HondenPage baasje Sarina, Kyra & Yoko

Over Sarina, Kyra & Yoko

honden foto van Sarina, Kyra & Yoko Hallo!

Ik ben Sarina en ik heb een choco-tan Chihuahua'tje ^___^
Haar naam is Kyra en ze is mijn alles!!

Van kleins af aan ben ik al een enorme dieren vriend en dit is erger geworden met de jaren. Ik heb nooit dieren gehad omdat mijn ouders hier niet voor waren. Maar na lange jaren zagen mocht ik toch een diertje in huis halen. Maar ik moest alles zelf betalen, verzorgen, zoals het hoort!
Dus ben ik maar meteen gaan werken en beginnen sparen zodat ze niets te kort zou komen.
Dus heb ik mijn eerste knaagdiertjes gekocht. Hier begon het allemaal mee. Mijn ouders hadden gezien hoe goed ik voor die beestjes zorgden en dat ze niet eens moesten bij springen voor eten, enzovoort te kopen.

Na een jaar of twee heb ik stage gedaan in een dierenwinkel. Daar was ik met verzorgen van honden, katten, vogels, elk soort dier! En ja hoor, ik was aan het zagen of dat ik een hondje mocht hebben... Opnieuw zei ze het zelfde, en opnieuw ben ik harder gaan werken want ik wist dat dit duurder zou uitvallen. Geen probleem! Lang gewerkt en lang gespaard kon ik al alles kopen!

Na lang zoeken op het internet voor een fokker zag ik haar plots staan.
Het was liefde op het eerste gezicht! Haar moest ik hebben!! ;-)

En inderdaad.. ze is nu helemaal van mij alleen!

Eindelijk heb ik mijn eigen hondje..

11/12/11 Ik heb Kyra'tje nu al bijna een jaar een half en alles loopt zo wel en leuk dus geeft mn mam besloten om er nog eentje bij te nemen! :-D

Yoko is Kyra's half zusje! :-D
Eerst nooit diertjes gemogen.. en nu heb ik er twee!

Ik kan niet meer zonder hen leven! ;-)

