HondenPage baasje Jennifer

Over Jennifer

honden foto van Jennifer Ik ben Jennifer, 19 jaar, Stappelgek op honden, met name de Duitse Dog en Golden Retriever.
Mijn leven tussen de honden begon toen ik nog een kleine ukkie was, toen kwam Apollo, kruising met Labrador in huis als puppie. Onze eerste hond dus nog niet veel verstand enzo. Ik was dolgelukkig en verwende apollo rot, met de nodige gevolgen, hij beet alles stuk en deed overal zijn behoefte, we hebben hem uiteindelijk weggedaan, jammer genoeg.

Zeven jaar terug kwam dan Lupos, een Golden Retriever Reu die naar ons denken mishandeld is geweest. De fokker waar we hem gingen halen had hem waarschijnlijk geschopt of dergelijke want hij was doodsbang van mannen. Hij kon niet buiten wandelen en verstopte zich steeds in de tuin. De DA bevestigde dat hij het kennelSyndroom had, de dieren worden geboren en zien enkel hun kennel, niets anders. Ze schreef dure medicatie voor om hem wat kalmer te krijgen en zijn angst voor mannen te laten wegnemen. We besloten om dan nog een tweede hond in huis te nemen, een puppie, misschien zou lupos dat het gedrag kopieeren.

Toen hebben we dus Sirius gekocht, een labrador reu. Maar helaas wat we deden, we konden lupos nergens voor overtuigen, het werd enkel erger en hebben we besloten hem naar de hondenhemel te zenden waar hij nu hopelijk super gelukkig leeft. RIP, my dear friend. Nuja was Sirius alleen, de kleine pup was in de war want zijn vriend was weg. We hebben hem een kleine periode alleen gehouden. Ondertussen was hij al eens geopereerd vanwege een stukje kauwbeen dat in zijn darmen was blijven zitten.

Nu is Lupos erbij gekomen, ook een golden Retriever reu, de naam gekozen om oude Lupos te herdenken. Die hond is mijn leven mijn alles, het was de hond die ik zelf opkweekte, trainde en valles leerde. Samen is het een super stel en ik zou ze voor geen goud willen missen.

Mijn droom is uiteraard op een Duitse Dog puppy erbij te halen en heel misschien mits wat training voor Lupos (dominantie) zal er binnekort een grote reus in huis rondlopen.

Krabbels aan Jennifer

honden page profiel isabelle isabelle schreef om 28 november om 11:46
Hai! heel tof hoor! DDtje erbij..Maar, je moet ook een extra bank nemen.. Coutch patato ;)

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Jennifer heeft 232 ontvangen.

Berichten en online status
Jennifer was voor het laatst online 11 jaar, 11 maanden, 3 weken, 4 dagen, 14 uur, 40 minuten, 39 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^