HondenPage baasje ons meutje

Over ons meutje

honden foto van ons meutje Hoi ik ben Corina en heb samen met mijn vriend (Pascal)sinds januari een rhodesian ridgeback(rr) of te wel een pronkrug.
Ziko is inmiddels al 1 jaar.
Heb ook wat foto's geplaatst en als je meer wil weten over ziko kijk dan op www.ziko.jouwweb.nl

Krabbels aan ons meutje

honden page profiel BoogyBoogybijna goedgekeurde fokker schreef om 12 september om 12:53
Wat een geweldige foto heb je op de homepage van je eigen website staan, echt te leuk!
honden page profiel BoogyBoogybijna goedgekeurde fokker schreef om 12 september om 12:48
Hey! Zag net pas dat je mij een krabbel had gestuurd hihi, sufferdje (ikke). Jee, examen spannend! Haha ja lekkere pubers zijn het he. En lekker eigenwijs. Wat vindt die van jou van balletje gooien dan? Senna die brengt de bal drie keer en dan kijkt ze mij aan zo van ja daag vrouwtje ik heb de bal nu al drie keer opgehaald haal hem nu zelf maar op. Maar daarentegen speuren doet ze als de beste haha! Net weer een vurige duscusie gehad over al dan niet een stamboomhond op het forum....Ik moet dat eigenlijk ook helemaal niet meer doen erger me toch alleen maar, sommige mensen kunnen echt beter paarden gaan dressuren hihi. Groetjes!
honden page profiel wimwim schreef om 01 september om 23:47
Hallo daar! Els en Wim uit spijk bij deze. Indy en zuna zijn natuurlijk nog kleuter en peuter maar ze worden wel sterk! Lijnlopen kan nog verbeteren! Hebben jullie misschien tips? Groet, Wim
honden page profiel Loes & Kaya Loes & Kaya schreef om 31 augustus om 21:56
wouww.. wat een super mooie ridgeback heb jij zeg.. echt een mooie kop heeft Ziko!
honden page profiel BoogyBoogybijna goedgekeurde fokker schreef om 24 augustus om 15:04
heb je ff priveberich gestuurd was te lang om te typen voor een krabbel hihi, groetjes!
honden page profiel BoogyBoogybijna goedgekeurde fokker schreef om 23 augustus om 09:54
Hai hai, merkte dat op hp erg weinig actieve rhodesians baasjes waren, hihi dus ben blij er een gevonden te hebben, ja is zeker een heel leuk vooruitzicht, wij verheugen ons er dan ook erg op, het is ons eerste nestje! Wat heb jij een knappe rhodie, hoe gaat het met de opvoeding is ie al lekker aan het puberen? Groetjes!
honden page profiel TerryTerry schreef om 09 augustus om 16:03
Met Ziko gaat het helemaal goed? Groeit als kool hè?
honden page profiel TerryTerry schreef om 09 augustus om 15:54
Ja ons lijkt het ook erg leuk. Wij zijn erg benieuwd hoe ze allemaal geworden zijn. Qua uiterlijk en karakter. Kunnen ze ook lekker met elkaar banjeren. Misschien dat je het baasje van Pablo kan laten weten dat er op 15 min. afstand een broertje zit. Of mij haar contactadres geven. Wij zijn namelijk veel in Alkmaar te vinden en dan is het misschien leuk om eens samen te wandelen. Eindhoven ligt dan net ff uit de buurt.
honden page profiel TerryTerry schreef om 09 augustus om 15:45
Dat is grappig. Ik was je net een bericht aan het sturen!
honden page profiel TerryTerry schreef om 09 augustus om 15:40
Hey Corina. Ik las je berichtje en dacht laat ik ook maar een account aanmaken. De tijd gaat echt verschrikkelijk hard. Ik kan me nog zo herinneren dat we hem voor het eerst zagen. Het wordt zeker tijd voor een terugkomdag. Ik ben zo benieuwd naar de rest van het nest. Jos had ik al meerdere malen gemaild of er al een datum bekend was alleen heeft hij door omstandigheden geen tijd gehad om iets te organiseren. Wij wonen in Noord-Holland misschien dat we zelf eens een leuke wandeling kunnen organiseren?. Ik weet niet of jij contact met het baasje van Pablo hebt? Dan zijn we al met zijn drieën. En anders een voorstel doen aan Jos. Ik kon het op de foto's niet goed zien, maar hadden jullie nou het grootste reutje (zonder ridge) gekozen? Groetjes Terry en de doggies ;)
