HondenPage baasje Monique, Benji & Boyke

Wat schreven de vrienden van Monique, Benji & Boyke op het forum

honden page profiel DolfineDolfine schreef in Wond behandeling.
Loesje, mijn man is met pensioen, en ik in de WAO, we hebben tijd om dit met haar te doen. Is best een belasting, kom ik eerlijk voor uit, maar ze zijn zo hoopvol in Amsterdam, zo behulpzaam, en we willen Phoebe graag weer helemaal gezond hebben! Gelukkig eet ze redelijk goed, snaait ook weer als we met bv. brood beleg bezig zijn, Hopelijk nu snel goed!!!
honden page profiel DolfineDolfine schreef in Wond behandeling.
Vandaag weer naar de kliniek geweest, wond weer helemaal schoon gemaakt, is er een klein stukje afgestorven, dus nog een gaatje. Driehoekje, ongeveer 3 cm denk ik, nu hebben ze gelaserd, gelukkig is dit pijnloos, 4.5 min. Dit doen ze 5 maal, dan gaat de wond van binnen uit genezen. Nou wens en hoop het, vind het er nog vies uit zien. Helaas moet er een gaasje op, met haar achterpoot krabt ze het kapot, ook al zit er een sokje omheen. Dus woensdag, vrijdag, maandag en volgende woensdag naar Amsterdam. houd ons en Phoebe nog wel even bezig, maar ja, als het maar geneest. Verder eet ze wel redelijk goed, slaapt erg veel, loopt een beetje raar, om de wond, maar verder merk je niet zo veel aan haar.
honden page profiel DolfineDolfine schreef in Wond behandeling.
Phoebe was vannacht heel onrustig, kon letterlijk en figuurlijk niet haar draai vinden, bleef maar rondjes lopen, heel sneu. Nu krijg zij voor de nacht wat medicatie extra, dan krijgt zij, maar ook wij, rust. Dat kunnen we bij onze eigen da halen. Wond verzorging tot maandag hoeft niet, zit ook niets op, maandag worden de drains er uit gehaald week later de hechtingen. Is wel een dik uur rijden, maar hebben we er voor over. Nu is ze heel rustig, eet en drinkt goed, liep zelf mee naar buiten toen we ff heen en weer naar buiten waren. Maar verder, nee vrolijk is ze nog niet, maar dat komt wel weer, als we een paar dagen verder zijn komt dit wel weer.
honden page profiel DolfineDolfine schreef in Wond behandeling.
Loes, dank voor reageren, Phoebe draagt een kraag, rompertje mag niet. De chirurg in Medisch centrum voor dieren in Amsterdam heeft dit na onderzoek en uitslag biopsie en mijn foto verslag van elke dag geconstateerd. Er is mij gevraagd of de chirurg mijn foto verslag mag gebruiken voor studie doeleinden, Natuurlijk vind ik dit goed!
honden page profiel DolfineDolfine schreef in Wond behandeling.
Yooop, weet ik niet wat dit is, maar op de foto erger gekleurd dan in echt, laten we maar hopen dat het allemaal meevalt, en de wond snel geneest.
honden page profiel DolfineDolfine schreef in Wond behandeling.
White Shadow, lijkt er echt heel veel op, heb daar als nog een reactie gegeven.
honden page profiel DolfineDolfine schreef in Wond behandeling.
Osumi, we hebben de eerste dagen niet gezien dat het een brandwond was, Ze had haar vacht iets langer en die is heel erg dik, wel dat ze flink pijn had, maar nadat er foto's genomen waren, daarop geen letsel aan ribben en rug te zien waren zocht de DA verder, en toen vonden ze de wond, gingen verder scheren bleek de hele zijkant van haar lijf aangedaan te zijn. Toen wisten we nog niet dat het een brandwond was. Maar het is verschrikkelijk, mijn man ik hebben al wat traantjes gelaten hier om, was ook verschrikkelijk om de wond te verzorgen, heb er nog geen woorden voor.
