HondenPage baasje Marlena & Zora

Wat schreven de vrienden van Marlena & Zora op het forum

honden page profiel Shawna & NalaShawna & Nala schreef in Honds-Coach roept zijn team spelers op ...
http://www.hondenpage.com/foto/foto/191327.jpg Nala kan worden ingezet als aanvaller... Maar als verdediger doet ze het ook goed, de tegenspelers kunnen niet eens in de buurt van de bal komen! http://www.hondenpage.com/foto/foto/191319.jpg We wachten op het belletje dat ze mee mag doen, intussen gaat mevrouw al even oefenen! http://www.hondenpage.com/foto/foto/117441.jpg
honden page profiel Shawna & NalaShawna & Nala schreef in heeft een vriendin van mij met potlood getekend
Super! Zij kan goed tekenen!
honden page profiel Shawna & NalaShawna & Nala schreef in Yamin wat ben je toch bijzonder!
Heel goed van Yamin dat hij zo handelde, honden voelen dat aan, heel bijzonder. Ik heb ook even op je profiel gekeken en er moet me iets van het hart: Dat die kinderen je uitlachen komt echt omdat zij zelf heel erg onzeker zijn. Ik vind je namelijk een mooi meisje, en dat vind ik echt zo! Je manier van schrijven vind ik al heel volwassen overkomen, totaal niet kinderlijk. Je hebt al veel kennis en je bent nog erg jong. Als ik het zo lees denk ik dat deze kinderen jaloers op jou zijn, op je intelligentie, je knappe kop en je gedrag. Deze kinderen zijn zelf heel onzeker, maar hebben het voor elkaar gekregen in een groepje te komen of zelf een groepje te vormen. Hierdoor voelen ze zich nog meer gedwongen om stoer over te komen en anderen uit te lachen. Door dit te doen, dus mee doen met de groep, worden ze zelf niet gepakt. Dat is wat ze willen en dus pakken ze iemand die makkelijk te pakken is. Dat is heel lastig. Ik heb dat nooit gehad maar zat wel in een klas vol pesters. Doordat ik niet makkelijk te pakken was, zagen ze mij als iemand boven hun. Ik ben nooit gepest, maar pestte zelf ook niet. Ik ging juist om met de kinderen die werden gepest. En raad eens? Opeens was diegene dan helemaal populair. Rond die leeftijd zitten kinderen ontzettend in de knoop met zichzelf en is iedereen onzeker. Hierdoor wordt er veel gepest rond die leeftijd. Later wordt dit veel minder, omdat pesters heel vaak niets waard zijn en mensen er langzaam achterkomen dat het allemaal zinloos is. Het gepest houdt zelf op, maar één ding moet je niet vergeten: je bent beter dan die kinderen, want jij houdt je ontzettend sterk. Daarvoor mijn respect en zet vooral zo door. Het is moeilijker dan gezegd maar uiteindelijk kom je er sterker en beter uit als je met leukere kinderen bezighoudt en die opzoekt. Succes en dikke knuffels aan je twee schatten van honden!
honden page profiel Shawna & NalaShawna & Nala schreef in Jay-Dee's fok topic B-nest
Geweldige foto's en prachtige pups! Mooi geschoten ook, de foto's, met zo'n blanco achtergrond. Die groeien zeker weten uit tot prachtige honden!
honden page profiel Shawna & NalaShawna & Nala schreef in Samen met Rayo in Corfu
Super goed dat je dit doet! Vind het echt heel knap en ook onwijs dapper!
honden page profiel Shawna & NalaShawna & Nala schreef in Jut en Jul
Super leuke foto's van prachtige honden!
honden page profiel Shawna & NalaShawna & Nala schreef in wanneer beginnen met tandenpoetsen?
Het probleem met tandplak komt doordat veel honden niet meer krijgen wat ze nodig hebben. Geef je je hond bijv. elke week een "karkas" te vreten o.i.d. dan heb je de helft va het probleem al opgelost en hoef je niet te poetsen of te krabben ;-) . Dit is tot zoverre inderdaad zo, maar er zijn ook honden (zoals Nala) met aanleg tot snelle aanmaak van tandplak. Ze krijgt iedere dag wat te knabbelen, harde botten, gedroogde botten, zachtere botten zoals lamsribben.. Ze krijgt alles (behalve de pens, die moeten we nog uitproberen) maar toch heeft ze af en toe wat tandplak. En ik vind het belangrijk dat ik aan haar snuit en tanden mag zitten en eraan mag krabbelen zonder dat ze een grom geeft.
honden page profiel Shawna & NalaShawna & Nala schreef in wanneer beginnen met tandenpoetsen?
