Over Heleen, Brit & Cody

honden foto van Heleen, Brit & Cody Heleen, Brit & Cody heeft nog geen verhaaltje over zichzelf of zijn/haar hond of honden toegevoegd !

Krabbels aan Heleen, Brit & Cody

honden page profiel Claire & Tess & BonnyClaire & Tess & Bonnygoedgekeurde fokker schreef om 14 mei om 20:10
Hoi Heleen, ik zal het topic weer eens aanvullen... maar even als info voor jou: ja, Tess heeft wel baat gehad van het trainen... met name het dicht bij me houden als het gaat onweren, of als ik weet dat er vuurwerk komt... gewoon dicht bij me houden (aan de riem) en een hand op haar leggen als steun. De druppels deden weinig tot niets, dus daar ben ik mee gestopt... ik heb wel een thundershirt gekocht, en dat werkt dan wel weer goed. Het meeste baat heb ik gehad bij het trainen van "commando op afstand"... Tess kan ik nu op 100 meter in de lig krijgen, en dat is super handig als we buiten los aan de wandel zijn en ze schrikt ergens van... dan kan ik haar in ieder geval in haar vlucht stoppen.... en dat is al heel wat... Dankzij de trainingen (zowel dicht bij me houden als ze angstig is thuis, als commando op afstand) is het niet meer zo dat Tess onbereikbaar wordt bij angst... ze weet dat ik het voor haar kan oplossen, en kan dus steun vinden. Het heeft wat werk gekost, maar inmiddels komt ze los buiten naar mij toe als ze ergens van schrikt, en zodra ze aangelijnd is (en dat bied ze echt aan) dan zie je de spanning gewoon van haar afvloeien.... Het is dus niet zo dat ze niet meer schrikt... maar inmiddels weet ze wel dat ik (en de rest van ons gezin) haar probleem kan oplossen :-) is toch al een hele vooruitgang :-)

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Heleen, Brit & Cody heeft 3110 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Heleen, Brit & Cody zeer positief gewaardeerd bij 15 waarderingen.

Berichten en online status
Heleen, Brit & Cody was voor het laatst online 5 maanden, 3 weken, 5 dagen, 51 minuten, 9 seconden geleden

Vriend van de HondenPage

Heleen, Brit & Cody is een vriend van de HondenPage !!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^