon en werk ik het grootste deel van het jaar in Spanje. Omdat mijn man voor zijn werk ook over de hele wereld zwerft en de tweeling in Nederland is gebleven ben ik veel alleen. Hier in Spanje heb ik de gelegenheid om onze (toekomstige) hond mee naar m'n werk te nemen en daarom krijgen we er 3 maart 2011 een vriendje bij! Onze Engelse Cocker Spaniel, Olly, is op 21 december 2010 geboren! Omdat het ons eerste hondje wordt kijk ik bijna dagelijks op deze site, er is zoveel interessants te lezen en leren! Ik wil jullie bedanken voor alle reacties die jullie me tot nu toe al hebben gegeven op al m'n vragen! Liefs, Mona

Krabbels aan Mona en Olly

honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef om 24 maart om 23:01
hoi Mona, Gaat het een beetje beter,ik hoop van wel.Ik kan wel begrijpen dat je niet elk uur de auto pakt om Olly uit te laten. Olly is natuurlijk niet het probleem maar de drukte, het is niet anders . Heb je last van mensen die Olly willen aanhalen? Dan moet je dat niet toestaan, ik zei altijd we zijn aan het trainen. Dat werkte best wel goed.Dit kwam nog even in me op . Liefs Irene.
honden page profiel Carine en Renaud Carine en Renaud schreef om 13 maart om 22:46
Hallo Mona,sorry maar ben even druk in de weer geweest.Eerst hadden we ook gedacht aan het noorden van Spanje maar de winters vinden we ginder niets.Hier is de temperatuur iets beter dan bij jullie.Wij hebben het geluk dat we kunnen profiteren van het leven en onze beestjes.Mijn man is met pensioen dus vandaar dat we alle tijd hebben. Gaat alles naar wens met je pupy? Groetjes uit Albatera.
honden page profiel jacky  en kyrajacky en kyra schreef om 12 maart om 22:23
wat een ontzettend lief puppy en mooi hihi in kleur heb altijd al met wit en zwart haha maar prachtig mooi hondje zal ook wel lekker zacht aan voelen in haar haartjes
honden page profiel Carine en Renaud Carine en Renaud schreef om 10 maart om 06:45
Holla Mona,wat een leuke pup heb je.Echt een schatje.Heb gelezen op je profiel dat je ook in Spanje woont.Waar ergens?Wij wonen een 35km. voorbij Alicante.
honden page profiel Kim & Peet met Cooper & QuieroKim & Peet met Cooper & Quiero schreef om 08 maart om 20:09
Prachtig hondje!!
honden page profiel AnitaAnita schreef om 07 maart om 09:57
Hoi Mona! Ik zag nadat ik jouw een krabbel had gestuurd dat je kort daarvoor een topic had geopend... Leuk hoor zo´n kleintje, je zal vast genoeg te schrijven hebben over je belevenissen met hem. En als je even niet weet wat te doen dan open je een topic en krijg je vast advies. Zo helpen we elkaar. : - ) Hoe is de nacht gegaan? Lekker rustig? Spike is mijn tweede hond en daarna kwam Matchy er dus ook bij. En elke keer leer je weer wat en elke hond is uniek, dat is zo leuk om te zien. Fijne dag gewenst, groetjes Anita.
honden page profiel Bianca & TaraBianca & Tara schreef om 07 maart om 09:07
Mona, Olly is zo mooi en zo schattig, hoe verloopt het ?? Ben echt nieuwsgierig maar momenteel zal je wel niet zoveel tijd hebben om op HP te kijken want er is iemand die nu al jouw aandacht vraagt :-)
honden page profiel AnitaAnita schreef om 06 maart om 18:16
Wat is Olly toch een droppie! : - ) Hoe gaat het nu hij bij je is? Ik wil nog even zeggen dat je zulke leuke en mooie foto's bij je profiel hebt staan! Groetjes Anita.
