HondenPage baasje Henny.

Over Henny.

honden foto van Henny.
Hallo allemaal, ik ben max en mijn baas henny heeft mij nu al 1 jaar in huis. Het is heel gezellig met mijn 2 vriendjes en we spelen vaak samen. Ookal ben ik soms een beetje ondeugend, hihi. Ik ben een boxer =)
-
Woef, ik ben quin en ik ben een engelse springer spaniel. Ik ben al 4 jaar, en sinds 1 jaar is max bij ons komen wonen. Max is een reutje en ik ben een teefje. Ik ben wel gestrealiseerd, ik ben namelijk het enige teefje in huis. Ik heb nog een broertje en we komen uit hetzelfde nest.
-
Hey guys, ik ben dobbey en ik ben het broertje van quin. Ik ben dus ook 4 jaar en ook een Engelse springer Spaniel. Ik kan het goed vinden met max, maar hij moet wel weten dat ik natuurlijk de baas ben in huis.
-
Hallo, ik ben henny en samen met mijn 3 hondjes woon ik in een rijtjeshuis. Ik heb geen man en ik ben 36 jaar. Ik vindt het leuk om met de honden lange wandelingen te maken en met ze te spelen. De nieuweling max is nog wel wat ondeugend, haha! Groetjes Henny.

Krabbels aan Henny.

honden page profiel Sherilyn en JazzySherilyn en Jazzy schreef om 16 november om 18:10
hier in de buurt loopt ook een cocker, ik vind het zulke gave honden !
honden page profiel Sherilyn en JazzySherilyn en Jazzy schreef om 16 november om 17:09
wat een ontzettende mooie honden heb je ! moest dit gewoon even kwijt !
honden page profiel Natalie & Mo Natalie & Mo schreef om 15 november om 21:11
Wat een prachtige honden heb je seg! en die profielfoto..zo moooi (; Groetjes, Natalie & high-five van Mo!
honden page profiel Sanne&DiégoSanne&Diégo schreef om 15 november om 20:47
Hallo, ik wou graag mijn complimentjes geven aan je honden. Ik vindt vooral die engelse honden [ sowiets? ] heel erg mooi. Ze hebben een nogal elegant uiterlijk. zit veel zorg aan vast of niet? nog veel succes [ook met die lieve boxer] lekker geslijm natuurlijk. liks.

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Henny. heeft 82 ontvangen.

Berichten en online status
Henny. was voor het laatst online 8 jaar, 1 maanden, 1 weken, 4 dagen, 10 uur, 33 minuten, 16 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^