honden page profiel DolfineDolfine schreef in Brandwonden
Wel laat, maar mijn hond is ook zo verbrand, niet door lampen, etc, maar ze had een huidverstoring door een prik en kon geen warmte afvoeren, de vloerverwarming in de DA praktijk was waarschijnlijk de oorzaak. Was gewoon pure pech, voor de andere honden was de vloer niet te warm, voor Phoebe wel, omdat haar huid niet goed was. Gisteren heeft een chirurg in het Amsterdams med. Centrum de wond weggehaald en gesloten, nu een enorm litteken op de rug, hopelijk blijven de hechtingen zitten. Foto's helaas op de kop. http://i67.tinypic.com/2wnbxbp.jpg http://i64.tinypic.com/29gd09j.jpg
honden page profiel DolfineDolfine schreef in Wond behandeling.
Phoebe is gisteren geopereerd, ongeveer 2 uur zijn ze bezig geweest. Alles is goed gegaan, is een enorm litteken, maar we hopen dat het goed vast gaat zitten en over 3 weken het leed geleden is. Volgende weke maandag voor de drain terug, en over 2 weken om de hechtingen er uit te halen. Ze is 1 nachtje gebleven, vanmorgen opgehaald. Foto helaas op de kop, hoe dat komt?????
honden page profiel DolfineDolfine schreef in Wond behandeling.
Ja Loesje daar is ze onder behandeling. Update Phoebe. Vanmorgen naar Amsterdam, wond heel lang en zorgvuldig uit gespoeld door verpleegkundigen. De chirurg heeft besloten haar maandag te opereren. De hele wond plek wordt verwijderd en de huid wordt om hoog gehaald en gesloten. Is door de elastieken wel kleiner geworden, maar de chirurg vond dat de wond niet goed genas op de randen. Ook zit er nog wat dode huid in het midden, moet ook weg. Materiaal wat ik steeds op stuurde aan foto’s word gebruikt op de dierenarts forum ter studie. We waren er wel even stil van, eerst maar eens koffie gedronken voor we naar huis gingen. Phoebe doet het verder goed, eet smakelijk, drinkt goed en lijkt weinig pijn te hebben. Op de dag gewone pijnstillers, alleen voor de nacht een tramadol. . Wordt vervolgd.
honden page profiel DolfineDolfine schreef in Wond behandeling.
De huidfilm is een soort gaas wat ze over wonden leggen, De korst zat helemaal los, was de huid die los liet, als dikke korst. Helaas is het duidelijk dat het om een ontsteking gaat, geen brandwond, de bloedvaatjes in de huid waren ontstoken, nu wordt uit gezocht hoe dit komt en waar het vandaan komt. Ze heeft het ongemerkt al een poos onder de leden. Ze heeft een enorme dikke vacht, was ook wat langer en de wond was vrij laag begonnen, ook geen plek waar je veel aait etc. Wij waren geconcentreerd op haar rug, we dachten steeds, daar is wat mee, bleek dus veel lager te zitten. Onze DA is er erg gebrand op om precies te weten te komen wat en hoe het komt, patholoog is er nog mee bezig.
honden page profiel DolfineDolfine schreef in Wond behandeling.
Coby/ Wanda, Ze heeft geen huid transplantatie gehad, heb ik nergens geschreven, nee is goed gespoeld, dat klittenband is aan gebracht en daarna met dikke zalf ingesmeerd en wond gaas er op en toen de elastieken. Mijn eigen Da deed erg haar/hun best, en en specialist/chirurg zei dat hun niet meer had kunnen doen dan onze DA gedaan heeft, dus die vallen niets te verwijten! Maar nu is het specialisten werk en na verwijderen van de korst onmiddellijk door gestuurd, en binnen 1.5 uur in Amsterdam, we rijden er ook een uur over.
honden page profiel DolfineDolfine schreef in Wond behandeling.