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef om 04 maart om 15:52
Hoi Mona, vandaag de grote dag ,wens je ongelofelijk veel plezier met Olly. Doe voorlopig wat je gevoel zegt,dan komt alles goed. Dat is de belangrijkste basis. Noem veel zijn naam en straks kleine woordjes,zoals kom, zit,blijf,plas,en nog veel meer .Zelfs, achteruit en even wachten. Veel mensen maken de fout om hele zinnen te zeggen,als je met hem speelt mag je alles zeggen. Geniet er van je hebt lang genoeg gewacht. Groetjes Irene.
honden page profiel Petra & NairaPetra & Naira schreef om 03 maart om 10:39
Spannend hoor! Ben benieuwd hoe het zal gaan bij jullie :-D Laat maar weten ;)
honden page profiel Frysk Famke ...Frysk Famke ... schreef om 03 maart om 09:42
Nog 1 nachtje voor jullie :D Voor mij ons nog 2 :D
honden page profiel Bianca & TaraBianca & Tara schreef om 03 maart om 09:38
mona nog één nachtje en dan is olly er, oh zalig gevoel hé :-)
honden page profiel Team Didi & PlukTeam Didi & Pluk schreef om 19 februari om 17:08
Nee, wij hebben pluk nu ruim 1 1/2 jaar en de vorige baasjes hadden de naam bedacht. Van Pluk van de Pettenflet, maar toen we haar kregen was ze 1 grote pluk met haar. haha. Veel plezier alvast met Olly! groetjes didi en een cockerige oor van pluk
honden page profiel Ina en BorisIna en Boris schreef om 18 februari om 06:46
hoi, super dat het al zo lekker gaat met Olly, makkelijk voor jou straks. Wij hebben ook eerst een bench gebruikt hoor, maar na zo'n 12 weken was het gebeurd, Boris vond het niet fijn. En lekker weer daar??? Hier koud joh, hopen dat het snel weer warm word. Nou, ik ga, moet ook werken dus alvast fijn weekend, groetjes Ina.
honden page profiel Ina en BorisIna en Boris schreef om 17 februari om 11:57
hallo, ooooooooooooh 4 maart komt steeds dichterbij, haha fijn he, kun je nog wel slapen?????? Hier alles oke, boris ligt uiteteld in de kamer, we hebben net een eind gelopen en gerend, heerlijk met dit frisse weer. Nou groetjes uit Nieuw-Amsterdam.
honden page profiel Team Didi & PlukTeam Didi & Pluk schreef om 14 februari om 20:18
wat een heerlijk koppetje!! Zo moet onze Pluk er ook als pup ongeveeluit hebben gezien. groetjsd didi en een oor van Pluk.
honden page profiel Bianca & TaraBianca & Tara schreef om 14 februari om 11:28
Mona met Tara is alles ok, ze is echt superlief en sociaal. Ze luistert ook zeer goed maar dat is te danken aan het feit dat we vanaf haar 9 weken naar de hondenschool zijn geweest, ik zou dit echt aanraden als dit mogelijk is in Spanje. Ze zijn eigenwijs en koppig maar daar ondervind ik tot nu toe niets van, als jachthond hoor je veel ze kunnen niet zonder de lijn lopen, wel tara kan dit wel en ze komt ook mooi terug als we haar roepen (in het begin was dit niet zo). Alé nog twee weekjes en dan komt olly, hij is echt prachtig. groetjes bianca & tara
honden page profiel Sharon & HarleySharon & Harley schreef om 13 februari om 23:39
Wat een prachtige pup! Liefs, Sharon
honden page profiel Frysk Famke ...Frysk Famke ... schreef om 11 februari om 09:57
Dankje! Elke week krijg ik een aantal foto's van de fokker van Mieke en haar broers en zusjes en mama. Leuk hoor. Vind het mooi om van elke eerste levensweek een foto te hebben! We lijken inderdaad wel kleine kinderen! Gisteren was ik jarig, en je raad het misschien al; allemaal 'hondenspul' gekregen! Haha... ons oudste zoontje heeft er ook erg veel zin in; hij heeft al een tekening voor haar gemaakt als ze bij ons thuis komt! Over twee weekjes ga ik weer even naar Mieke toe. Helaas wonen ze vrij ver weg, 2 uren rijden, anders stond ik elke week op de stoep hoor! Ben jij al helemaal klaar met de voorbereidingen??? Groetjes Hanneke
honden page profiel Bianca & TaraBianca & Tara schreef om 10 februari om 15:00
Hoi Mona, wanneer is de grote dag?
honden page profiel Ina en BorisIna en Boris schreef om 10 februari om 07:15
Hallo, jeetje dat is toevallig zeg. Olly is wel een hele mooie pup, waar komt ze weg dan???? Ik zat al eens te denken maar dan wonen ze niet bij ons in de buurt, leuk he, die voorpret van ee pup, en zooooo gezellig. Onze dochter had de doorslag gegeven, wou al zo lang een hond dus toen maar doorgepakt, en nu wil ik Boris nooooit meer kwijt. groetjes van hier en tot krabbels maar weer, doei doei.
