Over Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s)

honden foto van Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s) "A dog is a friend and a playmate, all rolled into one."

Ik ben Inge, inmiddels 28 jaar oud en ik woon (samen met mijn vriend) in Eindhoven.
Na het behalen van mijn HBO-propedeuse in dezelfde richting, ben ik in augustus/september 2013 begonnen met de studie 'Psychologie' aan de Universiteit van Tilburg. In de toekomst hoop ik aan het werk te kunnen gaan als forensisch (jeugd)psychologe en honden deel uit te laten maken van mijn therapieën.

Mijn passie voor honden is ontstaan toen ik nog heel jong was; mijn ouders zeggen weleens dat na "papa" en "mama", het derde woord wat ik uitsprak "hondje" was.
Mijn grootouders hadden een Duitse Herdershond, Tanja, waarvan ik compleet idolaat was.
Zij is waarschijnlijk één van de grootste redenen geweest, dat ik ben wie ik nu ben en ze heeft eveneens een enorme liefde voor het ras bij me losgemaakt.
Rondom mijn dertiende verjaardag heb ik mijn eerste eigen hond gekregen: Buddy, een Labrador Retriever van toen net 11 weken oud. Al had ik in de jaren van tevoren al flink wat ervaring opgedaan met verschillende honden van kennissen, met hem heb ik alles wat er bij een hond komt kijken pas écht beleefd. We hebben samen de puppy- en beginnerscursus gelopen en vanaf dat punt ben ik langzaam mijn eigen, positieve, manier van trainen gaan ontwikkelen.
Op dit moment woont Buddy bij mijn ouders, omdat we i.v.m. zijn leeftijd en de grote veranderingen die het teweeg zou brengen in zijn routine, besloten hebben dat hij daar het meest op zijn plek zit.*
(*Buddy is intussen de regenboogbrug onveilig aan het maken)

Sinds mijn twaalfde ben ik intensief betrokken geraakt bij de Newfoundlander, als ras.
Ik ben ruim 8 jaar de vaste kennelhulp geweest bij de fokker waar Yuna geboren is en hier heb ik ontzettend veel geleerd.  Het is mijn droom om in de toekomst zelf ook te gaan fokken, zodra ik de juiste bloedlijnen kan matchen en daarmee een waardevolle toevoeging voor het ras kan betekenen.
Mijn streven is om niet enkel mooie en gezonde honden te fokken, maar ook honden die het heerlijk vinden om te werken, iets wat naar mijn mening met veel Newfoundlanders veel te weinig gedaan wordt. Waterwerk is dan ook een grote hobby van ons, waarmee we nog lang intensief door hopen te gaan.En dan nu, het belangrijkste… het voorstellen van onze honden!
- Yuna: is op 2-jarige leeftijd, via de fokker, bij ons komen wonen (in april 2011) en draagt een behoorlijk 'rugzakje' bij zich. Bij haar vorige eigenaren is ze flink verwaarloosd, waardoor ze niks van de wereld kende en met de nodige gedrags- en gezondheidsproblemen kampte. We zijn hier in de afgelopen jaren flink mee aan de slag gegaan en inmiddels hebben we een goede manier gevonden om haar hierin te begeleiden, waardoor ze is uitgegroeid tot een schat van een hond.
Wel heeft ze in de loop der jaren ‘Vitiligo’ ontwikkeld; een (in principe onschuldige) pigmentziekte, die ervoor zorgt dat er in haar vacht en op bepaalde plekken van haar lijf pigmentverlies zichtbaar is. Gelukkig heeft ze hier zelf geen last van en kan ze lekker meedoen met alle activiteiten!
- Fedor: is op 2,5-jarige leeftijd vanuit Duitsland naar Nederland gekomen (in augustus 2011), om dezelfde dag met ons mee naar huis te gaan. Hij is via de fokker herplaatst, omdat zijn vorige eigenaren geen klik met hem hadden. Hij was te sterk voor ze en daardoor is hij na zijn puppyperiode amper meer gesocialiseerd. Inmiddels heeft hij zichzelf ontpopt tot een hele krachtige reu, die het heerlijk vindt om voor (en mét) je te werken.
* Fedor is helaas op 7 december 2014 overleden aan een hele acute vorm van lymfeklierkanker. Ik mis hem nog iedere dag...

Naast de Newfoundlander, is er nog een ras wat m’n hart veroverd heeft: de Rottweiler.
Sinds februari 2012 ben ik officieel redactielid bij de Nederlandse Rottweiler Club (NRC) en na bijna twee jaar op de wachtlijst te hebben gestaan, hebben we in augustus een Rottweilerpup (uit een werklijn) in ons gezin mogen verwelkomen. Met trots mag ik dan ook aan aan jullie voorstellen:
- Nika! Ze is geboren op 26 juni 2013 en komt uit Duitse bloedlijnen. Met haar wil ik uiteindelijk graag IPO gaan beoefenen, gezien ik het een geweldige sport vind en ik hierin graag wil laten zien dat er geen harde hand nodig is om een (werk)hond als de Rottweiler op te voeden. Wanneer de mogelijkheden er zijn, hoop ik tevens hobbymatig een sport als dogfrisbee te kunnen gaan doen.Tenslotte is het leuk om te vermelden dat ik me veel bezighoud met fotografie. In mijn (bij)baan als hondenfotografe, probeer ik iedere hond in een natuurlijke omgeving en in zijn eigen unieke karakter op beeld vast te leggen. Meer over mijn fotografie is, onder de naam ‘Yundor Photography’, te vinden op mijn website of op de gelijknamige Facebookpagina.

Mocht je nog vragen hebben, stuur gerust een berichtje!