Toen Nala pup was zijn we meteen begonnen met bekkie open doen, met een tandenborstel die je om je vinger kan doen in haar mond en langzaam aan laten wennen. Soms maar heel even, soms wat langer en grondiger. Soms met tandpasta, soms zonder. In het begin deden we er pindakaas of smeerpaté op, om dat gefriemel in haar bekkie met iets positiefs te verbinden.
honden page profiel Shawna & NalaShawna & Nala schreef in Kent jouw hond ook de namen van andere honden?
Hier is het bij haar beste vriendin, Tessa. We hoeven maar 'Tessa' te zeggen en ze springt op, begint rond te rennen (binnen en buiten) en te zoeken naar haar vriendin ;)
honden page profiel Shawna & NalaShawna & Nala schreef in wij houden van oranje
Jammer dat je net te laat bent voor de foto wedstrijd, deze had zeker gewonnen! d(^_^)b
honden page profiel Shawna & NalaShawna & Nala schreef in Lees ook eens de andere kant van een leuke br##dfokpup........
Super goed van je om dit topic te openen. Door het persoonlijke verhaal maakt het dat het heel wat dichter bij komt dan andere verhalen.
honden page profiel Shawna & NalaShawna & Nala schreef in aren
Dan zou ik toch echt de dierenarts even raadplegen. Deze aren kunnen ontstekingen veroorzaken.
honden page profiel Shawna & NalaShawna & Nala schreef in aren
Volgens mij zijn die dingen aardig gevaarlijk, ik zou het niet weten maar volgens mij is dat niet goed.
honden page profiel Shawna & NalaShawna & Nala schreef in wat als je mariokart en hondne erg leuk vindt....
?
honden page profiel Shawna & NalaShawna & Nala schreef in Canvas van Mac is binnen!
Geweldig, een prachtige foto zoals je je hondje altijd zal blijven herinneren; vrolijk en gelukkig!
honden page profiel Shawna & NalaShawna & Nala schreef in Gezocht: puggle pup!
Wat ik zou doen is lekker op zoek gaan naar een puggle in het asiel. Het is best mogelijk dat je daar je droomhondje vindt.
honden page profiel Shawna & NalaShawna & Nala schreef in neus insmeren?
Dit doen wij inderdaad ook. Nala heeft een dunne vacht en weinig haar, dus haar oren, buik, poten, neus, borst, hals en koppie wordt ingesmeerd met een klein beetje zonnebrandcrème. Niet te veel en we letten er heel goed op dat ze er niets af likt. Ook mag ze niet urenlang liggen bakken, na een tijdje wordt ze weer naar de schaduw gestuurd.
honden page profiel Shawna & NalaShawna & Nala schreef in Geen halve daden voor Doby.
Krijg je toch ooit nog een watergekke labrador! Geweldig verhaal, wacht met smart af tot het verhaal komt dat Doby voor het eerst echt gaat zwemmen!
honden page profiel Shawna & NalaShawna & Nala schreef in Ik wil een hond maar mijn ouders twijfelen nog.
Ik weet niet hoe oud je bent, maar je gaat waarschijnlijk binnenkort of van school veranderen (naar de middelbare, als je daar nog niet op zit) of je gaat over een aantal jaren studeren. Misschien ga je dan op kamers waar honden niet mogen of ga je hele andere tijden krijgen. Hier moet je goed over nadenken, waar gaat de hond dan heen? Honden kunnen heel oud worden. Ook moeten je ouders er 100% achter staan, doen ze dit niet, dan komt de zorg op jouw schouders terecht en dat is erg zwaar. Er moet een goede taakverdeling en regeling komen en een hond (die ziek kan worden) is erg duur. Denk er goed over na en lees je goed in. Zodra je moeder ziet dat jij veel weet over honden en goed met ze kan opschieten zal ze overstag gaan, tenminste, als ze er voor de volle 100% voor wilt gaan. Is dit niet het geval, dan is een hond nemen geen goede beslissing.
honden page profiel Shawna & NalaShawna & Nala schreef in Wandelen jullie met je hond als het zo warm is?
