HondenPage baasje *_Stephanie & Chanel_*

Wat schreven de vrienden van *_Stephanie & Chanel_* op het forum

honden page profiel DISHADISHA schreef in Even lachen.
d(^_^)b :-D
honden page profiel Loes, baasje van Rori & RaicoLoes, baasje van Rori & Raico schreef in Euthanasie of nog niet?
" Het afscheid kwam eerder dan verwacht, vammorgen hebben we harley laten gaan hij was eraan toe. Harley is rustig heengegaan op een waardige manier waardoor pijn en ongemak hem bespaard zijn gebleven. We zijn intens verdrietig, maar ontzettend dankbaar dat hij ons leven zo verrijkt heeft, en vergeten wordt hij nooit! We brengen hem zo weg naar majesta en hopelijk is hij snel weer thuis waar hij hoort. Bedankt allemaal xx "Miran  heel veel sterkte met het verlies!
honden page profiel Loes, baasje van Rori & RaicoLoes, baasje van Rori & Raico schreef in hoe foto reactie?
" Bij mij is het als ik een reactie plaats staat er een vierkant met een bergje daar druk ik op en kom ik op mijn foto's dan de foto drukknop die ik wil sta op reacties  "Nadine   vroeger (6 jaar geleden ofzo) was ik erg actief op het forum en had ik dat bergje ook mr die heb ik niet meer..
honden page profiel Loes, baasje van Rori & RaicoLoes, baasje van Rori & Raico schreef in hoe foto reactie?
Ik heb al van alles geprobeerd maar t lukt me niet om een foto in een reactie erbij te krijgen. Hoe moet dat? O-) Voel me echt een noob maar heb al via websites geprobeerd die het in een forum link over zetten of eerst op mijn profiel zette en daarna proberen. Ook via het Img knopje lukt het niet..
honden page profiel Loes, baasje van Rori & RaicoLoes, baasje van Rori & Raico schreef in Opbergen Kluiven
Ik heb plastic potten met schroefdop. Dit soort dingen verkopen ze meestal ook bij de dierenwinkel. Ik heb ze van mijn vorige werk (horeca, toen zaten er chocoladevlokken in voor op desserts) https://www.hondenpage.com/fotos/foto/512272/.php
honden page profiel Loes, baasje van Rori & RaicoLoes, baasje van Rori & Raico schreef in Afvallen
" Klopt ze zijn ook na de castratie dikker geworden toen ben ik ook al minder gaan geven "Felicia  Na castratie kunnen sommige honden zelfs met 45% minder voer het goed doen.
honden page profiel Loes, baasje van Rori & RaicoLoes, baasje van Rori & Raico schreef in Afvallen
wat voor honden zijn het? Misschien kan je kijken naar een ander soort voer. Ook kan je andere lichaamsbeweging geven zoals zwemmen of harder lopen (bijv naast de fiets of zelf hardlopen). Wat volgens de verpakking de juiste hoeveelheid is hoeft zeker niet altijd te kloppen. Ik kijk er nooit naar en voer op het oog. Worden ze te dik of te dun? Dan passen we de hoeveelheid aan. Ik heb Rori destijds 5kg laten afvallen (ze woog 19kg en na het afvallen 14kg en nog steeds) We hebben haar op senior voer gezet (ze was toen 7 jaar) wat lichter verteerbaar is. (er bestaan ook light brokken) Verder zijn we meer gaan fietsen en heb ik haar meer laten zwemmen.
honden page profiel Loes, baasje van Rori & RaicoLoes, baasje van Rori & Raico schreef in Tumoren
" Ik ken een dobermann die dat had, maar die is meerdere keren geopereerd omdat het steeds op andere plekken terug kwam, de hond is wel 14 jaar geworden en ze hebben hem in laten slapen omdat ze anders weer hadden moeten opereren, en de hond het waarschijnlijk niet meer aan kon, en het had hun spaarrekening helemaal leeggemaakt, dus geen geld meer voor nieuwe operaties, de hond was ook echt wel oud geworden, maar heeft wel een jaar of 7 met de bulten en operaties geleefd.   "yooop  14 voor een dober is enorm bijzonder. Wel jammer dat er tumoren waren
honden page profiel Loes, baasje van Rori & RaicoLoes, baasje van Rori & Raico schreef in Hond leren alleen slapen
Ik zou indd beneden gaan slapen. En dan langzaam opbouwen. Desnoods kan je de hond naar boven tillen (elke dag traplopen is natuurlijk niet ideaal voor de heupen en ellebogen) Waarschijnlijk is overdag alleen zijn dan ook al lastig als dat ook altijd met andere honden was.