Krabbels aan Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s)

honden page profiel The-SamoyedThe-Samoyed schreef om 20 juni om 13:23
Supermooie foto's, ook leuk om te horen dat meerdere honden Fedor heten!!!
honden page profiel Spreken is zilver Zwijgen is Goud.Spreken is zilver Zwijgen is Goud. schreef om 26 maart om 17:34
Kijkt super uit naar een foto van je mooie dame met het web master harness tuig
honden page profiel LizzyLizzy schreef om 14 december om 12:09
Wow, mooie foto's van prachtige honden!
honden page profiel Noëlla en ~Ioki~Noëlla en ~Ioki~ schreef om 26 november om 16:44
Gatsie wat ben ik jaloers als ik al die foto's zie met die mooie beren hahaha!!!! Het is een superhond de Newfy !!!! Ik heb er ook eentje gehad maar hij is ingeslapen in januari en een andere kan ik niet meer aan wegens mijn gezondheid maar het blijven mijn lievelingshonden...zucht Veel geluk in alles hoor Inge !!!! :-)
honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef om 28 augustus om 09:30
Kom je even van harte proficiat wensen met jullie nieuwe mooie pup !! Wat een dotje is ze !! Ben zeker dat ook Fedor wel totaal voor haar zal vallen ;-) Geniet van je drietal en vooral niet te veel stressen !! Zag de foto's van haar in het tuincentrum en dacht..dat is daar helemaal hetzelfde als in het tuincentrum waar wij altijd gaan..maarja dat kan niet, want ik woon niet in Eindhoven ;-)
honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~ schreef om 21 augustus om 11:09
Hihi, een Rottweiler vloerkleedje :)
honden page profiel W&WW&W schreef om 13 augustus om 11:20
Wat heb jij ontzettend mooie newfoundlanders. Vind het zulke gave honden. Ben nogal fan van de beren. Dus ook leonbergers, pyrenese Berghond, die grote witte schapenbeschermhonden (ben naam kwijt) enz. Zijn zulke bijzondere en enorme lieve honden die beren. Geniet ervan en ook van je kleine pupseltje
honden page profiel amber&kodaamber&koda schreef om 13 juli om 11:58
wauw! ik hoop dat mijn newfje ook zo mooi word!!! :)
honden page profiel Atlas en PhoebeAtlas en Phoebe schreef om 17 juni om 09:17
Prachtige beren heb je! Zulke mooie en lieve honden :)
honden page profiel Ruud, Izzy, Juno (en Nina †)Ruud, Izzy, Juno (en Nina †) schreef om 29 mei om 16:26
Sta op de lijst voor een Newfy-pup, kan niet wachten!
honden page profiel Just The Max   Just The Max schreef om 13 april om 18:11
WAUW!! wat een prachtige honden heb jij!!!!
honden page profiel Michal & PlatoMichal & Plato schreef om 06 augustus om 19:20
Fijn om te lezen dat Fedor zo goed opknapt! We blijven nog even door duimen!!
honden page profiel Hannie met Beer en ChelseaHannie met Beer en Chelsea schreef om 02 augustus om 10:37
Dankje Inge! Ik ben toch wel héél erg benieuwd bij welke kennel jij een pupje krijgt en uit welke combi :-) Groetjes Hannie
honden page profiel sandra, elmo & denzelsandra, elmo & denzel schreef om 18 juli om 15:29
Hoi inge, ik zie net ps het topic ove fedor, wat een vreselijk bericht!! ik denk aan jullie, liefs sandra en denzel
honden page profiel Pieter en AngelitaPieter en Angelita schreef om 21 juni om 12:21
Prachtige honden! Prachtige foto,s zeg kan daar van genieten.
honden page profiel Noella en IgorNoella en Igor schreef om 15 juni om 20:19
Ik vind jouw honden ongelooflijk prachtig . het is altijd mijn droom geweest om ooit zulke hond te mogen bezitten. Maar t'heeft niet waar mogen zijn ;Het lot heeft er anders over beslist. Raar hoe een mens zijn leven door anderen beslist word. Nou ja ik wil nu niet gaan mekkeren hoor. dan kijk ik maar wat naar die van jou. De knapperts grtjs noella en igor
honden page profiel Lauren&DaisyLauren&Daisy schreef om 31 mei om 14:45
Mijn buren hebben 1 newfoundlander ! Een bruine genaamd beer ;) echt mooie grote lieve honden
honden page profiel DimkaDimka schreef om 26 mei om 06:45
Dank ja Inge. Die van u mogen er ook wel zijn hoor!!! En als je die van mij een wil komen bewonderen, dat is geen enkel probleem hoor:-) Ik hoop dat de puppy's vandaag geboren worden:-)toch spannend hoor
honden page profiel Jeremy Appeldoorn, baasje van TijgertjeJeremy Appeldoorn, baasje van Tijgertje schreef om 11 mei om 19:50
Hallo Inge! Wat heb je mooie honden zeg! Mooie foto's ook! Mijn complimenten! Groetjes, Jeremy
honden page profiel leon & Senna.leon & Senna. schreef om 01 mei om 11:51
Dank je wel. Jouw honden zijn ook toppie. Ik vind Newfoundlanders altijd iets gracieus over zich hebben. Grote en en altijd blije lobbessen.
honden page profiel Puck en IncaPuck en Inca schreef om 30 april om 11:32
Ah, weer wat geleerd =p.
honden page profiel Puck en IncaPuck en Inca schreef om 29 april om 13:15
Hee, wat is dat spannende sterretje achter je naam? Neuh ben verder niet nieuwsgierig hoor =p.