honden page profiel wimwim schreef om 28 juni om 17:27
Als je Hyves gebruikt kom je via ridgeback2011.nl op de site van Maartje. Daar komt Zuna vandaan. Meerdere mensen hebben via deze( privé) site contact met elkaar en wisselen verhalen en plaatjes uit . Dit zijn de nieuwe eigenaren van het nest van Maartje.
honden page profiel wimwim schreef om 06 juni om 18:17
Els en Wim weer! Kussens, lapjes,deurmatten enz. Maar echtboos worden.... Streng toespreken daar krijgt ze hangoren van. Misschien herken je dat! Indy is ook flink geworden maar in mijn ogen blijft zij altijd klein! De tuin is inmiddels een begraafplaats geworden van pensstaafjes, snoepjes, papiertjes enz. We geven haar nu even meer dicipline zodat ze een voorbeeldje kan zijn voor Zuna. Ik denk dat ze de nieuweling de hele dag af ligt te lebberen! Wij zullen binnenkort wat foto's plaatsen! Voor de fotowedstrijd moeten ze eigenlijk het thema"idiote baasjes" gebruiken. Dan zitten wij wel bij de kanshebbers. Groetjes van ons!
honden page profiel HelenHelen schreef om 30 mei om 22:12
Hey wat een droppie zeg heel erg lief jullie Ridge back hoop dat jullie er heel erg gelukkig mee zijn en veel plezier aan mogen beleven want die honden hebben echt humor veel geluk hoor.
honden page profiel wimwim schreef om 28 mei om 23:58
Hallo! Alles goed? Nieuws! Over een paar weken komt er een nieuwe rr pup bij. Ze gaat ZUNA heten wat OVERVLOED betekent. Later meer nieuws en foto's natuurlijk.
honden page profiel GeaGea schreef om 17 mei om 14:34
Ja dat bruikleenis een heel verhaal maar niet belangrijk :). Hij woont bij ons en maakt deel uit v/d roedel en het gezin. Het gaat prima met z'n 3-en af en toe even gemopper tussen de reuen maar dan komt "moeder-overste" en die zet de boel weer recht en is het weer rustig. Ze zijn erg aan elkaar gehecht. Wij wonen net onder Assen.
honden page profiel GeaGea schreef om 16 mei om 23:15
Hey ik zag je berichtje nu pas wat leuk nog een RR op het forum. Mooi pupke hoor, het zijn ook van die knuffels of niet. Wij zijn helemaal verslaafd aan het ras. Het zijn zulke lekkere eigenwijze honden. Onze oudste Rr is 4 de andere is 3 en dan hebben we er nog een in bruikleen die is 1,5 dus een huis vol maar wel heel gezellig.
honden page profiel Thera SeijkensThera Seijkens schreef om 03 mei om 15:43
hoi meutje ik heb al 4 rijtjes vol vergeten te vragen hoe is het met de tant pijn liefs je mamatje.
honden page profiel ria&aikaria&aika schreef om 30 april om 00:49
hoi en hoe gaat nu met ziko,sloopt hij nog steeds de waterbak haha of word het al wat minder.misschien een stenen waterbak(net als konijnen hebben) die krijgt hij volgens mij niet van zn plaats.en je moeder had enige foto's van Yinti er op gezet groetjes Ria
honden page profiel Thera SeijkensThera Seijkens schreef om 21 april om 16:19
hey meutje ik wilde je vragen of je a u b morgen bij mijn fotos onze yinti wilt zetten en mee wilt onthouden dat we voor de vacantie bellen doei je aller liefste moesje.
honden page profiel wimwim schreef om 14 april om 23:22
hallo corina hier els, onze indy is een schat maken veel leuke dingen met haar mee. ze is een echt meisje meisje als ze wat wil dan gaat dat met veel gepiep en gejank gepaard,ze heeft deze week wat nieuws als ze wat lekkers krijgt gaat ze dat verstoppen,en zoekt het dan een dag later weer op.Wie wat bewaard ,heeft nog wat! Het uitlaten gaat nu wat beter.Indy trok nogal erg buiten, gaat nu al een stuk beter. Inmiddels is Indy nu 18 weken en behoorlijk slim.Wim en ik hebben over nog een RR gehad, het zou voor Indy heel leuk zijn, ik heb altijd twee honden gehad Brenni net zo slim en lief als Indy soms lijkt het wel alsof Indy een incarnatie van Brenni is de dingen