HondenPage baasje Deborah

Over Deborah

honden foto van Deborah Hey!

Ik ben 20 jaar en studeer geneeskunde. Ik ben de trotse eigenaar van Kawaii. Een kruising uit een Spaans asiel. Oorspronkelijk kwam hij en zijn zus naar ons als opvanghondjes. Maar eens ik hem zag kon ik hem echt niet meer laten gaan.

Krabbels aan Deborah

honden page profiel Eef en TjibbeEef en Tjibbe schreef om 26 januari om 21:24
Ohja...spetters maken in de douche doet hij hier ook. Niet uit angst, maar omdat hij al het water in z'n vacht irritant vind. Als ik niet één hand op z'n rug houd als ik bijvoorbeeld de douchekop wil pakken, begint hij te schudden en vliegen de klodders schuim, shampoo en water door de badkamer. Hihi! Één grote bende wordt het, want in al die klodders schuim zitten ook weer hondenharen. Dus als ik klaar ben gaat de douche langs alle muren. Heb er speciaal een langere doucheslang voor gekocht. :P
honden page profiel Eef en TjibbeEef en Tjibbe schreef om 24 januari om 19:41
Oh, Tjibbe is heel bang voor douchen en badderen. Hij loopt ook niet door plassen....gekke hond. ;) Hebben we toch een verschil tussen die twee gevonden. Haha!
honden page profiel Eef en TjibbeEef en Tjibbe schreef om 24 januari om 18:16
Oh, hij zal wel lekker gestonken hebben! Haha! Ja, die van mij is ook een echte waterrat. Eerst durfde hij niet eens zijn voetjes nat te maken, maar nu is hij niet uit het water te houden! Zijn favoriete spelletje is bommetjes maken. ;) Kijk maar: http://www.hondenpage.com/foto/foto/75194.jpg
honden page profiel Eef en TjibbeEef en Tjibbe schreef om 24 januari om 12:28
Wat grappig, al die overeenkomsten! Tjibbe 'vergeet' juist binnen vaak de commando's. Buiten luistert hij gelukkig super goed. (Nouja...behalve op bananen-in-de-oren-dagen).
honden page profiel Eef en TjibbeEef en Tjibbe schreef om 24 januari om 10:51
Ja, die van mij kan ook stronteigenwijs zijn! Hij heeft heel regelmatig 'bananen in z'n oren'. ;) Maar hij is ontzettend lief en aanhankelijk. En heel slim ook! En heeft Kawaii ook zo'n enorme eetlust? En wordt hij ook niet dik, ondanks al het eten?
honden page profiel Eef en TjibbeEef en Tjibbe schreef om 24 januari om 10:17
Wat een leuk hondje, die Kawaii! Hij lijkt inderdaad op Tjibbe, maar dan met een witte borst! Tjibbe heeft ook wat witte haren bij z'n oor en op z'n borst. Maar dat zijn echt maar een paar haartjes. Heb je enig idee hoe oud Kawaii is? Tjibbe is nu 2 jaar en 3 maanden en hij komt uit België.
honden page profiel Aafke & ChicaAafke & Chica schreef om 23 januari om 17:30
wat voor ras was James? leuke honden trouwens! :-D
honden page profiel AnoukAnouk schreef om 14 november om 17:33
Haha, Ja, mijn hondje is sowieso al heel erg speciaal, en natuurlijk uniek. ;)
honden page profiel AnoukAnouk schreef om 14 november om 17:22
Leuke honden heb je + die oortjes :)

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Deborah heeft 189 ontvangen.

Berichten en online status
Deborah was voor het laatst online 11 jaar, 5 maanden, 1 dagen, 6 uur, 43 minuten, 24 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^