Nala heeft vanochtend een korte ronde van een half uur gelopen en rond een uur of elf heeft ze een uur tot anderhalf uur gerend en gezwommen. De rest van de middag lekker in het zonnetje gelegen en om het kwartier even wisselen van de zon naar de koele tegels. Heb rond drie uur een bak water gepakt (geen koud, maar lauw water) en heb er snoepjes in gegooid. Die moet ze dan opvissen, zo leuk om haar te zien 'snorkelen'. Het water kwam tot haar ogen, dus er niet in. Dit was wel lekker verkoelend voor haar en zo krijgt ze wat extra water binnen, want mevrouw drinkt weinig. Op zich niet erg, maar met dit warme weer willen we geen risico nemen en dus veel water laten binnenkrijgen.
honden page profiel Shawna & NalaShawna & Nala schreef in Hond leren ''buigen''
Wat wij deden was elke keer als Nala uit zichzelf boog 'BUIG' zeggen. Ze buigt elke ochtend wel een paar keer en ook overdag na het slapen. Na een weekje wist ze wat we van haar wilden als we 'buig' zeiden, maar dat ligt er natuurlijk ook wel aan hoe vaak je hondje buigt ;)
honden page profiel Shawna & NalaShawna & Nala schreef in JOU Top 3 lelijkste & mooiste honden!
Vind sommige rassen echt niet mooi. Deze zouden ook niet bij me passen. Ik heb wel een aantal favorieten, maar dat is echt een rij met heel erg uiteenlopende honden. Over het algemeen bestaat mijn NOT-rijtje (honden die mij niet trekken) uit deze honden: -Kleine hondjes (chihuahua, shih-tzu, maltezer en alle andere hondjes). Ik vind ze ontzettend schattig, maar het is niets voor mij. -Grote bakbeesten zoals doggen en andere lompe honden. Vind ze echt prachtig om te zien, maar het brede, lompe is niets voor mij. Geef mij maar een mooie ranke hond. -Te dikke honden. Ieder ras heeft zijn eigen schoonheid. De één vindt klein mooi, de ander vindt groot mooi. Maar voor elk ras geldt dat de honden op gewicht moeten zijn. Een dikke hond vind ik al snel niet mooi en let dan alleen maar op de mankementen van het beestje. Een te dikke labrador vind ik dus helemaal niets, maar een mooi rank Labje in volle snelheid vind ik dus echt super om te zien. Een hond die goed op gewicht is is altijd super om te zien! - Ook vind ik honden met lang haar prachtig om te zien, maar het is niets voor mij. Ik houd ervan om een hond in actie te zien en dan letterlijk alles te kunnen zien. De spieren, de bouw, de pootjes, alles wat je normaal niet ziet bij een hond met veel haar. Kortharige rassen vind ik eigenlijk altijd wel super om te zien (enkel als ze op een mooi gewicht zijn). Langharige rassen trekken me wat minder, al vind ik bijvoorbeeld Afghanen met een mooie lange vacht super om te zien. Mijn top 3 is ook heel algemeen, omdat ik veel rassen wel iets speciaals vind hebben: de tred van de Border Collie, het alerte van herders, het elegante loopje van de Dalmatiër etc etc - Windhonden. Slanke honden met een fijne bouw en weinig haar, daar kan ik echt van smelten: wauw! - Herders. Al weet ik niet of het iets voor mij is, zo'n op de baas gerichte hond, ik vind het wel altijd super om te zien hoeveel deze honden voor hun baas doen (kan Nala nog wat van leren;)) - Mijn eigen hond natuurlijk. Ze zeggen van een Dalmaat; eens een Dalmaat, altijd een Dalmaat. En ik kan zeggen, dat klopt. Ik ben helemaal gek van het ras. Het clowneske, het elegante, het ondeugende en het nieuwsgierige maakt dat dit ras mijn hart echt heeft gestolen. Er komt zeker nog eens een ander ras in huis, maar voor nu staat dit ras echt op nummer 1.