honden page profiel nickynicky schreef om 25 april om 21:06
Hai Inge, Onze afspraak staat wat mij betreft nog steeds hoor. Maar ik wilde je even doorgeven dat er op 6 mei een landelijke Shiloh dag is. Dat is in Drenthe, dus ik weet niet of het er ver bij je vandaan is maar ik wilde je het in ieder geval even laten weten :-) En als het weer, ooit, weer iets beter gaat worden moeten wij even afspreken, is ook voor Raks erg goed :-) Groetjes, nicky
honden page profiel Sara & GummiSara & Gummi schreef om 19 april om 15:41
Hey Inge, Mooie nieuwe foto's van de waterwerken! Prachtig om te zien! ;)
honden page profiel -- schreef om 09 april om 20:22
heey, je wou een bewerking van mij wil je bij mijn topic in die club even een paar foto`s zetten? ik vind namelijk alle foto`s mooi en kan niet kiezen jij weet wat de mooiste zijn
honden page profiel -- schreef om 15 maart om 12:14
ja ik doe liever die bruine, want zwart lijkt me vrij moeilijk met het licht enzo, daarmee moet je bij emma aankomen, die kan mooie werkstukken maken ;)
honden page profiel -- schreef om 14 maart om 21:57
als ik klaar ben met de schilderij van benji, mag ik dan jou`n hond (die bruine: fedor toch?) schilderen? ik doe het liever op schilderles, daar presteer ik het beste, ik vind je honden echt super mooi!!<3
honden page profiel Felien & BuddyFelien & Buddy schreef om 11 maart om 14:09
hoihoi! ik weet niet of je je mij en buddy nog kan herinnerne van een tijdje terug maar we zijn weer actier hier! alles goed? groetjes!
honden page profiel C.C. schreef om 06 maart om 14:56
Dankje! Ik geniet er ook volop van haha! ze zijn alleen zo gigantisch snel , trekken sprintjes en maken scherpe bochten dat het moeilijk is ze beetje goed op de foto te krijgen haha. Liefs Claudia
honden page profiel Love is a four-legged wordLove is a four-legged word schreef om 02 maart om 19:21
Dankjewel Inge, ik ben ook wel trots op mijn knapperds haha. Die beren van jou zijn ook schitterend, het lijken me heerlijke knuffelvachten!
honden page profiel Helene en TyborHelene en Tybor schreef om 27 februari om 17:07
hallo Inge, we wonen zeker niet om de hoek,wij wonen in Haarlem dus zodoende dat ik het dacht misschien op een show, maar ik begrijp het hoor buiten is het licht veel mooier en op zo'n show staan ze er niet echt natuurlijk op.Wij fotograferen ook liever in de buitenlucht.aar ik ga zeker eens op je website kijken als je zover bent.Zelf heb je ook prachtige honden om voor de lens te krijgen.groetjes Helene
honden page profiel Helene en TyborHelene en Tybor schreef om 26 februari om 15:14
Hallo Inge, dank voor je reactie op Tybor en zijn foto,s. Als je hem eens wil fotograferen mag dat best een keer, ,lees dat je met een eigen bedrijfje bezig bent en wens je daar veel succes mee.En misschien is het leuk als je dat echt zou willen eens op een tentoonstelling te komen fotograferen wie weet krijg je Tybor dan voor de lens??????Weet niet of je dat ook gaat doen?groetjes Helene
honden page profiel *Laycka en Lady**Laycka en Lady* schreef om 26 februari om 09:16
Hallo Inge, wat een schitterende foto's heb je van je honden, prachtbeesten zijn het!! gr. Aly en een poot van Laycka
honden page profiel Tamara Tamara schreef om 22 februari om 16:59
zeer mooie fotokes, prachtige honden trouwens
honden page profiel D&GD&G schreef om 22 februari om 16:58
Ik bewonder je foto's...prachtig.
honden page profiel Inge en Jessy & BintiInge en Jessy & Binti schreef om 20 februari om 15:32
Hoi, waauw, wat een mooie foto's met je nieuwe camera!! Echt super!! xx
honden page profiel Lauren&DaisyLauren&Daisy schreef om 08 februari om 19:47
Hoi, met Yuna en fedor kan je denk ik lekker knuffelen ! xxxLauren!
honden page profiel chrischrisgoedgekeurde fokker schreef om 01 februari om 20:11
Welkom als forumvriend!
honden page profiel Carla & MachoCarla & Macho schreef om 30 januari om 21:35
Hoi Inge, wauw wat een fantastische honden! We hebben altijd graag een Newfoundlander willen hebben maarja de tijd en ruimte ontbrak ons. Wie weet.....ooit..........
honden page profiel *Misty & Marley**Misty & Marley* schreef om 20 januari om 19:23
Wat een mooie honden heb je zeg!! Egt geweldig:-)
honden page profiel cia v.d. heijdencia v.d. heijdengoedgekeurde fokker schreef om 20 januari om 19:18
Hey Dank je! Bowie is ook prachtig en ja ik hou wel van dit type BC. Meer bones en power. Groetjes Cia
honden page profiel Demi - RosieDemi - Rosie schreef om 05 januari om 13:17
Hallo, Dankje! Ik vind dat jou twee beren er ook wel mogen zijn haha! Ik zie dat je ook waterwerk doet, erg leuk! Heb bij Nicole wel eens foto's gezien waar ze dit met Reina doet, en is leuk om te zien. Groetjes
honden page profiel Nicole en de woefkesNicole en de woefkes schreef om 05 januari om 01:32
stomme poll, ik mag maar een sport kiezen, maar ik doe er 4 :(
honden page profiel Leidy & RayoLeidy & Rayo schreef om 03 januari om 14:38
Dat verklaard een hoop, nog de beste wensen meid :)!
honden page profiel Leidy & RayoLeidy & Rayo schreef om 29 december om 14:45
Was ze nog een jonge pup op de foto? Ze oogt al zo groot haha :)? x
honden page profiel Nikki, vrouwtje van Baco & DaniNikki, vrouwtje van Baco & Dani schreef om 20 november om 19:12
Mooie profiel foto heb je van je kanjers! Prachtige honden Newfy's. Groetjes
honden page profiel Floortje FaunFloortje Faun schreef om 18 november om 19:56
Hoi Inge, bedankt voor je vriendschapsverzoek! Zo mooi van je dat je herplaatsers adopteert, ook al hadden ze gedrags- en gezondheidsproblemen. Wat een mooie Lab, trouwens. Lijkt me een snoetje te hebben waar je maar moeilijk tegen "neen" zeggen kunt. Is hij nog steeds niet terug op zijn plooi na de verhuizing? Groetjes, Floortje.