honden page profiel Loes, baasje van Rori & RaicoLoes, baasje van Rori & Raico schreef in Gras allergie
Hier na het lopen even met een vochtige doek over de hond. Wij doen het voor de hooikoorts van mijn vriend maar miss helpt het ook om de sporen die irriteren voor de huid van de hond af te halen.
honden page profiel Loes, baasje van Rori & RaicoLoes, baasje van Rori & Raico schreef in Reu en plassen/markeren
Hier een teef van 11 jaar en een reu van 2 jaar (allebei geholpen) en ze markeren allebei. De teef meer dan de reu. Hier ook in de straten kort en aan de lange lijn mogen ze van mij gwn markeren maar met kort lopen niet. Ook als ze allebei het 1e rondje doen gaan ze eerst hun blaas echt legen (dat is ook het enige moment dat mijn teef als teef plast, bij markeren doet ze ook een pootje omhoog). Raico plast zijn volledige blaas ook soms in teven houding leeg. Markeren wel altijd met een poot omhoog.
honden page profiel Loes, baasje van Rori & RaicoLoes, baasje van Rori & Raico schreef in Eevee ik kies jou!
Vind dat Pokémon namen ook nog wel leuk blijven omdat het redelijk tijdloos is. Ik ken een hond die Google heet. Dat was leuk toen hij pup was maar is inmiddels een beetje achterhaald.
honden page profiel Loes, baasje van Rori & RaicoLoes, baasje van Rori & Raico schreef in Chihuahua puppy aanschaffen?
Eerlijk gezegd zou ik wachten tot je klaar bent met je studie. Zeker omdat je dan pas weet hoeveel tijd je echt gaat hebben voor een hond. Als een boomer en een chi je aanspreekt, heb je dus iets met Gezelschaoshonden. Over het algemeen hebben die meer last van alleen zijn dan andere soorten honden. Mocht je echt veel tijd hebben om van alles te ondernemen met je hondje, dan zou het kunnen. Een chi is best pittig voor het formaat, ook zeker geen hond die je de hele dag in een kleine ruimte alleen kan laten en dan op de kattenbak te laten. Ik ken genoeg chi's die niet serieus worden genomen vanwege hun formaat waardoor het verschrikkelijke keffers worden met probleem gedrag wat ook niet serieus genomen wordt vanwege het formaat. Zolang je niet weet wat je na je studie doet, zou ik wachten. Misschien alvast een geschikte fokker zoeken en je op de wachtlijst laten zetten. Als je dat nu nog moet gaan doen heb je geen fatsoenlijke puppy voor de zomer vakantie. (tenzij herplaats) Ik heb heel lang een 2e hond gewild en heb hier express mee gewacht tot ik zeker wist dat we hier voor zouden kunnen zorgen. Anders had ik al lang een 2e hond gehad en niet pas 3 maanden. Je leven kan natuurlijk altijd onverwachtse wendingen nemen maar je kan het risico op herplaatsen wel verkleinen door bijv pas na je studie een hond te nemen. maar ik zou zeker wachten.
honden page profiel Loes, baasje van Rori & RaicoLoes, baasje van Rori & Raico schreef in Eevee ik kies jou!
" Wat leuk! Ik moet zeggen dat ik een hele hoop Pokémon leuk vind. Mijn favoriet is denk ik Dedenne (dat is ook de nickname van onze jongste hond) maar Eevee staat ook zeker hoog op mijn lijstje. Eevee's nestgenootjes en halfbroers/zussen heten (de meeste namen zijn iets langer hoor, maar hebben de volgende Pokémon namen erin zitten): Chikorita, Blissey, Pachirisu, Piplup, Phione, Raichu, Phanpy, Manaphy & Buneary. Ook allemaal favorieten van mij. "Wichita en haar roedel - Abby, Eevee, Elphaba, Glacee & Grant  Piplup en Raichu vind ik ook erg leuk als honden naam :-D (naast Eevee natuurlijk)
honden page profiel Loes, baasje van Rori & RaicoLoes, baasje van Rori & Raico schreef in Seizoenentopic.....leuke verhalen van onze vriendjes/vriendinnetjes wat ze zoal doen in het seizoen ZOMER....binnen en buiten !
