Over Ester, Odie's baasje

honden foto van Ester, Odie's baasje Hallo Honden vrienden,

Ik ben Ester moeder van 2 samen met manlief hebben we ODIE, na een aantal jaren een poes( Therry) en 2 (ex) katers(Youri en Jari) gehad te hebben, zijn we sinds september 2010 roedelleiders van kruising;Odie = friese stabij x jack russel.
Verder hadden we nog een beesie (cavia) rond scharrelen die hebben we Bumper genoemd en is helaas door ouderdom overleden.

Krabbels aan Ester, Odie's baasje

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :) schreef om 11 december om 23:13
Hai thnx voor de vraag om in vriendenkring te komen leuk :)
honden page profiel Myrthe & YeboMyrthe & Yebo schreef om 02 februari om 14:35
Hé Odie, even onder ons: waar staat jouw mandje eigenlijk? Het mijne staat in Amsterdam én op de zaak in Zwanenburg...waar ik nu onder de tafel de kackel lig te aanbidden. Baasje lijkt wat gestressed, maar ik ga haar zo wel afleiden!
honden page profiel Myrthe & YeboMyrthe & Yebo schreef om 01 februari om 14:14
Hé Odie, dat ding wat dan ineens heel veel lawaai gaat maken en wat geen stofzuiger is???Hm...grote kans dat ie daarna weer aan moet. Dat schijnt ook onder het mom van het beste met je voor hebben gedaan te worden...hellup. Ik ga nu weer even verder met slapen onder het buro van de baas. We hebben net een heel end gelopen met mijn boerenfoxvriendje Jippe, maar nu moet de baas weer aan het werk. Ik blaf je later (oh nee, dat kan ik als Basenji niet...ik jodel je later!) Lig al lekker opgekruld want ik vind het maar koud; ik lig opgekruld bij de kachel. Hou je taai!
honden page profiel Myrthe & YeboMyrthe & Yebo schreef om 01 februari om 14:05
Jemig, Odie: 'n romper aan! Dit is zóó vernederend! Ik ken het: ik had een keertje lekker obsessief aan mijn buik zitten likken zodat het helemaal rood was. Moest ik ook zo'n ding aan. Baasje had er een met lange mouwen gekocht, met de lange mouwtjes om mijn hals geslagen: man ik leek wel een kakker! Het schijnt dat de baas het beste met je voor heeft: ja daag! geloof je het zelf! Maar goed, rust even uit, zo'n narcose is best heftig hoor!
honden page profiel Myrthe & YeboMyrthe & Yebo schreef om 31 januari om 15:04
Odie, Kerel. Hier een bericht van Yebo: Als je baasje morgen vrolijk roept "Ga je mee?", doe het niet, doe het niet!!!!ik zeg je: DOE HET NIET!!!!! Blijf er een van ons!! Met je zaakie eraaan!!! (verwijder dit berichtje zodra je het gelezen hebt zodat de baas het niet onder ogen krijgt! Gegroet! Een complete Yebo!
honden page profiel Myrthe & YeboMyrthe & Yebo schreef om 31 januari om 11:38
Weet je Ester, zolang onze hondjes weten dat hun beurt ook weer komt is alles goed! Vorig jaar om deze tijd was mijn vader heel ziek en is uiteindelijk gestorven. Weinig tijd voor Yebo, voor het eerst veel alleen. Maar áls we even de tijd hadden gingen we dan ook volop voor hem! En dat voelen ze volgens mij hoor!
honden page profiel Myrthe & YeboMyrthe & Yebo schreef om 30 januari om 21:16
Hai Ester, Nou Yebmans heeft de longetjes uit zijn lijfje gehold hoor! Ook even een verstappinkje waarbij hij heel zielig met zn pootje omhoog bleef staan..."mamaaaaa"Toen riep ik hem en kwam ie aanmanken,maar toen zag ie alweer een ander interessant hondevriendje waardoor ie vergat dat ie heel zielig was: commediant! Hebben jullie een lekker weekend gehd?
honden page profiel *c* 17082010*c* 17082010 schreef om 29 januari om 17:32
Wat leuk, Odie lijkt inderdaad wel op Cindy!
honden page profiel Saskia en GuusjeSaskia en Guusje schreef om 27 januari om 11:39
Hoi Odie, Ik heb je tussen mijn vriendjes gezet hoor. Gezellig.
honden page profiel babs en tibbie joshababs en tibbie josha schreef om 25 januari om 18:45
hahahahahahahah dank je wel hoor voor het bakkie koffie,ben gelijk weer wakker :) groetjes babs
honden page profiel Diesel & Bumper Diesel & Bumper schreef om 25 januari om 17:32
Haha, grappig, dezelfde naam als jullie cavia.
honden page profiel MYRIAMMYRIAM schreef om 25 januari om 10:53
hoi ja diva gaat overal inzitten hahahahaa en ja die muts had mijn zoon gedaan , ze blijft wel zitten, maar vind het helemaal niks hoor hahahahahaa. dat zie je ook wel aan dat koppie van haar hahahaa groetjes myriam
honden page profiel zonnetjezonnetje schreef om 24 januari om 10:57
hey, dank je wel namens Fedor. Hij vind zelf vooral dat zijn oren zo leuk decoratief zijn, snapt nog altijd niet dat ze ook ergens anders voor gebruikt kunnen worden;-)
honden page profiel phrenyphreny schreef om 23 januari om 16:15
jouw hondje lijkt best wel veel op mijn boedha :D alleen is boedha denk ik wel een stuk groter want hij is een kruising amstaff/mechelaar hoeveel weegt jouw hondje? t zouden wel broertjes kunnen zijn
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef om 23 januari om 10:08
Hoi Ester, ik wilde even weten hoe het met jou en Odie gaat sinds vorige week, hoop natuurlijk goed.liefs Irene
honden page profiel Kim en Laika!Kim en Laika! schreef om 22 januari om 17:20
haha dankjewel! ik vind deze kruising echt ontsettend leuk! Dit komt vooral omdat Laika ook zoo super lief is! Ik vind dat Odie ook wel wat van een boerenfox heeft :D!

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Ester, Odie's baasje heeft 1621 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Ester, Odie's baasje zeer positief gewaardeerd bij 11 waarderingen.

Berichten en online status
Ester, Odie's baasje was voor het laatst online 3 jaar, 7 maanden, 1 weken, 4 dagen, 5 uur, 20 minuten, 33 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^