honden page profiel zonnetjezonnetje schreef om 06 november om 17:15
Hey, ik zag je artikel in Hondenleven! Hartstikke leuk! Gefeliciteerd, daar mag je trots op zijn hoor!
honden page profiel Margot * ClovisMargot * Clovis schreef om 04 november om 10:08
super mooie foto's met photoshop die je hebt gemaakt? heb je er de volle pot voor betaald, voor het programma? Ik had het vroeger ook, maar is expired en ik hou niet zo van dat illegaal downloade dus kan ik het nieuwe programma niet echt aankopen.. :-) kan je eens eentje van Clovis maken? :)
honden page profiel Loes & Kaya Loes & Kaya schreef om 03 november om 21:29
Oke leuk!! Ik heb ook sinds kort een nieuwe camera en ben ook echt verslaafd.. overal komt dat ding weer tevoorschijn! :) heel leuk om te horen.. p.s. als hij stoffig word kan je gewoon glas reiniger en een natte doek gebruiken.. Groetjes Loes
honden page profiel Loes & Kaya Loes & Kaya schreef om 03 november om 19:30
Wouw.. ik had even moeten wachten met mijn compliment,. nu moet ik het nog een keer zeggen!! Die foto van jou met fedor is ook echt leuk !!
honden page profiel Loes & Kaya Loes & Kaya schreef om 03 november om 19:24
Hahah, ja dat dacht ik al ;-) Groetjes Loes
honden page profiel Loes & Kaya Loes & Kaya schreef om 03 november om 19:09
Wouww Inge, nog zo'n mooie foto van Fedor! (de eerste )
honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef om 26 oktober om 13:39
Haha, ja en deze groupie woont in België dus die kan ze ook niet tegenkomen ;-) Ik vond het in ieder geval heel leuk om zien ! Zeker als je weet wat Yuna vroeger heeft meegemaakt ! Ze is nu een geluksvogel en zulk een mooie hond !
honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef om 25 oktober om 13:40
Hey Inge, Yuna stond toch deze keer in het maandblad hondenmanieren hé ? Heb het gelezen, heel leuk en de foto's erbij ook ! Ze gaat zo dadelijk nog een bekende Nederlandse worden ;-) Geef je lieverds nog een knuffel van me !
honden page profiel imke steevensimke steevens schreef om 03 oktober om 17:00
Hoi, wij hebben bij ons pa thuis ook een Newfoundlander gehad en het zijn prachtige en lieve honden.Wij hadden een zwarte, DIEGO!! We missen hem nog steeds, een jaar geleden in sep zijn we hem verloren op 9 jarige leeftijd tengevolge van een wond die niet was opgemerkt een twee dagen eerder, het hart kon de infectie niet meer aan. Het was de liefste die je kunt voorstellen en ook een hele mooie.
honden page profiel Merlin,Safira,Nikita en CeylanMerlin,Safira,Nikita en Ceylan schreef om 28 september om 11:06
Hoi Inge, Wat heb je 2 pracht Newfoundlanders! Super hoe ze het doen met het waterwerk. Veel liefs Brigitte en Hondjes
honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef om 08 september om 14:07
Nu ben ik er ineens achter dat jij een tweede prachthond in huis hebt genomen !! Wauw zeg, Fedor mag er ook zijn !! Echt een mooi duo die twee en zo te zien hebben ze het samen enorm naar hun zin !! Ik vind het echt zulk mooi ras !! Alsnog proficiat met je tweede maatje ! Geef de beiden een dikke knuffel van me !
honden page profiel Toos (en boxer Kiara)Toos (en boxer Kiara) schreef om 05 september om 11:26
Wat een prachtige honden !
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef om 26 augustus om 16:34
Wat een leuke " wij" zijn jullie met 3 prachtige honden. Jullie doen er ook veel mee zo te zien,goed hoor.Groetjes Irene.
honden page profiel Maks met Fenna & YunaMaks met Fenna & Yuna schreef om 23 augustus om 20:59
Ik vind Yuna en Fedor samen echt een prachtig stel! :-D
honden page profiel Melissa, Dempsey, Taiko, Minos & *Nina*Melissa, Dempsey, Taiko, Minos & *Nina* schreef om 23 augustus om 20:38
3 prachtige hondjes heb jij !!!
honden page profiel Remie met sledehondenteam Silver liningsRemie met sledehondenteam Silver linings schreef om 26 juli om 13:11
Haha bedankt. Wat verveling allemaal niet met je doet. (A)
honden page profiel Lizy en de doggiesLizy en de doggies schreef om 25 juni om 07:50
Hoi Inge, Voorwerk is inderdaad erg leuk om te doen. Momenteel schieten alleen de aussie fokkers wel als paddestoelen de grond uit. De fokker waar ik Twister vandaan heb gaat als het goed is dit jaar emigreren naar Zweden, dus dat wordt dan wel een eind rijden. Overigens was dit het laatste nestje van de teef waar Twister van is. Eigenlijk gaat het met alle drie de hondjes super. Ze hebben allemaal wel eens hun goede en slechte dagen maar Twister is in ieder geval inmiddels goed geintegreerd en geniet van z'n leventje met z'n grote broers. Zelfs Diesel begint Twister nu leuk te vinden en die heeft normaal echt niets met pups.