Hier doen ze niet veel meer dan de hele dag in de tuin chillen. Rori gaat in het zand liggen en Raico het liefste in de zon. Als het te warm wordt gaan ze binnen liggen, eenmaal uitgepuft weer naar buiten. Als de kussens op de tuinbank liggen gaan ze daar liggen in de schaduw. Na het werk (half 2 snachts) gaan we echt wandelen. Dan is het koud genoeg en komen we geen honden tegen :-D (raico valt uit aan de lijn)
honden page profiel Loes, baasje van Rori & RaicoLoes, baasje van Rori & Raico schreef in Eevee ik kies jou!
Wat leuk! Eevee is wel mijn favoriete pokemon O-) <3
honden page profiel Loes, baasje van Rori & RaicoLoes, baasje van Rori & Raico schreef in Vlinderhondje verzorging
Helemaal eens met wat hier vertelt wordt. Als je indd een maatje voor buiten wil zal deze goed gesocialiseerd moeten worden. Hier zijn ook stichtingen voor zodat je een echte hulphond krijgt. Desnoods zou je heel vroeg of heel laat kunnen gaan wandelen (als je hier oud genoeg voor bent in ieder geval) zodat je minder mensen tegen komt. Hier 2 honden die de hele dag de tuin in kunnen als het warm genoeg is om de deur open te hebben. Maar wandelen blijft zeker nodig! Net als Liz ligt het aan mijn bui maar minimaal een halfuur doen we zeker. En dan de volgende dag langer dan normaal. Meestal loop ik 1 a 2 uur per dag. Probeer de routes af te wisselen (nu met een nieuwe herplaatser soms een stapje terug als ik merk dat het teveel wordt voor hem). Verder ook veel hersenwerk. Dus ik laat ze vaak puzzelen voor hun eten of leer ze dingen aan met hun maaltijd. Ook onder het wandelen ben ik met ze bezig en kunnen ze snuffelen. (In de lente/zomer lopen ze niet los ivm jacht instinct en de nieuwe herplaatser is te reactief naar andere honden om veilig los te laten) Vaak loop ik na mijn werk (half 2 snachts) nog een lekker stuk en wil beginnen met canicross met de nieuwe (als het wat minder warm is). Elke hond heeft wandelingen en uitdaging nodig, anders worden ze dood ongelukkig. Er zullen vast honden zijn die het prima vinden maar ik heb ze nog nooit gezien. Ik heb buren gehad met 2 chihuahua's, 2 border collies (die bleken teveel werk ]0) en na de borders een franse bull en die kwamen allen nooit buiten de tuin. De chi's blaften de gehele dag en de andere 3 begonnen enorm te slopen en probleem gedrag te vertonen waardoor die herplaatst zijn. De chi's waren ook duidelijk niet happy terwijl dat een giga huis met giga tuin was. Als je die uitliet waren ze dolgelukkig. Er zat zoveel frustratie in die kleintjes... Maar omdat ze zo klein waren werd het probleem gedrag niet aangepakt.
honden page profiel Loes, baasje van Rori & RaicoLoes, baasje van Rori & Raico schreef in zwemmen
Als het stilstaand water is moet je oppassen voor blauw alg. Als het erg warm wordt kan dit gevaarlijk worden. Wat voor ras is je hond? en hoe oud? Als het een warme dag is kan je aan het begin van de dag of aan het einde van de dag (dus als het niet meer zo heel warm is) gaan. Een vacht beschermt ook tegen de warmte wat minder goed gaat als de vacht nat is. Niet elke hond wil zwemmen. Hier een wetterhoun (waterhond in het Fries) mix die dol is op water en elke sloot mee pakt als het kan. Ook trekt zij voor de lol baantjes. Mijn herder mix wil niet verder als hij niet meer kan staan. Als je bijv een corgi of een teckel hebt met een diepe borst waardoor het zwaartepunt ervoor zorgt dat hun kop naar beneden gedrukt wordt, zal deze minder snel willen zwemmen dan een hond die dit probleem niet heeft. Zoek een plekje waar hij langzaam afloopt waardoor de hond rustig kan kijken hoe diep hij/zij wil gaan. Als de hond een balletje ofzo leuk vind zou je hem/haar daarmee kunnen lokken. Je kan ook zelf het water in om de hond aan te moedigen. Bouw dit rustig op. Uit instinct kunnen de meeste honden wel zwemmen maar ga hier niet automatisch vanuit. Ook kan zwemmen zwaar zijn dus bouw het langzaam op. Nogmaals, niet elke hond wil zwemmen en dit is onder andere heel rasgebonden maar ook binnen een ras kan het erg verschillen.