Krabbels aan Sarina, Kyra & Yoko

honden page profiel Hilde & TwinkoHilde & Twinko schreef om 24 april om 22:59
Wat heb jij een mooie dame zeg! Daar kun je echt trots op zijn!
honden page profiel SophieSophie schreef om 04 februari om 16:06
hoi, ik zie dat je 2 hondjes hebt. ik heb nu een chihuahua van een jaar en ga volgend jaar studeren dus zit te denken over een 2e voor de gezelligheid. maar verandert de band met je hond als je er 2 hebt en zijn er verder voor en nadelen die ik moet weten? groetjes
honden page profiel Anna & SpikeAnna & Spike schreef om 14 december om 21:48
Misschien denk je dat ik er meer heb door fotos maar ik heb maar 1 ^^ De rest zijn bewerkte fotos voor anderen ^^
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef om 11 december om 22:01
Hey, ook actief in de paarden zie ik? :D
honden page profiel Anna & SpikeAnna & Spike schreef om 11 december om 21:50
Jij hebt een kei schattig en lief hondje :-D
honden page profiel chrischrisgoedgekeurde fokker schreef om 13 juni om 20:54
Leuk om te lezen dat je echt voor je hond gespaard hebt. Ik weet hoe het kan voeIen. Ik kan me heel goed herinneren dat ik als kind ook al mijn centjes spaarde voor mijn eerste hond.
honden page profiel *_Stephanie & Chanel_**_Stephanie & Chanel_* schreef om 02 januari om 14:42
Mooie Chi! Zo 1ntje wil ik ook nog hebben :-) Maar eerst nog voor sparen :-))
honden page profiel Merlin,Safira,Nikita en CeylanMerlin,Safira,Nikita en Ceylan schreef om 25 december om 02:12
Hoi lieve Sarina en prachtige Kyra, Ik Wens jou en je familie hele fijne Kerstdagen,en een heel Gelukkig en Gezond Nieuwjaar! Veel liefs Brigitte en Hondjes
honden page profiel isabelle isabelle schreef om 20 december om 17:30
welkom bij de DD Club!!!
honden page profiel Hannie met Beer en ChelseaHannie met Beer en Chelsea schreef om 15 december om 16:01
Hoi! Leuk dat je lid bent geworden van mijn clubje :-) Groetjes!
honden page profiel andraandra schreef om 26 september om 15:56
bedankt voor je leuke krabbel, we zijn ook super trots op onze honden,je hebt trouwens hele leuke foto's ....echt een mooi beestje gr
honden page profiel Merlin,Safira,Nikita en CeylanMerlin,Safira,Nikita en Ceylan schreef om 05 september om 00:22
Heb wel veel geschreven,maar je mag het ook verwijderen als het te veel is haha, Veel liefs Brigitte en Hondjes
honden page profiel Merlin,Safira,Nikita en CeylanMerlin,Safira,Nikita en Ceylan schreef om 05 september om 00:18
Hoi lieve Sarina en Kyra, Ja het is echt wel veel werk als je 4 honden hebt,en veel borstel werk hahaha vooral Boemba,maar wel de moeite waard,het zijn echt 4 super lieve honden. Ik wou eigelijk geen hond meer hebben,omdat er al 4 honden van mij dood zijn gegaan,maar mijn zoontje wou toen wel nog graag een hondje,en ben ik toch met hem naar het asiel gegaan voor te kijken of er een heel klein hondje bij zou zitten,maar mijn zoontje ging bij de grote honden kijken ,en riep mama kom eens kijken hier zit een mooie hond,ik zeg nee ik kom niet want ik wil geen grote honden meer,maar na lang gezeur ben ik toch maar gaan kijken,en daar zat Amber een prachtige Newfoundlander in een heel klein hok,dus dat vond ik heel erg en heb haar zonder na te denken gekocht,ik had meteen daar dan ook maar de riem gekocht,omdat ik met haar naar huis mest lopen,maar ik had vergeten te vragen waarom ze haar weg hadden gedaan,en toen zij die vrouw van het asiel ja ze heeft een probleem ze wil niet lopen hahah. Nou ik zeg dat word dan mooi hoe krijg ik haar dan thuis,ja dat wisten hun dan ook niet,maar gelukkig is mijn zoontje voor haar gaan lopen,en liep ze wel achter mijn zoontje aan,dus dat was dan nog een geluk. Maar toen ik haar thuis had heeft het echt maanden geduurd voordat ze echt mee wou met heel veel moeite,en jammer genoeg is dat ook altijd zo gebleven,ze wou alleen met mij een blokje lopen,en dat vond ze genoeg,en als mijn vader met haar probeerde te lopen of iemand anders ging ze gewoon plat op de grond voor de voordeur liggen,maar ik denk dat ze dat nooit meer vergeten is dat ze haar zomaar naar het asiel hadden gebracht,en natuurlijk bang was dat dit weer zou gebeuren als ze met iemand naar buiten moest. Ik heb haar nog 4 jaar mogen hebben ,toen ze overleed aan kanker,maar vergeten doe ik haar echt nooit meer,ze was een grote hond met een groot Hart.