We geven extra eiwitrijk voer, komt bij de DA vandaan, ze eet normaal brokken,maar nu ff Renske, daarnaast die bakjes van de DA. Ze eet goed en drinkt goed!
honden page profiel DolfineDolfine schreef in Wond behandeling.
Dinsdag morgen is door de da de korst er onder een roesje er afgehaald, ze belde, ze had al een afspraak gemaakt met de chirurg in Amsterdamse dieren kliniek, gelijk op pad. Daar aangekomen, werd verteld dat het spierweefsel bijna weg was, maar niet bedreigend, was te redden. De wond is rondom met klittenband voorzien, een vierkant, is gehecht met hecht draad, daar een met elastiek en klittenband, en daar trekken ze de wond mee bij elkaar. Daardoor is de wond kleiner geworden, en zal sneller genezen. Eén keer per dag verschonen, heel dikke zalf er op, en morgen weer naar Amsterdam. Heel prettige behandeling in Amsterdam, heel snel geholpen, en konden ons geruststellen. De biopsie wees een ontsteking uit in de bloedvaatjes in de huid, hoe dat komt wordt nog verder uit gezocht. Word vervolgd. http://i66.tinypic.com/adc4t4.jpg
honden page profiel DolfineDolfine schreef in Wond behandeling.
We komen net van de dierenarts af, is toch een flinke huid infectie, biopsie zal uit wijzen misschien hoe het komt, ook alles van de kweek was nog niet binnen, meer deze antibiotica was de goede. Wordt wel verlengd, morgen wordt met een roesje die lap er af gehaald, zit bijna helemaal los, maar de da wil haar geen pijn doen. Nu afgedekt met speciaal gaas tot morgen. Er wordt een soort huidfilm overheen gelegd, er komt een gespecialiseerde da bij. Er is overleg geweest met een specialist, foto's door gestuurd voor overleg. Ondanks de ellende wel vertrouwen nu in de behandeling van de da. Ze is heel rustig, slaapt veel, maar drinkt/eet wel goed. Extra dieetvoer gekregen, advies als ze wil, wat meer eten geven, om op krachten te blijven. Komt nu ook weer naar ons toe. Ze blijft zo rustig bij de dierenarts, onvoorstelbaar.
honden page profiel DolfineDolfine schreef in Wond behandeling.
Loesje, nee, we hebben niets gemerkt, ja iets suffig,ze had net een roesje gehad, maar dinsdagmorgen verging ze van de pijn, schudden/trillen/hijgen, na de dierenarts, niets kunnen vinden, 's avonds nog erger, ik had gelukkig nog een pijnstiller van haar liggen, Woensdag nog erger, weer een spuit, weer niks kunnen vinden, en onderzoek en prik tegen pijn, donderdag zelfde, vrijdag voor de foto's. Ook zelf de wond niet ontdekt, maar ze heeft een heel dikke vacht en was begonnen vrij onderaan, als ze op haar zij lag, zag het wel, stond ze zag je niets. Toen gaan scheren, en later werd het een open wond.
honden page profiel DolfineDolfine schreef in Wond behandeling.
Ze is 's maandags geholpen aan de tandjes, dinsdags al terug geweest omdat ze veel pijn had, wij dachten eerst de ribben/rug, af en toe gilde ze als je haar zij aan raakte, konden niets vinden, vorige week vrijdags foto's laten maken, en die DA ontdekte de wond, die heeft zo ver geschoren dan dat het rood was, later werd die rode plek zwart, dode huid dus, en dat moet er nu af. Afgelopen week elke dag bij de dierenarts geweest. Morgen ook vragen om dieetvoeding eiwitrijk, en andere verband gaasjes. Gelukkig zijn we verzekerd, kreeg Phoebe zelfs een beterschapskaart van de verzekering.
honden page profiel DolfineDolfine schreef in Wond behandeling.
Door de medicatie heeft ze niet veel pijn, maar is erg suf en wankel, rust is ook enige denk ik wat nu goed is.
honden page profiel DolfineDolfine schreef in Wond behandeling.