honden page profiel Loes, baasje van Rori & RaicoLoes, baasje van Rori & Raico schreef in Hond ineens erg aanhankelijk
Zou indd weer naar de dierenarts gaan om pijn uit te sluiten. Verder kunnen ze op die leeftijd ook dement worden en daardoor erg veranderen in gedrag.
honden page profiel Loes, baasje van Rori & RaicoLoes, baasje van Rori & Raico schreef in Adoptie hond te bang om naar buiten te gaan
" Inderdaad ook een goede tip! Als je iemand kent met een stabiele hond kan het zeker helpen om een aantal keren samen te gaan wandelen. Een onzekere hond kan zich enorm optrekken aan een zelfverzekerd exemplaar. En honden zijn experts in het kopiëren van elkaars gedrag.  "Accalia  Indd een hele goede tip! Onze nieuwe herplaatser trekt zich enorm op aan onze stabiele teef.
honden page profiel Loes, baasje van Rori & RaicoLoes, baasje van Rori & Raico schreef in Adoptie hond te bang om naar buiten te gaan
" Dit gaan we eens in de gaten houden, maar hier hoop ik echt niet op. En denk (hoop) ook niet dat dit het geval is. Wat ik wel erg positief vind is dat ze nu al heel netjes met onze kat om kan gaan en ze lijkt te wennen aan het gladde laminaat. Daar durfde ze de eerste paar dagen ook niet op te lopen. Pas nadat we overal kleden hebben neergelegd en die steeds wat kleiner maken maakt ze wat stapjes.  Ik had hier nog niet van gehoord, maar goed om in achterhoofd te houden. tnx   "Noortje  Kennelsyndroom komt heel veel voor bij dit soort honden (uit buitenlandse asielen), zeker als ze in het asiel geboren zijn en daar altijd gezeten hebben. Zou zeker het advies van Hannah opvolgen! Hier ook 2 herplaatsers maar wel uit NL dus dat is al een heel andere beleving. De laatste heb ik 3 maanden geleden geadopteerd en we hebben in het begin alles rustig aan gedaan en altijd dezelfde route gelopen. Nu nabijna 3 maanden begint hij langzaam in de routine te komen en begint onze band een beetje te komen. (Hij is in de 2 maanden voordat hij bij ons kwam 3x herplaatst en heeft 2 weken in een asiel gezeten.) Uit jouw tekst maak ik wel op dat je erg veel geduld hebt dus dat is zeker goed! Misschien kan je een gedragstherapeut zoeken die jullie ondersteund? Veel stichtingen geven helaas vaak verkeerd advies.
honden page profiel Loes, baasje van Rori & RaicoLoes, baasje van Rori & Raico schreef in DNA test voor honden
ik volg even O-)
honden page profiel Loes, baasje van Rori & RaicoLoes, baasje van Rori & Raico schreef in wat eet de hond vandaag?
Rori de meeste dagen 2x Eukanuba senior brokken beetje watermeloen of ander fruit wat ik die dag eet wat overgebleven groenten van het avondeten Een kauwsnack Raico de meeste dagen: Hetzelfde als Rori maar andere brokken Na 3 maanden denk ik dat ik de goede brok gevonden heb. Geen tarwe, geen kip en geen rund. Renske Lam smaak. Zijn jeuk is weg en hij laat ook bijna geen scheten meer! O-) Nadat we hem geadopteerd hebben in maart had hij erge jeuk en winderigheid. We zijn hiervoor naar de da gegaan en die dacht aan allergie. Dus op zoek gegaan naar andere brokken. We merkten al snel dat graan een probleem was. Ook bleek kip een probleem en vaak is rund dan ook een probleem.
honden page profiel Loes, baasje van Rori & RaicoLoes, baasje van Rori & Raico schreef in Beste vriendjes
Beste vriendjes van Rori (wetterhoun x staby) zijn: In onze vorige wijk: -ruwharige standaard teckel (BFF) -sint bernard (zelfde eigenaar als teckel, overleden en toen kwam de teckel) -2 Podenco's -gladharige standaard teckel -ridgeback x duitse dog -chihuahua - Chow chow x newfoundlander In ons nieuwe dorpje - Japanse Spits -Dwergpoedel (woont samen met de Spits) -labrador -Raico Raico heeft (nog) geen vrienden behalve Rori omdat hij naar alles uitvalt en alles eng vind. Ik ga nog steeds af en toe met Rori alleen lopen zodat ze haar vriendjes nog wel ziet.
honden page profiel Loes, baasje van Rori & RaicoLoes, baasje van Rori & Raico schreef in Hond ongeïnteresseerd in pups
Jeetje wat vervelend.. Ik heb geen ervaring met fokken verder maar ik hoop dat het goed komt! Ik heb een fokker voor je geroepen!
