HondenPage baasje Andrea & Joey

Over Andrea & Joey

honden foto van Andrea & Joey Hoi allemaal,

Ik ben Joey! Ik ben een kruising tussen een Beagle en Golden Retriever en ben geboren op 2 juni 2009 in Brabant. Toen ik 8 weken oud was heb ik mijn baasjes ontmoet. Ik heb natuurlijk reuze mijn best gedaan en gelukkig mocht ik met ze mee! Ik ben echt hartstikke lief (en een beetje ondeugend zeggen ze).

Ik ben dol op water, sneeuw, sokken, ballen en stokken. Ik ben gek op kinderen en speel het liefst de hele dag door. Tussen het spelen en wandelen door lig ik ook wel graag te slapen. Ik ben een hele stoere hond, maar alleen zijn vind ik niet zo geweldig.

Binnenkort zien jullie meer foto's van mij en mijn belevenissen!

Krabbels aan Andrea & Joey

honden page profiel MarianneMarianne schreef om 09 augustus om 12:59
Dank je !!! heb ook een broertje van Ros opgezocht en hebben lang alleen via de mail contact gehad en een maand terug had ik een meeting geregeld voor de broer`s op een geheel afgemaakt hondenspeelveld hier in de buurt waar ze vrij konden kennis maken en ravotten, dat was echt "kei"leuk!!! staan ook foto`s van hun samen bij mijn foto`s, we gaan er altijd vast een keer in de veertien dagen een uur naar toe met vrienden en die hebben een beagle (Rayco), Ros en Rayco zijn dikke vrienden, groetjes Marian en een high five voor joey.
honden page profiel Andrea & JoeyAndrea & Joey schreef om 09 augustus om 10:10
Hoi Marian, wij vonden het ook erg leuk! We wisten niet wat we zagen, zo erg lijken ze op elkaar. Ik moest nog even de functies op het forum ontdekken en heb haar inderdaad ook een privebericht gestuurd. Ik ben benieuwd! Jouw Rossie is trouwens ook een knapperd zeg. Wat een prachtige hond!
honden page profiel MarianneMarianne schreef om 09 augustus om 00:50
Hoi Andrea, wat leuk !!! dat je per toeval hier bent gekomen en ontdekt hebt dat het broertje Twist van Yoey hier ook zit, heb je al contact gehad met haar ????, mischien heeft ze niet meer gekeken in haar topic en dat zou heel jammer zijn anders moet je haar een prive bericht sturen, ze lijken als twee druppels water op elkaar,nog zo`n knapperd!, groetjes, Marian.

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Andrea & Joey heeft 38 ontvangen.

Berichten en online status
Andrea & Joey was voor het laatst online 12 jaar, 20 uur, 32 minuten, 36 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^