HondenPage baasje Petra

Over Petra

honden foto van Petra Hilversum hier met 2 geweldige honden. De grote is een Spanjaard van Gran Canaria, Tairo. Hij is met 4 weken oud in het bos gevonden en gered door de stichting AAI. December 1999 kwam ie bij mij wonen in NL. Tairo is een mix Podenco van 70 cm hoog. Superlief alleen licht neurotisch (qua slechte start gehad) maar doet het goed met honden die ie kent en die niet groter zijn dan hij (dat trekt ie niet, vind ie eng, gaat ie uit de weg).

Mungo is bijna 10 en woont sinds februari 2001 bij ons. Resultaat van slipnestje bij kennis die 2 Spanjaarden in huis nam. Beetje duf (ala Baset) maar in en in goed. Om de 4 maanden word ze geschoren en is ze weer gelukkig want al dat Cocker haar vind ze maar nix.

Sinds bijna 2 jaar worden beide honden "geteisterd" door onze dochter Cato, Mungo kan daar veel beter tegen dan Tairo maar stiekum gaan ze allebei door het vuur voor haar.

Mijn superteam!

Krabbels aan Petra

honden page profiel Noortje **Roxy**Noortje **Roxy** schreef om 27 september om 13:03
Hey, Ik had er ook nog nog van gehoord, dus toen ik m zag staan ben ik em eerst maar eens wezen googlen. jullie bruine heeft idd echt de oren van een mechelaar:D Wel mooie honden:D

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Petra heeft 224 ontvangen.

Berichten en online status
Petra was voor het laatst online 9 jaar, 11 maanden, 2 weken, 4 dagen, 8 uur, 41 minuten, 2 seconden geleden

Honden Foto's

honden foto Tairo 2010 honden foto Mungo! honden foto Stip mama van Beer honden foto Bobbie & Beer vrienden voor t leven honden foto Beer en Cato honden foto Beer, Jojo en Bobbie, Bobbie wint!
Petra heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: Beer, Tairo, Mungo


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^