honden page profiel Frysk Famke ...Frysk Famke ... schreef om 09 februari om 20:32
Hai, Ja ik heb er ontzettend veel zin in! Kan niet wachten om haar op te halen en wandelingen te maken. Nu het mooie weer voor de deur staat krijg ik weer van die lentekriebels; 'ik wil naar buiten!' Mieke is 13 januari geboren. Wanneer zij mee naar 'huis' mag is ze precies 8 weken. Ik heb altijd gezegd; als we een hond krijgen dan word het een bruine Labrador. Ik kan ook niet zo goed omschrijven waarom, maar ik heb 'iets' met die honden. Vind ze super! We hebben gisteren net de vakantie geboekt; en Mieke gaat natuurlijk ook mee. Vind ik vanzelfsprekend nu. Ze hoort er helemaal bij! Wij hebben 2 jonge kinderen van 4 en 1. We gaan naar de Veluwe naar een bospark; we lopen zo de bossen in. Lijkt me geweldig voor de jongens, én voor Mieke natuurlijk! Wat een leuke naam trouwens; Olly! Erg lief en grappig. Wij vroegen onze oudste zoon ; hoe met het hondje nu gaan heten, weet jij een naam? Hij zei meteen Silke. Zo heet een hond (sint bernhard) bij mijn vader, en daar is hij gek op. Alle leive honden heten dus Silke. Maar dat leek ons eigenlijk niet zo handig; en toen zei hij; ach nou dan weet ik het wel, Mieke! Vonden we gelijk leuk!
honden page profiel Frysk Famke ...Frysk Famke ... schreef om 09 februari om 20:18
Hallo Mona, Leuk om zo anderen te treffen die ook in 'verwachting' zijn van hun (eerste) hondje! Ik heb er zo gigantisch veel zin in. De laatste paar dagen was het heel mooi weer en dacht ik telkens; oh, dit zou mooi weer zijn voor een fijne wandeling... Erg he? Hahaha... Wij hebben vroeger ook zo een hondje gehad als jullie Olly. Een prachtig beestje, en zo lief! Hij heette Floris...
honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef om 06 februari om 21:34
Oh, het pupje heeft de aandoenlijkste, treurigste snoet die ik ooit heb gezien! Wat een innemend beestje. Als ze bedelt en je geeft het geen koekje na zo'n blik, dan voel je jezelf zo'n slechterik! Haha, ik ben daar echt niet tegen bestand! Het pupje heeft energie voor 10 en is helemaal weg van Brammetje. Het zijn echt partners in crime! Het is ook een lekkere koddige lomperik. Struikelt over dr eigen oren en vergeet bij het rennen soms dat ze dr poten moet verzetten! Hahaha! Heerlijk! Het is wel een slimmerik en ze luistert al behoorlijk goed. Komt allemaal wel op z'n pootjes terecht! En hoe gaat het bij jullie?! Liefs!
honden page profiel Thera, Kyra, Tess en LivThera, Kyra, Tess en Liv schreef om 03 februari om 11:41
Hey Mona, Ik heb nog even gekeken en de engelse cocker van mijn zus komt inderdaad bij Gabriels angels uit Rosendaal vandaan! Tegenwoordig fokt die fokker niet meer, dat zei ze toen tenminste. Wat een schatje is Olly trouwens! Gr. Thera en hondjes
honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef om 02 februari om 16:09
Haha, nee.. dat ligt niet echt in de buurt! ;) Ik vroeg me dat af omdat mijn oom en tante sinds februari ook een kleine pup in huis hebben, die vreselijk op die van jou lijkt! Alleen dit pupje komt bij een Fokster uit Drenthe vandaan. Ik dacht, misschien hebben we wel te maken met broer & zus! ;) Wat een snoepje trouwens! Wat kunnen die Cockers toch altijd innemend kijken.. Ik wens jullie veel geluk en plezier samen voor nog een heeeele lange tijd!
honden page profiel Bianca & TaraBianca & Tara schreef om 02 februari om 13:41
mona ik heb juist naar de nieuwe foto's van olly gekeken, hij is zo mooi, een echt schatje het is nu niet zo lang meer he
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef om 01 februari om 13:54
Hey Mona, Ben net een uurtje thuis en even kijken of er post is en of ik nog berichtjes had op HondenPage. Het was best wel pittig,maar heb een geweldig gevoel zo van wat is het leven mooi en de Zon schijnt ook weer voor mij.We gaan met frisse moed het voorjaar in.Groetjes Irene.