honden page profiel Shawna & NalaShawna & Nala schreef in Jay-Dee's fok topic B-nest
Wat super! Ben erg benieuwd naar het geslacht van de derde pup en of er nog wat uit is gekomen':) Gefeliciteerd!
honden page profiel Shawna & NalaShawna & Nala schreef in Krijg ik mijn hond in de koffer van een dacia Sandero??
ik heb een peugeot 307 en daar passen Larah en Fennah samen in. Ze kunnen zelfs allebei liggen! Schijn bedriegt vaak haha :p in de koffer he ;) Kunnen daar allebei jouw honden in? :O Nala paste er alleen niet eens in, haha! En toen was ze nog maar 12 weken maar ze kon haar kont niet keren. Grappig dat jouw honden er allebei dan in passen, even passen en meten.. ;)
honden page profiel Shawna & NalaShawna & Nala schreef in Twijfel over ochtend tijden...
Dit is een lastige... Wij hadden zelf een pup die meteen al uitsliep volgens onze tijden en sinds 8 weken gewoon tot 9 uur (is het niet langer) uitslaapt. Maar ik lees even mee, altijd handig om te weten. :-)
honden page profiel Shawna & NalaShawna & Nala schreef in waargebeurd verhaal ! echt waar!
Axelle is er niet meer? Sorry?! Buddy was toch het hondje? En Axelle het meisje? Ik snap er he-le-maal niets meer van.
honden page profiel Shawna & NalaShawna & Nala schreef in Oh jee, wij doen 'te vee'l' voor onze honden! :)
Wauw Shawna, vind het echt heel knap van je hoe je alles verwoord hebt. Zie net op jouw profiel dat je 15 jr bent, en bedoel dit verre van denigrerend....maar ik had dat op jouw leeftijd niet gekund. Hahaha en ben er nog steeds geen held in;-). Maar ga off topic nu! Dankje!
honden page profiel Shawna & NalaShawna & Nala schreef in Jay-Dee's fok topic B-nest
Mooie woonkamer ;) Ik had even op jullie site gekeken, ook van het vorige nestje de foto's gekeken en dat is wel erg leuk om te zien. Veel succes nog en veel plezier de komende weken!
honden page profiel Shawna & NalaShawna & Nala schreef in Schatjes
De typische Karel en Pepijn-koppies die ik voor me zie als ik weer zo'n geweldig avontuur lees d(^_^)b
honden page profiel Shawna & NalaShawna & Nala schreef in Oh jee, wij doen 'te vee'l' voor onze honden! :)
Ik snap Fay's reactie eigenlijk wel goed.. Je hebt mensen wiens leven om de honden draait. Maar dan ook echt om de honden en verder niets anders. Deze mensen bestaan, zeker. Dat zal ik niet ontkennen. Misschien zitten er zelfs wel een paar op dit forum, je weet het nooit. Maar ik denk dat het merendeel van dit forum toch echt niet zó ver gaat. Ik houd ontzettend van mijn hond, maar het is niet zo dat als ik een week van mijn hond gescheiden ben dat ik wegkwijn van verdriet of psychisch de boel niet meer op orde heb zodra ik mijn hond een tijdje niet zien. Integendeel, ik ben juist af en toe even blij dat ik een weekje geen hond hoef uit te laten, lekker kan doen wat ik wil of even geen geblaf hoor. Ik ga door mijn hond voor het vuur, maar ik heb zeker nog een sociaal leven. Logisch, ik zit nog op school. Maar in plaats van na schooltijd uren bij mijn hond te gaan zitten, spreek ik af met vriendinnen, ga ik uit, doe ik leuke dingen. Allemaal dingen die ik doe zonder dat mijn hond om de seconde in mijn gedachtes zit. Dit topic begon met hoeveel je van je hond houdt en hoe ver je gaat voor je hond, nu eindigen we met onszelf verdedigen dat we toch echt geen psycho's zijn met een hondenverslaving... Dus scheer niet iedereen over één kam en laat mensen lekker hun hond verzorgen zoals zij dat zelf willen, uitersten blijven er altijd.
 

Vrienden van Marlena & Zora

honden foto van Naomiihonden foto van   * ~ ... Sandra, Zyko, Lloyd & Yuna ... ~ *honden foto van * RENZ *.* M@RI@ *honden foto van Diana - Tessa&Maxhonden foto van Shawna & Nala

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^