en gedrag lijken zoveel opelkaar, zeker hoe zij reageerd op mijn oudste zoon, dat waren hele dikke maatjes, als hem ziet dan piest ze van blijdschap, dat doet ze dus allen bij hem. Brenni was een herder en is bijna 13 jaar geworden,ik zei dus tegen Wim dat ik geen herder wilde omdat mij dat deed denken aan Brenni, nou het is als of Brenni weer bij ons is. Mij andere hondje Kelly was een kruising van Terrier snowser en is 11 jaar geworden maar vergeten zal ik ze nooit prachtmeiden waren het.Indy is inmiddels aan het wisselen,heb gelukkig wat puppy tandjes kunnen vinden, maar de rest eet ze gewoon op. Buiten gaat ze ook leuk om met anderen honden,thuis is het een echte DIVA, ze heeft de twee zit bank al in beslag genomen met hoofdkussen en fleecedeken.( ziet er wel leuk uit hoor Inmiddels gaat mijn oudste dochter ook snel het nest verlaten en hebben wij nog maar een dochter thuis. Ik heb zelf vier kinderen 2 jongens en twee meiden.Ik heb Wim leren kennen toen mijn jongstedochter 6 jaar was arme Wim kreeg zomaar een vrouw met vier kinderen,waar hij gelukkig blij mee is. Wij zijn ook als rruim een jaar Opa en Oma,als het hellestel thuis is ,is Indy hellemaal in haar sas. Groetjes van Wim en Indy,wij vinden het leuk om van jullie wat te horen knuffel voor Ziko tot krabbelse.
honden page profiel Thera SeijkensThera Seijkens schreef om 13 april om 10:52
Hoi meutje ik heb 3 rijtjes goed he veel liefs mam.
honden page profiel Toos (en boxer Kiara)Toos (en boxer Kiara) schreef om 08 april om 10:36
Wat een mooie hond, en ik zag dat jullie ook uit Maarheeze komen net als wij !
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef om 06 april om 10:58
Ben actief sinds 13 nov 2010.
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef om 06 april om 10:39
Hoi,Als je moeder, daarom vind ik het zo leuk, er zijn best heel veel jonge mensen ,ook leuk maar iemand van ongeveer mijn leeftijd is ook wel leuk ,maar elke leeftijd is leuk hoor. (Vaak het woordje leuk gebruikt) groetjes irene.
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef om 05 april om 17:57
Hoi, je moeder heeft mij uitgenodigd dat vind ik erg leuk want we zijn bijna even oud. Lijkt me leuk om samen een keer te mailen.Groetjes Irene.
honden page profiel ria&aikaria&aika schreef om 01 april om 11:14
hoi corina ben wezen kijken bij de pups was heel leuk en gezellig ,ook prachtig mooie honden.maar helaas de 2 pups die over waren spraken me niet aan en had er geen klik mee.een had half wit koppie en ander heel wit koppie.die van je moeder vond ik supermooi en de andere pups ook.ga me nu ook bij hun op de lijst zetten voor een volgend nestje. hoe gaat het met ziko? die zal nu ook wel hard groeien denk ik en ze zijn ook zo leuk als pup. okee fijn weekend groetjes ria
honden page profiel wimwim schreef om 24 maart om 15:58
Als het om puppy streken gaat kunnen wij inmiddels al een boekje schrijven! Wel leuk hoor. Ik heb nog wat nieuwe foto´s. Groet ELS EN WIM.
honden page profiel wimwim schreef om 24 maart om 15:13
Hallo! Het is inmiddels geweldig weer en wij genieten er ook van. Onze rr Indy is inmiddels 15 weken en is een geweldig lieve hond met alles wat erbij hoort. Wij zij WIM EN ELS en wonen in Spijkenisse. Indy hebben wij 1 februari opgehaald in Overijssel. Een boerenmeid dus.
honden page profiel ria&aikaria&aika schreef om 14 maart om 23:41
hoihoi dankje voor toevoegen.enige foto's van je puppie.is het je moeder al gelukt met dr pagina,ze had me gevraagd maar sta nu alleen op haar site zonder vriendjes of foto's haha
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef om 14 maart om 15:42
geef niets, je staat er weer op. smile. !!
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef om 28 februari om 15:16