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef om 30 januari om 11:15
Hoi Mona, ben er helemaal klaar voor, nu is het wachten op vertrek, natuurlijk tijd zat.Wij wonen in Zeeland ,maar komen oorspronkelijk uit Den Haag. De computer is, met deze pagina een goeie afleiding om nog even bezig te zijn.Bedankt voor je lieve wensen en je hoort snel van mij, hoop dinsdagmiddag weer thuis te zijn. groetjes Irene.
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef om 29 januari om 21:17
Hey Mona, leuk dat je er weer bent.Ik dacht waar is ze!! Maar Thailand dat klinkt niet verkeert. Olly is al 5½ week, nog 2½ week, wat kort nog maar.Raïsa is inmiddels op gewicht, de Arts is buitengewoon tevreden en wij ook. Nu de kunst om het zo te houden.Lieve groetjes Irene. PS ik stuur je even een privé berichtje.
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef om 05 januari om 10:45
Hoe lang nog Mona, even gekeken naar Olly, mooi puppy . Het was weer even geleden, maar ben wel benieuwd hoe het gaat.Raïsa is maar 2 ons afgevallen niet veel maar toch er af, het gaat een stuk langzamer.Ik hoop dat het een mooi jaar voor jullie mag worden.Groetjes Irene
honden page profiel Bianca & TaraBianca & Tara schreef om 04 januari om 10:15
Mona, Olly is supermooi, geniet echt ten volle van de pup want ze worden snel groot maar ook dat is genieten hoor
honden page profiel Lyana&JoyLyana&Joy schreef om 02 januari om 15:07
ja dat kan:) ze heb ook pilletjes van de dierenarts gehad maar heb der zelf een kinderhoestdrankje gekocht thymsiroop zonder suiker en moet zeggen werkt goed:)
honden page profiel Lyana&JoyLyana&Joy schreef om 02 januari om 09:35
hoi hoi, Gaat al stuk beter ik heb kinder hoestdrank er bij gehaald en werkt super, ze is weer super speels zoals een pup hoort te zijn:-)
honden page profiel .......... schreef om 31 december om 09:22
hoi hoi, dank je wel voor je krabbel, leuk waren ze he, ik heb alles al wel met djinta uitgehaald in een grote kop en schotel, kinderwagentje in een bloemenbasket, hij vind alles oke, anders zou ik het natuurlijk nooit doen.. jij hebt ook mooie foto,s staan!! groetjes
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef om 30 december om 15:25
Niet alleen leuk om te zien hoe Olly er uitziet ,maar ook leuk om jou te zien, je ziet er gelukkig uit. En toen kwam het moment dat je Olly moest achterlaten.Wij en iedereen maakt dit mee, maar er komt een tijd dan mag hij mee,ik voel met je mee. het ziet er nu al lief uit jullie samen. liefs Irene.
honden page profiel Lyana&JoyLyana&Joy schreef om 30 december om 11:20
Bedankt:D maar wat leuk en spannend zeg, nou maar hopen dat de dag er snel is dat jullie het puppie op mogen halen:D
honden page profiel Thera, Kyra, Tess en LivThera, Kyra, Tess en Liv schreef om 29 december om 12:12
Fellow komt juist uit het zuiden: Roosendaal de naam van de fokster weet ik zo even niet.
honden page profiel millymilly schreef om 29 december om 01:10
wat een schatje van een hondje lief he spaniels
honden page profiel Ingrid en ThiboIngrid en Thibo schreef om 28 december om 21:11
Ja Mona je mag zeker tips vragen,als ik je kan helpen doe ik het,je mag mij ook pb sturen.
