HondenPage baasje Leyla & Pasha

Wat schreven de vrienden van Leyla & Pasha op het forum

honden page profiel DienekeDieneke schreef in hond en zwangerschap
Hoe worden die filmpjes genoemd op youtube want ik kan ze niet vinden?
honden page profiel DienekeDieneke schreef in Waar slaapt jullie hond snachts?
" Bo, nog een pupje slaapt in de bench in de woonkamer met het deurtje dicht. Als ze moe is gaat ze er al vanzelf in. Wil haar ook wel los in de woonkamer laten op termijn maar vraag me af vanaf wanneer dat zou kunnen ivm dingen kapot bijten. Ze doet dat niet als we erbij zijn maar hoe ze gaat reageren als ze alleen is, weet ik nog niet.  " Karen, baasje van Bo!   Wij hebben met onze pup hem steeds een poosje allen gelaten en dan steeds langer. Hij heeft toen 1x een kabel kapot gebeten en daarna nooit meer iets. Wat bij ons hielp waren speeltjes in huis neer leggen zodat hij afleiding had.
honden page profiel DienekeDieneke schreef in Waar slaapt jullie hond snachts?
Onze honden slapen in de los in de gang. 
honden page profiel DienekeDieneke schreef in vuurwerk voor honden aan banden gelegd.
Bij ons het is de ellende al begonnen met het vuurwerk. Onze hond wil direct terug naar huis als hij het vuurwerk hoort. Het is zo zielig. Gelukkig is onze andere hond er niet bang voor doordat hij ook altijd mee gaat met de jacht. Hierdoor ziet puck gelukkig dat het niet eng is en wil ze heel af en toe toch verder gaan met de wandeling. Ik kijk echt al op tegen de dagen dat er nog meer word afgestoken. 
honden page profiel DienekeDieneke schreef in hond en zwangerschap
onze bo is een mannetje dus een moeder instinct kan het niet zijn. en tuurlijk blijven onze honden aandacht krijgen want dat zijn ook onze kindjes. Alleen ze zullen wel moeten delen daarin.  
honden page profiel DienekeDieneke schreef in hond en zwangerschap
Sinds ik zwanger ben is onze labrador ontzettend aanhankelijk. Hij zit het liefst heel de dag naast mij. Als hij dan geen aandacht krijgt dan begint hij met zijn poot aan mijn arm te krabben. Wat wil hij daar mee zeggen? hij ligt ook graag met zijn kop op mijn buik.    Hebben jullie nog tips voor als de kleinen zo geboren is, hoe ik onze 2 honden het beste kennis kan laten maken?        
honden page profiel DienekeDieneke schreef in Hoe heet jullie jack?
Storm en puck. Storm doet zijn naam ook echt eer aan
honden page profiel DienekeDieneke schreef in Foto's sneller bekijken
misschien is het een optie om de foto's anders te zien want nu moet je iedere keer op een fotodrukken om hem te vergrote en dan weer klein maken om naar de volgende te gaan om die te vergrote  misschien is het een optie om een knopje verder te krijgen dat je ze sneller achter elkaar kan kijken
honden page profiel DienekeDieneke schreef in bruiloft van mijn baasje
dank je! deze kleur zie je idd niet veel. het was nog toevallig ook want me man had precies dezelfde kleur pak ook als mijn jurk zonder het van elkaar te weten...
honden page profiel DienekeDieneke schreef in verhuizen
we hebben een nieuw huis gekocht. nu moet daar nog het een en ander aan gedaan worden maar nu weet ik niet zo goed of ik de honden aan mee moet nemen om ze te laten wennen of dat ik ze met de overgang pas mee moet nemen. wie heeft er tips?
honden page profiel DienekeDieneke schreef in bruiloft van mijn baasje
op 25 mei gingen mij baasjes trouwen. en omdat ik hun trouwe viervoeter ben vonden ze dat ik daar ook maar is bij moest wezen. en ja ook ik moest in de belangstelling staan dus ik moest de ringen gaan brengen. maar hoe gingen ze dat doen want ik ben maar een klein hondje. dus na heel wat geknutsel door oma kwamen ze tot het idee om het maar op mijn rug te doen. hier moest weer een nieuw tuigje voor gekocht worden en tatterdataaa het was af, maar nu moest ik nog kijken of het wel lekker zat en niet naar mijn buikje ging glijden. nou nee hoor het zat als gegoten en ik had er geen last van. /foto/foto/269784.jpg toen was het 25 mei... dat ding werd weer op mijn rugje gesnoerd en daar ging ik dan met 2 van die ringen en een mooi kussentje op mijn rug. tijdens de ceremonie wilde ik graag naar mijn baasjes maar dat mocht niet.. dan maar piepen kijken of ik wel mijn zin krijg maar nee nog niet... /foto/foto/269790.jpg toen was eindelijk het moment ik mocht samen met mijn grote vriend jasper naar mijn baasjes toe om de ringen te geven.. ik was zo trots als een pauw en mijn baasjes ook... en iedereen rieppp aaah wat schattig... na de ceremonie was het tijd voor een ha/foto/foto/269794.jpg pje en een drankje en ook daar was ik natuurlijk bij aanwezig want stel dat er wat valt dan moet dat wel opgeruimd worden... /foto/foto/269796.jpg . ik was daarna zo moe dat ik maar lekker onder de sta tafel ben gaan slapen. het was een topdag.... /foto/foto/269792.jpg /foto/foto/269786.jpg