honden page profiel Lizy en de doggiesLizy en de doggies schreef om 24 juni om 15:08
Hoi, Twister komt bij Bullaburra vandaan in Grave. Ik vind Yuna zo'n schatje om te zien. Doet ze het nog steeds goed? Lisette
honden page profiel jessicajessica schreef om 07 mei om 14:27
Hey, wat een super gaaf naambord hebben jullie! Waar heb je die laten maken?
honden page profiel Annika • Balou † • KyraAnnika • Balou † • Kyra schreef om 06 mei om 10:45
Ben helemaal vergeten te kijken. Sorry! =( Het is op het moment allemaal een beetje hectisch hier. Vertel ik je snel. :-) xx.
honden page profiel Annika • Balou † • KyraAnnika • Balou † • Kyra schreef om 05 mei om 17:25
Ik ga vanavond even de nieuwe foto's en filmpjes bekijken. :-)
honden page profiel Annika • Balou † • KyraAnnika • Balou † • Kyra schreef om 05 mei om 14:34
Dikke knuff! :-)
honden page profiel Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco schreef om 23 april om 14:56
Hele leuke foto's Inge
honden page profiel MaudMaud schreef om 17 april om 22:26
Wat een gave Newfie heb je! :D
honden page profiel Samantha & AikoSamantha & Aiko schreef om 17 april om 10:40
Goh ik heb je topic een tijdje niet gevolgd maar jullie hebben inmiddels Yuna, wat een prachthond, wow! Wou even zeggen dat jullie drieën samen een mooi stel zijn (leuk naambordje trouwens!) Veel plezier samen en geniet! Groetjes Samantha
honden page profiel Suze en de 3Suze en de 3 schreef om 15 april om 22:43
Hee Inge, Ik wil je alvast veel succes wensen met Yuna. Ik denk dat jullie het helemaal gaan maken in deze "boze grote mensen wereld!" Mogen jullie het beste in elkaar naar boven halen!!
honden page profiel Sheila, vrouwtje van Twinkle v.d.AnsjorosSheila, vrouwtje van Twinkle v.d.Ansjoros schreef om 11 april om 21:20
Hoi, was een beetje aan het surfen op HP en kwam zodoende bij jou. Hoe gaat het allemaal met het beestenspul? En wat een schitterende foto's heb je, een compliment waard! Groetjes uit het Zeeuwse.
honden page profiel silke & woody silke & woody schreef om 26 maart om 23:06
is yuna jullie nieuwe hond of is dat een hond van vrienden van julie
honden page profiel ......goedgekeurde fokker schreef om 22 maart om 22:19
En al iets van de fokker gehoord? Groetjes!
honden page profiel ......goedgekeurde fokker schreef om 16 maart om 14:22
Hoi hoi, voor wanneer heb je een afspraak gemaakt voor de HD en ED scan?
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . schreef om 10 maart om 11:49
wat leuk, jouw eerste hond..een duitseherder..ook de mijne, daarna de newfoundlander, een ras wat wel heel anders is dan de duitse herder. hahaha
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . schreef om 07 maart om 17:35
heb zo eens op je profiel gekeken, het is je wel toevertrouwd, hoop dat ze heel gauw bij je komt. !!
honden page profiel Diana - Tessa&MaxDiana - Tessa&Max schreef om 20 februari om 15:01
Jammer dat je topic gesloten is, zucht...
honden page profiel Nicole en de woefkesNicole en de woefkes schreef om 01 februari om 09:48
hey, dat lijkt me zeker leuk, dat had ik ook al afgesproken met claudia ;-) zeg maar waar en wanneer, ik ben er ;-) groetjes, nicole
honden page profiel IshaIsha schreef om 23 januari om 21:59
Hoi Inge, we kennen elkaar niet maar ik wilde even zeggen dat je erg trots mag zijn op Flame!! Wat is ze mooi zeg!! En hopelijk kan/ mag ze dit weer doorgeven aan de volgende generatie, hihi!! Ik duim zeker mee!! Groeten Francisca
honden page profiel TZNTZN schreef om 23 januari om 19:16
dan maken we er een keer een zaterdag van!
honden page profiel TZNTZN schreef om 23 januari om 11:35
We komen wel een keer, even afwachten wanneer ik een zaterdag niet moet voetballen.... Over 4 weken kan ik sowieso en dat weet jij ook meer..... Goed idee???? Welke dag(deel) komt jou het beste uit????
honden page profiel jessicajessica schreef om 23 januari om 10:43
Tja, wat wil je ook met berenstal als vader én moeder, daar zal behoorlijk wat interesse voor zijn. Echt hele mooie lijnen (vind ik tenminste). Met mijn beren gaat het goed. Vandaag gaan we met beiden op bezoek bij het broertje van Udjan. Daar kunnen ze lekker spelen. Vooral Udjan dan. Tess zal wel samen met de oude newf uit dat gezin de toezicht houden. Ze hebben ook nog een oom van Udjan, een broer van zijn moeder. We zijn ook erg benieuwd hoe hij er uit ziet in het echt. We zullen eens kijken of we foto's van de 2 broers kunnen maken. Groetjes, Jessica
honden page profiel TZNTZN schreef om 21 januari om 20:43
ja, we willen inderdaad nog wel een keer komen, maar we dachten laten we eerst even afwachten of de dekking is gelukt..... groetjes,
honden page profiel jessicajessica schreef om 21 januari om 14:17
O, ik lees het al! Ze is drachtig! Wat leuk! 4 of 5 pups...kunnen er zomaar meer worden. Bij de mams van de onze hadden ze er 5 geteld, uiteindelijk kwamen er 9 uit. 2 helaas dood geboren. Ik duim weer verder voor jullie, dat er een leuke dame bij mag zitten!
honden page profiel jessicajessica schreef om 21 januari om 14:13
Hoi Inge, al nieuws? Ben nog steeds druk voor jullie aan het duimen....
