HondenPage baasje Hotjumper

Over Hotjumper

Wahine (vrouw/meisje in het Hawaiiaans).

De dag na haar aankomst in Nederland werden wij voorgesteld aan Browney, die ons eigenlijk meteen in de pootjes sloot als haar nieuwe baasjes. Ook wij waren meteen verkocht dus werd besloten haar een traject via een gastgezin te besparen en haar meteen mee te nemen naar haar nieuwe huis in Zaandam. Al snel vond ze hier haar draai, vooral ook omdat ze aardig wat leeftijdgenootjes tegen kwam op de puppy-cursus en in het nabij gelegen park.
Wahine bleek gek op andere honden, vond sommige mensen een beetje eng en autorijden was duidelijk niet haar hobby. Vol goede moed werd nog geprobeerd haar aan een bench te laten wennen maar al snel bleek dat dat alleen maar extra stress opleverde.Veel oefenen en vooral leuke dingen doen met de auto hielpen haar over die angst heen en vooral in de nieuwe auto waar ze de meeste ruimte heeft van alle inzittenden is het reizen geen probleem meer.
Verschillende manden dekentjes en kussens passeerde de revue om haar maar een lekker plekje te gunnen. Wahine vond haar plekje uiteindelijk op de bank, in de luie stoel, op het kleed op bed en vooral op de vensterbank, in de erker, waar ze haar hele straat kan overzien.
Uit alles blijkt dat Wahine een echt jachthondje is, katten, vogels, mollen, konijnen, vlinders en vliegen behoren tot haar favoriete prooi en graven is één van haar favoriete jachtmethodes. Vol trots heeft ze ons tot nu toe 5 muizen, één duif en twee dode cavia's (opgegraven uit hun laatste rustplaats in het park) getoond.
Wahine lijkt haar draai gevonden te hebben, en ze heeft probleemloos haar plekje in ons gezin gevonden. Even sloeg de schrik ons om het hart toen ze s'nachts een vreselijke bloedneus kreeg, met spoed naar de dierenkliniek waar bleek dat ze leishmania heeft waardoor ze langere tijd aan de medicijnen moet, zelf vind ze dat het minst erg omdat ze dr pilletje steevast in wat lekkers krijgt.

Krabbels aan Hotjumper

honden page profiel meert nancymeert nancy schreef om 19 juni om 00:34
wat een lieverd grts

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Hotjumper heeft 16 ontvangen.

Berichten en online status
Hotjumper was voor het laatst online 11 jaar, 10 maanden, 1 weken, 4 dagen, 21 uur, 48 minuten, 37 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^