honden page profiel Jin & Melo de tennisballenverzamelaar.Jin & Melo de tennisballenverzamelaar. schreef in Wat heeft de castratie van jouw reu gekost?
Voor Melo (6 kg) heeft dat rond de... 100 euro gekost.
honden page profiel Jin & Melo de tennisballenverzamelaar.Jin & Melo de tennisballenverzamelaar. schreef in en het gaat steeds beter met jazzy
Wat fijn dat het zo goed gaat! d(^_^)b :-D
honden page profiel Jin & Melo de tennisballenverzamelaar.Jin & Melo de tennisballenverzamelaar. schreef in Pfff...graag jullie mening
Inderdaad niet handig om met je zondagse kleren in het bos te gaan lopen. 't Kan inderdaad ook anders. ;) Een vriend van me heeft een gigantische choco bruine Larbador, Dexter. Een schat van een beest. Op een dag waren hij en Dexter lekker aan de wandel in een losloopgebied. Het had geregend, dus lagen er overal plassen, heerlijke modderpoelen. Dexter kan dat wel waarderen en neemt een keer of 5 een modderbadje. Daar komt een mevrouw met een mooit creme wit pakje aangewandeld. Dexter gaat nooit op mensen af, maar zij roept 'ooooh wat een mooie Labrador!!" wild gebarend enzo. En ja hoor.... Daar gaat Dexter. Denderdedender 2 mooie modderpoten op haar pakje. Dus die vriend van me dacht "oeps". "Niks aan de hand hoor", aldus de mevrouw. "Had ik maar niet zo wild moeten gebaren en enthousiast moeten doen." 'Hij had nog aangeboden om de stomerij te betalen, maar daar wilde ze niks van weten. Toen ik het verhaal hoorde moest ik stiekem wel even lachen. En Dexter??? Die was zich van geen kwaad bewust. O-);)
honden page profiel Jin & Melo de tennisballenverzamelaar.Jin & Melo de tennisballenverzamelaar. schreef in Hond mee naar je werk. HOE?!
Leuk topic d(^_^)b Wat ik me dus afvraag: Hoe haal je je baas over? Inderdaad zorgen dat niemand last heeft van je hond. Dan zal het waarschijnlijk geen probleem zijn en de meeste mensen zullen het erg gezellig vinden, een hond op de werkvloer.:D Mijn baas kwam er zelf mee. Hij vroeg of m'n hond niet een keertje mee kon komen. Tsjaa.. Vond het natuurlijk prima. :D Neem Melo niet elke week mee (werk alleen de maandag), maar laten we zeggen 3 keer in de maand.
honden page profiel Jin & Melo de tennisballenverzamelaar.Jin & Melo de tennisballenverzamelaar. schreef in Hond mee naar je werk. HOE?!
Ja super! Ik had het persoonlijk super gevonden als een van mijn leraren de hond mee had naar school! Hoe doe je dat als iemand b.v. angst heeft voor honden of een allergie? (of is dat nog niet voorgekomen) Er is 1 meisje die bang is voor honden. Behalve voor Melo, want die is zo klein en schattig, aldus het meisje. ;)d(^_^)b En dat het een blije wildebras is die stuitert als hij blij wordt vindt ze niet erg... Zo gaaf om te zien. Er zijn geen kinderen die allergisch zijn voor honden, gelukkig.
honden page profiel Jin & Melo de tennisballenverzamelaar.Jin & Melo de tennisballenverzamelaar. schreef in Hond mee naar je werk. HOE?!
Ik had vroeger ook een docent die zijn hondje mee nam. Die zat iedere dag in een afgezet stuk achterin het lokaal. Tussen de middag mochten wij hem uitlaten. Geweldig! Ja, leuk he? :D De kinderen mogen alleen niet met Melo gaan wandelen, wel mogen ze mee als Melo en ik een rondje gaan wandelen in het park.
honden page profiel Jin & Melo de tennisballenverzamelaar.Jin & Melo de tennisballenverzamelaar. schreef in Hond mee naar je werk. HOE?!
Nog even een toevoeging. Het management vindt het geen probleem als Melo mee is. Hij heeft een positief effect op de kinderen en ook de collega's vinden het gezellig. Melo krijgt vaak een aai of een lekker koekje (met mate).
honden page profiel Jin & Melo de tennisballenverzamelaar.Jin & Melo de tennisballenverzamelaar. schreef in Hond mee naar je werk. HOE?!
Ik werk op een middelbare school in een vast lokaal. Soms gaat Melo gezellig met me mee. Hij ligt dan naast m'n bureau lekker te slapen. We gaan er dan op de step heen, dus is hij lekker uitgeweest en heeft hij kunnen rennen/draven. Kleedje mee, drinkbak mee en natuurlijk wat lekkers. De kindjes vinden het ook gezellig als hij er is.