honden page profiel Patricia & de MusketiersPatricia & de Musketiers schreef om 19 januari om 15:51
aww balen zeg! Maar die show is ook leuk! Hopelijk komt er binnenkort weer een wandeling waar je wel kan!
honden page profiel Patricia & de MusketiersPatricia & de Musketiers schreef om 18 januari om 12:12
hoi inge, we hebben besloten om het 1e weekend van februari te gaan wandelen. groetjes
honden page profiel Annika • Balou † • KyraAnnika • Balou † • Kyra schreef om 14 januari om 12:58
Hey Inge! Ik duim heel hard met jullie mee. :-) Hier gaat het prima hoor! Wel heel druk, maar dat hoort er allemaal bij. Ik vind het gezellig als je nog eens langskomt hoor. Leuk! :-) Ik ben maandag- en donderdagmiddag altijd vrij. Dan plan ik wel altijd mijn afspraken, dus we moeten even kijken welke middag dan het beste uitkomt. Als jij tenminste ook kan op die middagen. ;-) Liefs Annika
honden page profiel Annika • Balou † • KyraAnnika • Balou † • Kyra schreef om 14 januari om 08:44
Hey meid! Hoe is het? :-) Nog een weekje wachten. Spannend!! Liefs Annika
honden page profiel Patricia & de MusketiersPatricia & de Musketiers schreef om 11 januari om 13:47
Hoi, als je wilt kan je gewoon met de rest zaterdag gaan wandelen. Dan organiseren we gewoon ook gelijk een nieuwe wandeling!! Maar de rest kan de 23e ook niet. Dus denk om te gokken op 1e weekend van februari, en dan kunnen we kijken of het uit komt! Groetjes
honden page profiel Patricia & de MusketiersPatricia & de Musketiers schreef om 10 januari om 14:10
Hoi inge, je had je opgegeven om 16 januari mee te gaan wandelen. Nu ben ik er achter gekomen dat ik a.s. vrijdag een operatie aan mijn voet heb. Nu is de vraag of je een andere dag kan. Misschien de 23e van januari of het eerste weekend van februari? Groetjes
honden page profiel Anna & SpikeAnna & Spike schreef om 09 januari om 17:13
Geen dank ;)
honden page profiel Anna & SpikeAnna & Spike schreef om 09 januari om 16:49
Maar ik ga proberen voor een Collega ok?
honden page profiel Anna & SpikeAnna & Spike schreef om 09 januari om 13:01
Inge ik kan niet collage maken sorry
honden page profiel TZNTZN schreef om 08 januari om 20:31
kijk dat klinkt goed, dat komen we zeker een keer doen. Is het bij jullie een beetje goed te bereiken met het ov? ik heb wel een auto, maar vind het wel een goed leermoment voor Pim...
honden page profiel TZNTZN schreef om 08 januari om 11:24
dat is goed!
honden page profiel TZNTZN schreef om 08 januari om 10:59
hoi, staat je oppasaanbod nog steeds??? ik zou graag Pim bij jou achter willen laten. Mede omdat Pim gewoon het beste luisterd, naar wat jongere vrouwen. En ook ik ben 20 en naar de meeste mensen tot 30 luisterd hij heel goed (voor zijn doen dan) en hoe ouder het wordt, des te minder hij luisterd (eigenlijk best wel apart, maar ja...)
honden page profiel ClaudiaClaudia schreef om 07 januari om 14:37
ik moet je iets vertellen:)
honden page profiel jessicajessica schreef om 06 januari om 14:18
Ha ha! Ik zie nou net dat ik op één van jouw foto's sta! Weleenswaar alleen mijn rug, maar ik ben het wel,hi hi! Op de foto van Flame in Utrecht, daar zit ik achter met een blauwe trui.
honden page profiel CashCash schreef om 02 januari om 10:54
Hoi Inge, Bedankt voor je reactie.... het is inderdaad waar onze eigen voorkeur naar uitgaat.... en het ene moment is het een Labrador :yeah: en de andere keer een Berner Sennen :yeah: tis maar net wat ik lees en zie... lastig hoor... maar komt goed ;-) Bedankt voor je krabbel, groetjes Monique
honden page profiel jessicajessica schreef om 30 december om 12:47
Ik zal eens kijken of het van het weekend lukt. Udjan blijft namelijk niet zo goed stil zitten, dus ik heb wel even hulp nodig.
honden page profiel jessicajessica schreef om 30 december om 12:23
Ha ha, dat filmpje is ook al weer een maand oud! Je wilt niet weten hoeveel ze veranderen in een maand tijd. Mijn moeder heeft Udjan op 13 december gezien en daarna weer op 2e kerstdag....ze wist niet wat ze zag! Volgens haar was hij 2x zo breed geworden...en geen vetjes, want je kunt nog steeds zijn ribben tellen.
honden page profiel Annika • Balou † • KyraAnnika • Balou † • Kyra schreef om 30 december om 11:11
Me 2!! ;-)
honden page profiel Annika • Balou † • KyraAnnika • Balou † • Kyra schreef om 30 december om 09:41
Nog een weekje! ;-)
honden page profiel jessicajessica schreef om 28 december om 18:06
Nou, dan zeker maar hopen op minimaal 2 mooie meiden. Wij zeggen altijd 2e keus is ook 1e keus. Zo hebben wij namelijk onze beide beren gekregen. Beide 2e keus, maar beide precies de pup die we graag wilde. Ik zal binnenkort weer eens wat nieuwe foto's van Udjan plaatsen. Hij is al weer een stuk groffer (en dat werd tijd), kun je ook zien wat voor een moois er van Bommel af komt. Wij zijn in ieder geval zeer tevreden over hoe hij nu opgroeid. Hij wordt al echt een knappert.