Phoebe, een boomertje, heeft helaas een heel grote wond aan de zijkant van haar buik, tussen de voor en achterpootje. Het is nog een raadsel hoe ze er aan komt, wat het is, kweek en biopsie zijn gedaan, nog geen uitslag. De wond is vies, lekt, er is een stuk huid aan het los laten, maar gelukkig aan de randen wel nieuwe huid, de doorbloeding is wel goed. Ze krijgt antibiotica, 's morgens vloeibare pijnstilling, 's avond voor slapen gaan een tramadol. Is allemaal best heel heftig, ze is flink ziek met af en toe koorts. Een vriend van ons, gepensioneerd dierenarts, zag de wond, dacht een brandwond, nog 2 andere dierenartsen die foto's zagen, zeiden het ook. Ze hadden een dag voor ze pijn kreeg haar tandjes schoon gemaakt. Alle argumenten bij onze DA aangedragen, te hete behandeltafel, warmte matje, te hete kruik, nee, niets van dat al was gebeurd, maar nu is de zorg naar Phoebe toe uitstekend, een andere DA kan het niet verbeteren. Dus wat het is???? Afgelopen week elke dag naar de DA geweest, weekend de wond zelf verzorgd, morgen weer naar de DA. Hopen wel dat de uitslag van de kweek en biopsie wat duidelijkheid geeft. Nu kreeg ik iets te horen over extra eiwitten, i.v.m. de genezing, wat kunnen we dan het beste geven? Wie heeft tips dat alles zo snel mogelijk geneest?
honden page profiel NatasjaNatasja schreef in war mogen jullie hond komen, in huis
Mijn hond mag overal in huis komen
honden page profiel Hanne baasje van Bonny Hanne baasje van Bonny schreef in Sandy 7 jaar
Fijne verjaardag Sandy !
honden page profiel Hanne baasje van Bonny Hanne baasje van Bonny schreef in Happy 1st gotcha day!
Gefeliciteerd en nog vele fijne jaren samen gewenst !
honden page profiel Hanne baasje van Bonny Hanne baasje van Bonny schreef in Hoera Kaylin 5 jaar
Fijne verjaardag mooie Kaylin !
honden page profiel Hanne baasje van Bonny Hanne baasje van Bonny schreef in Lieve Kito!
Heel veel sterkte met jullie verdriet  ,rust zacht  Kito !  
honden page profiel Hanne baasje van Bonny Hanne baasje van Bonny schreef in 4 jaar verschil! Vandaag jarig!!
Fijne verjaardag Chica !
honden page profiel Hanne baasje van Bonny Hanne baasje van Bonny schreef in Hoera voor Bruno!
Nog van harte gefeliciteerd Bruno !
honden page profiel Hanne baasje van Bonny Hanne baasje van Bonny schreef in het snelle afscheid van hummer
Heel veel sterkte wens ik jullie !
honden page profiel Hanne baasje van Bonny Hanne baasje van Bonny schreef in Zafiro 5 jaar
Fijne verjaardag Zafiro !
honden page profiel Hanne baasje van Bonny Hanne baasje van Bonny schreef in Mijn jonge mooie Yuna meisje :(
Ik wens je heel veel sterkte !  
honden page profiel Hanne baasje van Bonny Hanne baasje van Bonny schreef in Jackie vandaag alweer 1 jaar!!
Fijne verjaardag Jackie !
 

Vrienden van Monique, Benji & Boyke

honden foto van Esther (Woezel&Keiko)honden foto van joyce & tarahonden foto van bets-bean&raiderhonden foto van Floor en Fiefie honden foto van Anita.Langen.honden foto van Maaike&Baileyhonden foto van Hanne baasje van Bonny honden foto van Renée en Olliehonden foto van Natasjahonden foto van tinekehonden foto van annemiquehonden foto van Dolfinehonden foto van Antoinet & Lunahonden foto van Natalie & Mo honden foto van kimhonden foto van niolle loves gizmohonden foto van melissa

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^