honden page profiel Jin & Melo de tennisballenverzamelaar.Jin & Melo de tennisballenverzamelaar. schreef in Jouw verlanglijstje
'k Zou graag een grote roedel honden willen, maar helaas zit dat er voorlopig niet in. Zou nog graag een ruwharige Teckel willen, een Welsh Corgi Pembroke, een choco Labrador, een ruwharige Jack en een Beagle. Maar 'k ben al meer dan happy met m'n lieve Melootje.:D
honden page profiel Jin & Melo de tennisballenverzamelaar.Jin & Melo de tennisballenverzamelaar. schreef in Wandelen jullie met je hond als het zo warm is?
Nee, had vanmorgen mijn telefoon niet bij de hand, maar ik zal er straks 1 maken. :D Oké, lijkt me een heel gaaf gezicht. :D
honden page profiel Jin & Melo de tennisballenverzamelaar.Jin & Melo de tennisballenverzamelaar. schreef in Wandelen jullie met je hond als het zo warm is?
Bruce kan slecht tegen de warmte  we lopen rond 9 uur naar de plas, daar speelt hij in het water, maar hij moet dan 8 min. terug lopen en dan hijgt hij al weer vreselijk, zeker als hij dan ook nog met andere honden meerent.  Thuis koel ik hem direct met natte handdoeken, anders zou hij er in blijven, volgens mij.  Verder ligt hij de hele dag buiten en binnen, hij wisselt af. 2x ff zijn behoefte doen, 5 min. En dan vanavond nog een keer naar de plas, of gewoon een klein stukje. Hij geeft zelf aan, of hij terug naar huis wil of niet. Het is trouwens een echte boxer. Ik koel hem met natte handoekken en dan heeft hij zo'n handoek op zijn hoofd, tis net Muhammed Ali  :-D  ;-) Haha, heb je daar een foto van??d(^_^)b
honden page profiel Jin & Melo de tennisballenverzamelaar.Jin & Melo de tennisballenverzamelaar. schreef in Wandelen jullie met je hond als het zo warm is?
Mijn vriend staat doordeweeks altijd vroeg op en op warme dagen maakt hij de ochtendronde iets groter. Rond een uur of 9-10 ga ik dan nog even een kortere ronde dan normaal met Melo. Vaak ga ik dan 's middags nog even met de fiets + doggyride naar het park om hem te laten zwemmen, dat is dan even dolle pret en voor de rest doen we het rustig aan. 's Avonds gaan we, als het wat afgekoeld is, weer naar buiten, maar vaak heeft hij dan weinig zin. Loom van het warme weer en wil hij vaak zsm rechtsomkeert. ;)
honden page profiel Jin & Melo de tennisballenverzamelaar.Jin & Melo de tennisballenverzamelaar. schreef in JOU Top 3 lelijkste & mooiste honden!
Mijn top 3: - Jack Russell Terrier. - Ruwharige Teckel. - Welsh Corgi Pembroke/Cardigan. Honden die niet zo bij mij passen: - Sheltie's. - Staffords. - Bulldoggen. :-)
honden page profiel Jin & Melo de tennisballenverzamelaar.Jin & Melo de tennisballenverzamelaar. schreef in Oooppss!! Uhmmm... Nee, laat maar, hehe...
Goed gedaan hoor! d(^_^)b Maar snpa dat je je rot bent geschrokken. Handig van die mensen dat ze de poort open hebben laten staan.. NOT! O-)
honden page profiel Jin & Melo de tennisballenverzamelaar.Jin & Melo de tennisballenverzamelaar. schreef in Teken(ziekte) Frankrijk....vakantie??
Een tekenband is inderdaad niet verplicht, de rabiesenting daarentegen wel. Melo draagt, voor de zekerheid, een Scaliborband als we in Frankrijk zijn. Ook controleren we hem goed op teken en gelukkig nooit eentje gevonden. Veel plezier daar! Wij moeten nog even wachten. ;-)
honden page profiel Jin & Melo de tennisballenverzamelaar.Jin & Melo de tennisballenverzamelaar. schreef in zeeer groot probleem
Zoek een goede gedragstherapeut.
honden page profiel Jin & Melo de tennisballenverzamelaar.Jin & Melo de tennisballenverzamelaar. schreef in Onze kleine Superman!
Dank jullie wel! :-D
honden page profiel Jin & Melo de tennisballenverzamelaar.Jin & Melo de tennisballenverzamelaar. schreef in Onze kleine Superman!
SuperHond voor extra kracht !!! zijn initialen : SH hij moet wel echt een SH pakje hebben hoor ;-) Hhahaha gaaf plaatje! d(^_^)b
honden page profiel Jin & Melo de tennisballenverzamelaar.Jin & Melo de tennisballenverzamelaar. schreef in Even voorstellen!
Welkom en veel plezier hier op het forum. d(^_^)b
 

Vrienden van Leyla & Pasha

honden foto van Floor en Fiefie honden foto van Jin & Melo de tennisballenverzamelaar.honden foto van kimhonden foto van Rooshonden foto van Dienekehonden foto van Valery En Bo

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^