honden page profiel jessicajessica schreef om 28 december om 17:58
Zijn moeder is Gabbana from the Black Horse. Zijn stamboom naam Kingston from the Black Horse, maar wij noemen hem Udjan. Hij is vandaag toevalllig jarig en 1 jaar oud geworden. Ik hoop dat het deze keer wel lukt. Is toevallig één van de combi's die ik momenteel in de gaten hield. Niet voor ons hoor, maar gewoon interesse. Ik vind het een hele mooie combi en ik ben benieuwd hoe de pups er uit zullen gaan zien. Ik zal voor je duimen dat het deze keer wel gelukt is, dat alles goed verloopt en dat er natuurlijk een mooi pupje voor jullie bij zit.
honden page profiel jessicajessica schreef om 28 december om 17:48
Niet persoonlijk, heb ze wel eens gezien op een show. Dat is toch de dekking met Bommel? Vorige x is het niet gelukt toch? Wel een zeer interessante combi. Onze puber is ook een Bommel-kindje.
honden page profiel jessicajessica schreef om 28 december om 15:01
Hoi Inge, Ik las dat je hoopt in mei een newfy pup te verwelkomen. Wordt dat er toevallig 1 van Flame?
honden page profiel Hannie met Beer en ChelseaHannie met Beer en Chelsea schreef om 26 december om 21:25
Leuke, knappe, flinke lobbes die Buddy van jullie!! Ik hou ervan :-D
honden page profiel Elize, Nikki, Wodka en Tommy Elize, Nikki, Wodka en Tommy schreef om 24 december om 15:32
Heyyyy Ik heb je topic gevolgd en ben eigenlijk heeeel nieuwsgierig hoe het afloopt!! Ik wens je veel wijsheid toe in het nemen van de juiste beslissing!!!!!!
honden page profiel lisa en layckalisa en laycka schreef om 23 december om 14:53
Ik vind het zo zielig van sommige mensen voor zo te reageren op je forum. Je stelde een doodnormale vraag en dan krijg je zo'n reacties ;(
honden page profiel Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s)Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s)speciaal aangestelde fokker schreef om 23 december om 08:54
Hey lieve HP'ers, Ik doe het heel even zo... De laatste dagen zijn heel hectisch voor me geweest, zoals jullie wel weten. Ik heb héél veel lieve PB's ontvangen, maar ik heb nog niet de kans gehad ze te beantwoorden. Ik ga ze een dezer dagen nog allemaal een keer lezen en beantwoorden, want ik wil er wel alle aandacht aan kunnen schenken :) En verder, natuurlijk hou ik jullie allemaal op de hoogte! Liefs, Inge
honden page profiel MireillevdwMireillevdwspeciaal aangestelde fokker schreef om 22 december om 20:18
Sancho is echt een knapperd. Ik hoop dat hij bij jullie zijn gouden mandje vind. Hou je me op de hoogte? Groetjes Mireille en een lebber van Haakon
honden page profiel Annemie en BenjiAnnemie en Benji schreef om 22 december om 20:17
Liefste Inge, Trek het je niet aan wat ze allemaal bij je topic hebben geschreven,dat zijn er allemaal die er zelf niets van kennen en ik denk zelfs dat er een beetje jarloezie bij is.Als raad die ik jou geef is dit;volg gewoon je gevoelens en je hart en dan lukt het wel.Mijn steun en begrip krijg je alvast!Kusjes van mezelf en een poot van Darko
honden page profiel SasjeSasje schreef om 22 december om 19:41
Heey, Leuk dat je me als vriend hebt toegevoegd;) Ik zag het net pas(weenie wanneer je t had gerequest zeg maar haha) Ik hoop maar dat ze het topic snel sluiten=( dat zou voor iedereen beter zijn he. Al mijn kritiek is trouwens altijd opbouwend, niet echt gericht op jou ook ofzo(mijn berichtje van net is nogal fel, maar is meer door al het gezeik in dat topic poeh) Ik ben wel benieuwd hoor hoe het met jou en Sancho verder gaat verlopen, maar doe wat je hart je ingeeft trouwens. Owja vetbedden zijn ook fijn. Ik weet niet of ze de kussens nog hebben, tis hardstikke druk nu bij intratuin enzo ha-ha. We kunnen zeker keer kennis maken. Mijn hondje komt trouwens op 7 januari, dus misschien tijdje daarna, dan kan je um ook zien , en dankjewel dat je um leuk vindt. Hij is al flink gegroeid!! Nou spreekse;) Groetjes
honden page profiel sunlandsunland schreef om 22 december om 11:01
Hoi Inge, Ik heb enorm genoten van jullie verhaal op het forum, jammer dat het anders afliep. Ik keek een tijd geleden bij asiels voor eventueel een hond erbij, en zag toen dezelfde hond als jullie. Ik was ook verliefd op dat koppie! was dus heel verrast dat ik haar foto hier tegenkwam met je verhaal. Ik wens je veel sterkte en wijsheid in je besluit en hoop dat ze bij jullie een fijn thuis kan krijgen! Laat je nog ergens weten hoe het gaat? Groetjes, Sunny
honden page profiel IankoIanko schreef om 22 december om 00:01
heb juist heel je topic gelezen ... heb ik wel even over gedaan :) en hoe loopt het verder af ? enne veel geluk in je verdere toekomstplannen met newfy's en mss tot ... als ik op zoek ben naar eentje ;)
honden page profiel Wichita en haar roedel - Eevee, Elphaba, Glacee, Grant & BloomWichita en haar roedel - Eevee, Elphaba, Glacee, Grant & Bloomgoedgekeurde fokker schreef om 21 december om 21:31
Hoi, ik wou je even een hart onder de riem steken vanwege alle rot reacties in je topic. Ik vind het geweldig dat je er alleen al over nadenkt Sancho een nieuw thuis te geven en kan me je twijfels erg goed voorstellen. Ik ben zelf bijna 20jr oud en (hobby)fokker dus weet ook wat daar bij komt kijken en dat is niet niks. Alleen al het feit dat je dat durft te combineren met het helpen van een asielhond... Respect! Ik begrijp dat het een erg moeilijke keus is vanwege alle voors en tegens dus wens je heel veel succes met het maken van je uiteindelijke beslissing. Hoe dan ook fijne feestdagen en alvast een gelukkig nieuw jaar (met hopelijk heel wat nieuwe gezinsleden)!