honden page profiel Loes, baasje van Rori & RaicoLoes, baasje van Rori & Raico schreef in kiezen van herplaatser
" Waar komen ze vandaan dat er eentje nog niet geholpen is? Ik dacht dat stichtingen en asiels altijd de honden helpen? "Liz  Ik spreek nu alleen over de Dierenbescherming in NL (in de tijd dat ik daar vrijwilligerswerk deed): -Konijnen en katten worden standaard geholpen (tenzij dit niet kan vanwege medische redenen). Honden worden niet standaard geholpen. Soms zijn er wel stichtingen die voor bepaalde rassen dit vergoeden zoals bijvoorbeeld een windhonden stichting die jaarlijks een aantal sterillisaties/catsraties vergoed voor windhonden. Er komen ook zat honden in asielen die al geholpen zijn maar de meeste gedumpte honden zijn nog niet geholpen en worden dan ongeholpen herplaatst. Bij medische noodzaak worden ze natuurlijk wel geholpen. Ik denk dat dit komt omdat het anders te duur wordt en de meeste operatie kamers in asielen niet gebouwd zijn op (grote) honden opereren. Ook hebben katten en konijnen meer prioriteit om geholpen te worden lijkt mij: -Konijnen (groepsdieren) zijn beter te koppelen als ze geholpen zijn aangezien man en vrouw het beste samen gaat. -Katten worden vaak zonder toezicht buiten gelaten waardoor ze snel voort kunnen planten. -Honden zijn voornamelijk met toezicht buiten, ook kan het gedrag bij honden erg veranderen na laten helpen. Mijn 2 herplaatsers (allebei via Dierenbescherming) waren toevallig al geholpen bij de vorige eigenaar.
honden page profiel Loes, baasje van Rori & RaicoLoes, baasje van Rori & Raico schreef in Last van warmte
Raico (grote zwarte herder) is 2 jaar en heeft ook behoorlijk veel last van de warmte. We doen nu in huis (waar we vloer koeling hebben en het niet warmer wordt dan 22 graden) veel puzzelen zodat hij toch moe wordt in zijn koppie. En ga soms dan na mijn werk (1 uur snachts) even echt wandelen. Rori (wetterhoun x) van 11 jaar heeft er veel minder last van. Zij heeft een grotendeels witte vacht en is een stuk kleiner wat enorm scheelt met Raico.
honden page profiel Loes, baasje van Rori & RaicoLoes, baasje van Rori & Raico schreef in van slag na nachtmerrie
" het feit dat hij wakker schrikt zegt mij al dat wakker maken of aanraken tijdens zo'n droom geen optie is Lekker tegen je aan laten kruipen...en lekkere kroel (warmte en geborgenheid)..je bent veilig...alles in rust de dromen worden minder heftig...minder vaak en verdwijnen  Ik heb ook bloesems van bach voor ze gehad...gemixt op maat Maar grootste effect met star bloesem remedie door holist op maat gemaakt   "Roos,Jeff † en Waldo †  heb je een link waar ik zoiets zou kunnen laten maken voor hem?
honden page profiel Loes, baasje van Rori & RaicoLoes, baasje van Rori & Raico schreef in Seresto?
ik volg
honden page profiel Loes, baasje van Rori & RaicoLoes, baasje van Rori & Raico schreef in B1
" Dit dus (: "Angelique & Kleine Maybe <3  same
 

Vrienden van *_Stephanie & Chanel_*

honden foto van DISHAhonden foto van Yvonnehonden foto van Linda honden foto van Melissa - Kenji & Ninahonden foto van sharonahonden foto van Amberhonden foto van Elshonden foto van Hanne baasje van  Bonny honden foto van Sky & Haileyhonden foto van Sarina, Kyra & Yoko honden foto van Veerle & Chipkehonden foto van happyjan*honden foto van MNMhonden foto van Nusha Shar-Peihonden foto van Gerina, Timo en Zendéhonden foto van Lindahonden foto van Jacqueline, Jackie en Joyhonden foto van  honden foto van silke & woody honden foto van Samantha, Micah,Timmy&Timohonden foto van ~Saartje & de chihuahua roedel ~honden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van DIESELhonden foto van Dominique & Mackenzie honden foto van Jessie en Eli honden foto van Valerie <3 Mila <3 Maxhonden foto van Jackey & Brunohonden foto van Loes, baasje van Rori & Raico

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^