HondenPage baasje Monique

Over Monique

honden foto van Monique Hallo, ik ben Monique en ben trotse eigenaar van 2 mooie dwergpinchers. De ene is een teefje genaamd Sasha en de andere een reutje met de naam Mike.

Krabbels aan Monique

honden page profiel Monique en de Dwergpinschers Sasha en MikeMonique en de Dwergpinschers Sasha en Mike schreef om 18 januari om 21:00
Ik heb een ander profiel aangemaakt, dit profiel is buiten gebruik..!!
honden page profiel Eefje • YunaEefje • Yuna schreef om 29 december om 21:13
Hay Monique, mooie dwergjes! Waar komen ze vandaan als ik vragen mag?
honden page profiel SimoneSimone schreef om 05 november om 22:58
Jeetje jou Sasha lijkt precies op mijn Woody!!
honden page profiel CCgoedgekeurde fokker schreef om 12 oktober om 17:04
Wat een prachtige dwergen heb je!
honden page profiel JolandaJolanda schreef om 04 oktober om 12:20
Hoi Monique, Ja dan heb je gelijk als je het niet zeker weet of het allemaal familie van elkaar is dan moet je het niet doen. Want dan komt het niet goed,dan krijg je inteelt en dat is de bedoeling niet. Maar ben er maar lekker trots op je dwergjes,want ze zijn mooi. Groetrjes Jolanda.
honden page profiel JolandaJolanda schreef om 02 oktober om 23:07
Het is best goed gegaan,in Maastricht. Cody was 1 Veel Belovend en beste puppy geworden. En Musky was 2 Uitmuntend geworden. Dus ik was weer heel trots op mijn dwergjes. Ja bij mij zullen er ook nooit puppy´s komen Ha Ha Ha,helaas ik heb aleen maar reutjes. Heel meschien ooit bij mijn moeder want die heeft een teefje dus wie weet. Nou ja als jullie dat niet willen een nestje dan moet je het niet doen. Het is altijd mooi om te zien maar er zit ook veel werk in want dat zie ik altijd wel bij de fokker. Ja het is allemaal leuk die dwergjes. Groetjes Jolanda en de dwergjes.
honden page profiel PupYPupY schreef om 01 oktober om 16:13
Oja ik weet het al.. jullie hebben een pup van nora he?
honden page profiel PupYPupY schreef om 01 oktober om 16:09
Hee Oke is goed, Oke hahaa ik weet zo niet wie je bent eigelijk;) Lieve hondjes! En ik heb je geacepteerd! Groetjes Jetske
honden page profiel JolandaJolanda schreef om 27 september om 19:36
Hoi Monique, O wat zijn het toch schatjes zo mooi met elkaar op de foto. Het zijn mooie foto´s ze zien er allebij goed uit. Zijn ze ook met stamboom. het zijn twee mooi dotjes en vooral dat kleintje om verlieft op te worden. Ik heb nu ook een puppy maar die is wat groter onze Cody hij is 9 maanden oud,maar dat is een oude lijn dwergpinscher zo zijn ze echt van de oudelijn. Die andere drie zijn een stukje kleiner. Je mag er mee pronken , Groetjes Jolanda en de dwergjes.
honden page profiel JolandaJolanda schreef om 18 september om 09:50
Hoi Monique, Natuurlijk vind ik dit niet erg dat je mij heb toegevoegt in je vriendelijst. Dat vind ik aleen maar leuk,weer iemand er bij die dwergpinschers heeft. Ik zie op je profiel foto dat je twee Black And Tan hebt wel leuk en gaat het goed met die twee zo bij elkaar, ik heb gelezen dat je een teefje en een reutje heb trouwens mooie namen heb je ze gegeeven. Maar als je meer foto´s heb,zet ze dan eens een keertje bij je profiel bij,dan kan ik eens een keertje een kijkje neemen naar je dwergjes. Is die ene nog een puppy dwerg. Ja het zijn leuke honden,ik zou niets anders meer willen. Nou ik hoor je nog wel, Groetjes Jolanda en de dwergjes.

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Monique heeft 107 ontvangen.

Berichten en online status
Monique was voor het laatst online 12 jaar, 14 uur, 43 minuten, 45 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^