honden page profiel Annika • Balou † • KyraAnnika • Balou † • Kyra schreef om 16 december om 08:35
Dank je wel Inge. Dat is lief van je!! =)
honden page profiel SasjeSasje schreef om 16 december om 00:19
Hallo Inge heb net heel je topic doorgelezen over sancho(hoop dat ik t goed schrijf)egt suuuper leuk n wat n schatje is t in ieder geval mocht je nog n honden kussen nodig hebben bij intratuin hebben ze nu heel mooi kussen voor 13 euro! Ik d8 is misschien wel wat voor jou aangezien je nu plots tog aardig wat dingetjes aan moet schaffen :) ( ik woon trouwens ook in Eindhoven) Nouja kijk maar ik blijf in ieder geval je topic volgen groetjes!
honden page profiel NaomiiNaomii schreef om 14 december om 20:44
wat een leuke hond krijg je er miss bij !! super mooie kleuren zeg :D
honden page profiel CharlotteCharlotte schreef om 14 december om 19:27
Heey, je ziet op de foto's inderdaad ook al dat sancho haartjes op zijn oren krijgt! Wat is hij toch leuk! Zeker zonder riem:P groetjes charlotte (uit het topic)
honden page profiel Aafke & ChicaAafke & Chica schreef om 13 december om 20:07
En.. is er al nieuws of Sancho (schrijf ik het goed?) bij je mag komen wonen? Ik hoop het heel erg natuurlijk!
honden page profiel Annika • Balou † • KyraAnnika • Balou † • Kyra schreef om 13 december om 09:54
Hoi Inge! Sorry dat ik de laatste tijd zo weinig van me heb laten horen. Heb je topic betreffende Sancho wel steeds gelezen hoor! ;-) Het gaat nl. erg slecht met Balou. Het zal een kwestie van dagen, max. weken zijn dat we de beslissing moeten nemen om hem in te laten slapen. Het is niet dat ik geen interesse heb hoor! Maar vind het soms moeilijk om in vrolijke topics te reageren. Liefs Annika
honden page profiel ClaudiaClaudia schreef om 10 december om 18:04
http://www.hondenpage.com/club/88/de-berenclub!!!.php alstu
honden page profiel ClaudiaClaudia schreef om 06 december om 18:31
het enige probleem wat ik heb is stage dan ben ik in totaal 15 uur van huis weg per dag. En dat doe ik m gewoon niet aan. ik werk in eindhoven en wss heb ik daar zoiezo ook een stage. dus dan zou ik m bijv. Overdag naar joy kunnen doen.. dan probeer ik in de zomer een stage te te regelen dan ben ik 5 weken vrij van kpn., miss dat ik dan wel een zusje of broertje wil van jou pup! Das kei leuk:)
honden page profiel ClaudiaClaudia schreef om 06 december om 18:31
het enige probleem wat ik heb is stage dan ben ik in totaal 15 uur van huis weg per dag. En dat doe ik m gewoon niet aan. ik werk in eindhoven en wss heb ik daar zoiezo ook een stage. dus dan zou ik m bijv. Overdag naar joy kunnen doen.. dan probeer ik in de zomer een stage te te regelen dan ben ik 5 weken vrij van kpn., miss dat ik dan wel een zusje of broertje wil van jou pup! Das kei leuk:)
honden page profiel ClaudiaClaudia schreef om 06 december om 10:41
ja precies!! aangezien we ongeveer net zo lang newfiefans:).. misschien dat het toch 2011 gaat worden.. maar ik wil eerst zeker zijn dat het allemaal kan. omdat ik nu stage loop en dan meerdere uren van huis weg ben..
honden page profiel ClaudiaClaudia schreef om 06 december om 08:54
heeeej ik zie dat wij helemaal niet ver van elkaar wonen=:) waar ga jij je pupje halen?? xx
honden page profiel Felien & BuddyFelien & Buddy schreef om 05 december om 13:55
heey! leuke hond! grappig: die van mij heet ook Buddy. Vrienden worden? Groetjes,
honden page profiel viv  viv schreef om 04 december om 12:54
de kweekster zegt dat ook, en we zullen hem zolang mogelijk dragen natuurlijk, maar wij zijn ook niet meer van de jongste, en er geraakt ook al van alles versleten,en ik mag en kan hem zeker niet opnemen door een operatie, het is ook voor als mijn man er niet is dat ik toch buiten kan met hem ziet u maar toch bedankt voor de reactie viv
honden page profiel NaomiiNaomii schreef om 03 december om 16:27
hee, wat leuk een newfy ! zulke mooie honden ! hoop dat je een puppy krijgt :D Liefs,
honden page profiel zonnetjezonnetje schreef om 03 december om 10:49
hoi Inge, Leuk zeg, hopelijk wordt het een mooie pup! Wel een leuke combinatie met een Labrador! Het os tenslotte wel familie.
honden page profiel Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s)Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s)speciaal aangestelde fokker schreef om 02 december om 18:34
Dankjewel voor de leuke reactie! Enne, het is zeker een prachtbeestje!
honden page profiel ****LIAN ***SENNA********LIAN ***SENNA**** schreef om 02 december om 18:28
leuke lab zeg...vooral die foto in het water met die bal in zijn mond!!!!! geweldig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s) heeft 17110 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s) zeer positief gewaardeerd bij 236 waarderingen.

Berichten en online status
Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s) was voor het laatst online 3 jaar, 11 maanden, 2 weken, 5 dagen, 19 uur, 37 minuten, 32 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^