honden page profiel Merlin,Safira,Nikita en CeylanMerlin,Safira,Nikita en Ceylan schreef om 04 september om 22:21
Hoi lieve Sarina en Kyra, Vind het super! dat er al een persoon is die ook zo denkt als mij. Maar ga nooit tegen zulke mensen zelf er wat over zeggen,want dat kan vaak verkeerd aflopen. Probeer er achter te komen waar die persoon woond,en laat het verder over aan de dierenbescherming. Ik heb net de foto's van je Chihuahua gekeken,wat een pracht hondje zeg!en wat leuk dat je er toch na zoveel er voor te doen,een hondje mocht hebben van je lieve ouders. Heel veel liefs Brigitte en Hondjes
honden page profiel Purdey en ChulaPurdey en Chula schreef om 01 september om 22:11
Ja ze doen allemaal gekke dingen! Maar valt me altijd op dat de chi's niet zomaar bang zijn meestal! En echt zon houding hebben van ja kom maar op hahahah! Geweldig toch!! Chula is juist dan weer een bange schijterd!!
honden page profiel Purdey en ChulaPurdey en Chula schreef om 01 september om 21:21
Ja hahaha ze straalt t uit! Toch wel schattig hoor, ook al vinden ze zichtzelf heel stoer :D
honden page profiel Purdey en ChulaPurdey en Chula schreef om 01 september om 20:32
Ja he, ze is wel een klein beetje uniek in haar soort hahaha! (door de oren dan) Maareuh je hebt wel gelijk, ik zie hier ook weinig zwarte lopen, maar andere zeggen juist weer dat ze er heel veel zijn! Ach jaaaa ik ben trots op de mijne :D En die van jou?? Zeker een kleine deugniet??
honden page profiel J. & T. van H & DJ. & T. van H & D schreef om 01 september om 19:24
Hoi Sarina, Sorry voor de late reactie, lees je krabbel nu pas. Maar een BD is geen beagle, haha. Je kan ze goed leren los te lopen zodat ze weer bij je komen, als je het maar heel leuk maakt als ze naar je toe komt. Ja snuffelen doen ze wel heel graag en soms kan het even duren voor ze in de gaten hebben dat je ze roept, haha, maar daar zijn ze dog voor toch. Maar het zijn geen weglopers, ze heeft soms bananen in haar oor, haha maar komt wel.
honden page profiel JantineJantine schreef om 01 september om 01:21
Je snapt precies waarom ik gelijk voor Bink gekozen heb. Mensen willen geen hond met maar 1 oogje. Ik wilde deze hond een gelijke kans op een fijn leven geven. Jij hebt ook een heel mooi hondje. Nog een echt jong pupje.
honden page profiel Purdey en ChulaPurdey en Chula schreef om 31 augustus om 15:18
Aaaah wow, wat een compliment!! Dank je wel :D Zal t in Chula haar oor fluisteren :D
honden page profiel J. & T. van H & DJ. & T. van H & D schreef om 30 augustus om 23:19
Hè, nou heel graag gedaan hoor en als je nog meer vragen hebt, brul je maar, hahaha Ja die rooie van ons is een scheet, lekker lomp en heel vaak onnozel, maar dat maakt haar zo leuk. Bedankt voor het compliment.
honden page profiel moniekmoniek schreef om 30 augustus om 22:37
dankjewel,het is een geweldig ras!!!!
honden page profiel TaniekeTanieke schreef om 28 augustus om 18:21
wat een mooie kleur heeft zij zeg !
honden page profiel Joyce&JayJoyce&Jay schreef om 26 augustus om 20:25
Wat goed om te lezen.. Jay vind het inderdaad ook veel lekkerder! Wij geven hier Farmfood, soms Renske en Smuldier door de lekkerheid.. Hij vind het heerlijk! En zijn vacht is weer mooi aan het glimmen (ook dankzij het schapenvet) haha maar goed om te horen!! Met Jay gaat het ook goed hoor! Die wordt steeds gehoorzamer.. Probeer ook zoveel mogelijk al aan te leren zoals hierkomen, zit en blijf. Maar de NEE kent ie nu al goed haha ;) luistert Kyra al goed? Liefss
honden page profiel AnneliesAnnelies schreef om 26 augustus om 18:36
Het was idd een accidentje. Ik woon in Hamme, tussen Sint-Niklaas en Dendermonde en jij? Tis wel een mooi ventje hoor, hij veranderd heel erg van kleur, hij is nu muizengrijs. Hihi..
honden page profiel AnneliesAnnelies schreef om 26 augustus om 17:06