dus jij bent de dochter van ons nieuwe lid, prachtig, moeder en dochter, jij ook welkom, zie dat je ook nog maar net lid bent, veel plezier hier. groetjes.
honden page profiel yvonneyvonne schreef om 22 februari om 20:39
heyhey, ja idd. nieuw hier. vermaak me uren op deze site haha. ik ben helemaal gek van honden. alleen mijn ouders nietzo..wij hebben zelf ook geen hond. :( er wonen twee honden dicht in de buurt en die laat ik wel erg vaak uit. en train er ook mee. dat vind ik super leuk.
honden page profiel Sandra/ThembaSandra/Themba schreef om 22 februari om 13:03
Hoi Corina, Ik vind het leuk om een krabbel te krijgen en zeker van Ridgeback baasje hihi. Ziko is een moppie, of is het de ondeugd zelf. Themba was dat als pup wel, is gelukkig helemaal goed gekomen. De tekening hebben ze in duitsland door iemand laten tekenen, gekregen van de fokker. Tot krabbels, groetjes sandra
honden page profiel KirstenKirsten schreef om 21 februari om 16:01
super pup!
honden page profiel PabloPablo schreef om 12 februari om 00:33
hoi wij hebben een reutje uit veldhoven pablo 13-11-2010 groetjes diana te noord holland
honden page profiel zonnetjezonnetje schreef om 08 februari om 12:20
Ja die zijn van vorig jaar. Arik vom Berndsdorf is de vader. ook de vader van Fedor.
honden page profiel zonnetjezonnetje schreef om 08 februari om 11:13
Ik heb de site bekeken, de pups die ze nu hebben hebben dezelfde vader als Fedor. Dat is leuk, toch familie!
honden page profiel ......goedgekeurde fokker schreef om 02 februari om 11:03
Nog niks gehoord helaas!
honden page profiel zonnetjezonnetje schreef om 31 januari om 10:05
Tuurlijk geniet en wij van hem, en ja, je hebt er niks over te zeggen voor hoe lang dat gaat zijn. helaas... Hertog, onze vorige Landseer is 13 jaar geworden, en tussen de 10 en de twaalf is gebruikelijk. M aar 9 jaar is dan ook een mooie leeftijd. Je hoopt altijd dat ze wel 15 worden natuurlijk, maar je hebt het niet voor het zeggen. Hij heeft in ieder geval vast een goed leven gehad bij jullie;-)
honden page profiel ......goedgekeurde fokker schreef om 27 januari om 16:55
Ik heb ze een mailtje gestuurd, laat het je zo snel mogelijk weten!
honden page profiel ......goedgekeurde fokker schreef om 26 januari om 16:23
Hoi hoi, dank je! Zindelijkheid was hier geen probleem, had ze vrij snel zindelijk. Ook toen wij hier een nestje hadden liggen ging het zindelijk maken heel vlug. Als je wilt, mag je me een PB sturen met daarin je emailadres, dan zal ik je een handleiding toesturen die ik mijn kopers ook meegeef! Ps: Waar komt jou RR vandaan, als ik vragen mag? Groetjes Pascalle
honden page profiel zonnetjezonnetje schreef om 29 november om 13:38
Fedor heeft een hekel aan stofzuigen. Niet omdat hij dan wil helpen. Maar omdat hij dan weer opnieuw zijn haren ooveral moet uitstrooien. was hij net klaar..tsk tsk, baasje snapt er niks van...
honden page profiel zonnetjezonnetje schreef om 27 november om 10:49
Hoi hoi. Fedor heet hij (kennelnaam vom Petersberg) en hij is nu 15 maanden. Lekker vol in de pubertijd! Grappig, dat ze kennelijk een voorkeur hebben aan welke kant ze die enorme zeem uit hun bek laten hangen:-)

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

ons meutje heeft 357 ontvangen.

Berichten en online status
ons meutje was voor het laatst online 9 jaar, 10 maanden, 1 weken, 15 uur, 59 minuten, 13 seconden geleden

Honden Foto's

honden foto Bbbrrr heb het zo koud ga lekker tegen de verwarming aan zitten. Ben ik niet zielig honden foto mooi plaatje. honden foto MMM honden foto honden foto ohja dit is heerlijk lekker in het voorjaars zonnetje honden foto
ons meutje heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: Brando, Ziko, Yinti, pupy' s


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^