honden page profiel Ingrid en ThiboIngrid en Thibo schreef om 28 december om 21:06
Hey Mona gefeliciteerd met jullie pup,cockers zijn echt lieve honden,hebben wel een sterk karakter,veel succes ermee,grtjes ingrid
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef om 26 december om 16:35
Hai Mona, Inderdaad hebben wij veel ruimte, de tuin is van de voor tot de achterdeur en er staat een mooi hekwerk omheen .We hebben alleen een slot op het hek moeten doen er kwamen te veel kinderen binnen nu is dat wel leuk maar ze lieten het hek soms openstaan en liep een hond op straat terwijl de ander hond mij duidelijk maakte dat dat toch niet goed was. Nu maak ik het hek open als kinders willen spelen. Wij hebben wel 20 jaar ervaring , maar sinds ik op deze pagina zit kan ik toch ook nog veel leren en mijn antwoorden op het forum zijn van de dingen die ik op mijn manier heb opgelost. Wel hebben wij 3x een puppy en vervolg cursus gedaan. Met onze eerste hond waren wij geheel blanco en in de eerste dagen wist ik echt niet wat ik moest doen als hij zat te piepen. Bij de tweede ging het vanzelf en de derde was een fluitje van een cent. Schattig plaatje zeg en de ouders mam met de jonge mooi om het nu al te zien. Nog even geduld hoe moeilijk dat ook is. groetjes Irene
honden page profiel Thera, Kyra, Tess en LivThera, Kyra, Tess en Liv schreef om 26 december om 14:55
Wat leuk, de pappa van Olly lijkt sprekend op de Engelse cocker van mijn zus: Fellow! Zij zit trouwens niet op HP ;-)
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef om 26 december om 10:20
Leuk Mona een naam die ik nog niet ben tegengekomen . Weet je dat de O in de naam een goede letter is als je de hond roept en niet wil komen kan je de klemtoon op de O zetten.Onze fokken zei altijd kies een naam waar goed naar geluisterd wordt. Is het een reu of een teefje? Ga je ook je Dogboek bij houden?? Geniet van de voorpret je zal het nog druk krijgen.
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef om 25 december om 13:20
Help, was net aan het uitzoeken hoe ik vriendjes met je kon worden toen ik zag dat je me voor was, nu weet ik nog niet hoe het moet grappig hè. Ik ben nog niet zo lang aan het computeren en ook nog niet zo lang op deze pagina maar ik vind het erg leuk. lieve groetjes Irene
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef om 25 december om 13:08
Hallo Mona, nu de hondjes zijn geboren kunnen die vraagtekens al vervangen worden voor een naam , of weet je het nog niet. Het lijkt me best moeilijk om een naam te kiezen er zijn zoveel leuke namen groetjes Irene.
honden page profiel Bianca & TaraBianca & Tara schreef om 24 december om 11:28
hoi mona, de bench is 75 cm x 50 cm, binnenmaat. En is de pup al geboren? Zeker laten weten hé, ik ben benieuwd :-) Een engele cocker is echt een aanrader, wij hebben het echt getroffen met onze Tara. Iedere dag opnieuw geniet ik van haar. Sinds vorige week zit ze overdag niet meer in de bench, ze is braaf, sloopt niets en alles blijft proper, super hé. 's Nachts momenteel nog wel, als we terug zijn van skivakantie mag ze ook 's nacht vrij kiezen of ze er wel of niet ingaat. Haar goed gedrag wordt dus beloond. vele groetjes en prettige kerts
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef om 24 december om 00:02
hoi Mona, is het nog vol te houden, nog 2 maanden, ik hoop dat je je pup snel te zien krijgt,dan heb je het gevoel van het begin er bij te zijn. En veel foto's maken of filmen als je die gelegenheid hebt. Geniet er van het is ZO leuk. groetjes Irene.
honden page profiel Bianca & TaraBianca & Tara schreef om 22 december om 11:26
Mona, je krabbel is bij mij verdwenen door de problemen met de server maar ik had ze toch eventjes gezien, ik zal de bench meten en de gegevens mailen. bianca
honden page profiel Thera, Kyra, Tess en LivThera, Kyra, Tess en Liv schreef om 16 december om 19:10
Hey wat leuk een engelse cocker! Mijn zus heeft er een, echt een lekkere goedzak is dat! Gefeliciteerd met de geboorte van je aanstaande pup! gr. Thera
honden page profiel CarryCarry schreef om 11 december om 23:04
Hey, spannend binnenkort een pup. Cockers zijn zooooo leuk! Waar komt je pup weg? Weet je al of je een reutje of teefje krijgt? En welk kleuren er worden verwacht? Heb je al eens gekeken op www.cockersandfriends.nl Erg leuk cocker forum!
honden page profiel Liesbeth/SkinnyLiesbeth/Skinny schreef om 11 december om 11:52
hoi mona,heb je net toegevoegd,een spannende tijd komt er voor je aan,bijna word je puppy geboren.hou je in de gaten.krijg je een teefje of een reu???gr liesbeth
honden page profiel  schreef om 10 december om 09:47
Hoi Mona, Goh, ben blij dat ik niet meer zolang moet wachten en dat ik nu kan genieten van mijn puppie, hij is echt geweldig! Zo speels en ondeugend hihi x

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Mona en Olly heeft 496 ontvangen.

Berichten en online status
Mona en Olly was voor het laatst online 11 jaar, 10 maanden, 1 weken, 2 dagen, 11 uur, 27 minuten, 48 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^