HondenPage baasje Angela

Over Angela

honden foto van Angela Hallo,

Ik ben Angela en ben 23 jaar
moeder van een dochter van bijnaar 21 maand en een 2de op komst word rond 6-juli verwacht.
ben 2 jaar getrouwd.

samen hebben we 3 hondjes.
Benzy een zogenaamde Boomer
Dushi een Shih-tzu en
Mimi ook een Shih-tzu en de dochter van Dushi.

Benzy heeft de kleuren wit met zilvere oortjes
Dushi is een tri-color wit, bruin en zwart
en Mimi is nu nog een donkerbruine met een zwart masker maar die zal in der loop der tijd blond worden van kleur.

heb je verder vragen vraag gerust hoor!

Krabbels aan Angela

honden page profiel FaelynFaelyn schreef om 11 mei om 20:40
Bedankt voor je bericht. Ik ben eergisteren weer bij hem geweest en zag toch wel dat hij met name op zijn buik wel wit heeft in zijn ondervacht en zat toch ook aan een maltezer te denken. Het was een feest van herkenning toen hij me zag. Super vrolijk, het hele lijfje wiebelde ipv alleen zijn staart. Daarna ging hij naast mijn voeten slapen. Ik heb afgesproken dat hij over 4 weken bij mij mag komen wonen. Eerst moet ik zelf nog even verhuizen.
honden page profiel FaelynFaelyn schreef om 07 mei om 22:37
Hoi Angela, welke van je 3 hondjes staat er op je profielfoto als ik vragen mag? Ik heb een maand geleden op een boomer gepast 2 wken lang en die heet Benji, Benji heeft wel wat weg van het hondje op je profielfoto. Wij hebben het idee dat Benji een kruizing is tussen een york shire terriër en maltezer of shih tzu. Benji is nog geen 7 maanden en zoekt nu een ander thuis en omdat het zo goed ging met mijn witjes en het hondje van familie van mij is overweeg ik serieus hem er bij te nemen. Het is een puber met zijn streken maar ook zo snel lerend en fijn in omgang ook met andere honden. Ik zal eens foto's opladen in mijn profiel misschien kun jij eens kijken wat jij in hem ziet.
honden page profiel Rivka met pup Josefientje TakkenbosRivka met pup Josefientje Takkenbos schreef om 17 maart om 08:24
Ja, we wachten het gewoon af. Voorlopig is ze hartstikke leuk. Ze kan wel af en toe venijnig doen als ik aan haar halsbandje zit bijvoorbeeld. Verder is ze hartstikke lief. Ik vind jouw hondje er echt zo schattig uitzien. Heeft ook zo'n mooie kleur.
honden page profiel MierandaMieranda schreef om 16 maart om 14:32
Hai ! ik zie dat je een boomer chichu x maltezer hebt van ongeveer 5 jaartjes oud ? :D ik heb er een van 11 weken, ik weet niet of jou profielfoto die boomer is? maar lijkt mijn pup via gezichtje wel op jou boomertje? [check me fotos maar] groetjes.
honden page profiel Rivka met pup Josefientje TakkenbosRivka met pup Josefientje Takkenbos schreef om 15 maart om 07:24
Ze is natuurlijk pas 16 weken, dus ik weet nog niet in hoeverre sommige dingen puppedingen zijn en welke dingen bij haar karakter passen. Ik vind dat ze erg goed luistert en dingen snel leert. Ze is vrij rustig (uitgezonderd van de dolle 10 minuten die ze 2 x per dag heeft). Ze kan goed alleen zijn en gromt / blaft alleen als ze gekke geluiden buiten hoort (en naar de stofzuiger). Hoe is die van jou?
honden page profiel Rivka met pup Josefientje TakkenbosRivka met pup Josefientje Takkenbos schreef om 14 maart om 06:40
Die vacht is niet zacht, maar ook niet stug, heel apart, het ziet er een beetje teckelachtig uit (het haar dan). Ben wel heel benieuwd hoe ze er uiteindelijk uit gaat zien. Als ik de foto op jouw profiel zie (die op de tafel) dan zie ik ook wel gelijkenis, omdat die van jou ook niet wit is. Papa Chihuahua was helemaal wit, dus waar die donkere vacht nou vandaan komt hahaha! Maar inderdaad misschien wordt ze nog lichter. We wachten braaf af.
honden page profiel Rivka met pup Josefientje TakkenbosRivka met pup Josefientje Takkenbos schreef om 13 maart om 15:39
Leuk is ze hè! Ze is zoooo schattig! Kan d'r wel opfressen hahaha! Jij als Shihzuer....? Waar lijkt Josefientje op?
honden page profiel michaelamichaela schreef om 21 februari om 21:03
dankjewel meid jaa ik ken er echt niks aan doen met me typ fouten en ja ik ben getrouwd en noch samen met de papa en me zoontje vind nanny geweldig.. nanny knufelt en beschermd me zoontje heel erg jaa het gaat super met de kleine en de hond.. echt 2 dotjes bij elkaar hihihi ook wandelen we heel veel in het bos en dat vind ze heerlijk.. en me zoontje ook en jaa ik trek me er ook niks van aan .. ik wilde aleen op deze siat omdat ik het wel leuk vond en je hier veel info vandaan ken halen mv
honden page profiel  Appie en de tibbies Appie en de tibbiesgoedgekeurde fokker schreef om 19 februari om 14:07
hallo angela,onze jongste reu van 1 jaar werd beste reu met het cac en onze reu van 4 jaar werd reserve beste reu met het reserve cac. onze jongste reu verloor later van de kampioensteef van snijders hofke. wij vonden het een hele leuke show met goede resultaten en ook leuk dat ik nog wat mensen van hp heb gesproken mvg appie.
honden page profiel Denise Denise schreef om 18 februari om 22:24
Hahaha! Ik lees net je reactie bij het topic over 'de ideale hond'... Geweldig!
honden page profiel PukTrickyPukTricky schreef om 09 januari om 13:21
Hey, Wat verschrikkelijk voor je! Heeft ze wel medicijnen meegekregen voor de benauwdheid? Gelukkig eten de pups al zelf maar echt vreselijk als het niet goed komt met de moeder. Gaat het inmiddels al een beetje beter met haar? Ik hoop dat het goed komt, leef met je mee. Sterkte!
honden page profiel PukTrickyPukTricky schreef om 08 januari om 23:24
Wat leuk, 5 weken alweer. Dus ze lopen al lekker druk rond met zn allen haha. Hoeveel pups heeft ze? Oh bah dat is heel rot, hoop dat het allemaal meevalt met haar. Beterschap/sterkte!
honden page profiel PukTrickyPukTricky schreef om 08 januari om 19:32
Bedankt voor je reactie op het forum. Wat een mooie hondjes heb je!! Leuk om een keer een nestje te hebben he? Gaat alles goed met ze? Mijn hondje heeft in 2009 een nestje gehad van 4 pups. Groetjes
honden page profiel silke & woody silke & woody schreef om 03 januari om 08:26
leuk hondje

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Angela heeft 1367 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Angela zeer positief gewaardeerd bij 7 waarderingen.

Berichten en online status
Angela was voor het laatst online 8 jaar, 7 maanden, 1 weken, 1 dagen, 9 uur, 12 minuten, 49 seconden geleden

Honden Foto's

Angela heeft nog geen honden foto's toegevoegd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^