HondenPage baasje LoveAyla123

Over LoveAyla123

Hoi allemaal,

Wij hadden een speciale hond. Ze heette Ayla. Ze was een zwarte labrador, een teefje. Het was de liefste hond ter wereld! Waarom was Ayla geen normale hond? Ze was namelijk een blindegeleidehond. Nou, hond. Het was een puppy toen we haar kregen op 27/05/2007.

Hoe zit dat? Wij waren namelijk een puppypleeggezin (ppz). Een PPZ is een normaal gezin, die een puppy van het Koninklijke Nederlandse Geleidehnden Fonds, beter bekent als KNGF, krijgt voor 12 tot 14 maanden.

Je moet de hond opvoeden en haar alle basis commando's aanleren. Ook moet je haar speciale dingen leren, die alleen geleidehonden moeten leren.

En we hadden heel erg veel geluk dat we Ayla kregen. Ayla was lief, maar ondeugend. Ze wilde heel graag ons naar ons zin maken, daar staan labradors bekent om, maar ze was ook heel goed in niet luisteren. Je kon heel goed met hara buiten rennen en stoeien. En als je op de bank zat, ging ze lekker bij je voeten zitten of liggen. Ze was werkelijk een droomhond!

Krabbels aan LoveAyla123


Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

LoveAyla123 heeft 19 ontvangen.

Berichten en online status
LoveAyla123 was voor het laatst online 12 jaar, 2 dagen, 2 uur, 13 minuten, 38 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^