Ik woon ook in belgie,oost-vlaanderen. En gij? Kdenk da het moeilijk gaat zijn als ik hem moet afgeven... Mijn vriend wil ze ni alletwee houden (wel dat met gespleten gehemelte) nu nemen wij die 2 overal mee naartoe en dan gaat da ni meer é, dan zitten we al met 4 hondjes en dan de hond van mijn mama er nog bij.. grtz
honden page profiel AnneliesAnnelies schreef om 26 augustus om 15:01
Moet je zeker doen, het zijn zo'n schatjes é. Echt de liefste hondjes die ik ken. (Kheb nog altijd een pupje die een goede thuis zoekt) ;) grtz
honden page profiel Joyce&JayJoyce&Jay schreef om 26 augustus om 13:31
Hoe is het nu met Kyra??
honden page profiel AnneliesAnnelies schreef om 26 augustus om 12:55
Hey, bedankt vooor je krabbeltje! Jij hebt ook een mooi schatje hoor!! grtz
honden page profiel   Evelien & Midas Evelien & Midas schreef om 25 augustus om 17:19
Ja inderdaad, en je leert echt goed je hond te begrijpen en op een goede manier met hem om te gaan
honden page profiel   Evelien & Midas Evelien & Midas schreef om 25 augustus om 08:57
O ja dat is natuurlijk wel nodig, ja cursus is wel erg leuk wij zitten op puppycursus. erg leuk. elke keer leer je wel weer iets nieuws. :)
honden page profiel MorganeMorgane schreef om 24 augustus om 22:18
'k heb je een PB gestuurd, gewoon om even te zeggen ;-) xx
honden page profiel MorganeMorgane schreef om 24 augustus om 20:40
* sorry, met dezelfde INTERESSES bedoel ik ;-)
honden page profiel MorganeMorgane schreef om 24 augustus om 20:40
Niet een bepaald ras, gewoon springpaarden :-) Paarden zijn wel wat duurder dan honden, daarom is het wel gemakkelijk dat ik het van thuis uit heb :-D Ik spaar nu al voor een hondje voor als ik alleen woon, dus dat is zowat hetzelfde als jij! Wel leuk zo, om met mensen van +/- dezelfde leeftijd te babbelen ;-) xx
honden page profiel   Evelien & Midas Evelien & Midas schreef om 24 augustus om 20:02
dank je (: heb je ook een cursus met haar gedaan
honden page profiel   Evelien & Midas Evelien & Midas schreef om 24 augustus om 17:32
ze is echt super mooi!
honden page profiel MorganeMorgane schreef om 24 augustus om 17:28
Jup, 10 stuks.. Vroeger hebben we er -wel maar even- 13 gehad, maar dat is toch nét te veel ;-) Ze zijn wel niet alleen van mij, het merendeel is van mijn papa; hij is namelijk fokker/handelaar in springpaarden. Dus ja, dan is dat wel normaal voor mij :-D Rij jij ook paard? xx
honden page profiel   Evelien & Midas Evelien & Midas schreef om 24 augustus om 16:42
Geeft niks hoor. lieve chihuahua heb je! hoe oud is ze?
honden page profiel NoonNoon schreef om 24 augustus om 16:19
Dank je wel! Maar 1tje is van mij hoor haha Leuke foto´s!
honden page profiel EmmaEmma schreef om 24 augustus om 14:46
Hee, nou ik heb nog geen één Whippet gezien die niet aanhankelijk is. altijd als ik maar eventjes ga zitten op de bank komt spike er gelijk aan huppelen en lekker naast me vertroetelen. Jouw hond is trouwens ook een schatje!
honden page profiel Uma & JokerUma & Joker schreef om 24 augustus om 14:43
bedankt! ja ik vind het ook echt heel leuk om te doen en ik verdien er ook nog een beetje mee! maar hoe oud ben je dan? (als ik dat mag vragen) Liefs, Uma
honden page profiel Uma & JokerUma & Joker schreef om 24 augustus om 13:28
hey Sarina, woon je nog thuis? bedankt! ik vind mijn oppashonden echt leuk, zo heb ik toch nog een beettje een eigen hondje! xx
honden page profiel Uma & JokerUma & Joker schreef om 24 augustus om 13:15
hey Sarina, ja ik hoop dat ik snel een hond krijg... maar ik denk pas als ik alleen woon. je hebt écht een mooie Chi! ik pas ook soms op een Chihuahua, een witte. Liefs, Uma
honden page profiel IrisIris schreef om 22 augustus om 22:27
Bedankt! Kyra is ook echt prachtig hé :-)
honden page profiel RachelleRachelle schreef om 22 augustus om 06:30
Jij hebt ook een super mooi verhaal! En een super lief hondje zoals die eruit ziet!! Op welke leeftijd heb jij Kyra gekregen? Ze is erg mooi!
honden page profiel CCgoedgekeurde fokker schreef om 19 augustus om 16:03
Bedankt Sarina! Ik vind jouw Chi ook erg mooi, vooral de kleur.
honden page profiel DoggyDoggy schreef om 09 augustus om 16:46
Hej Sabrina,dank je wel, jouw hondje is ook een schat, hij lijkt op de pappa van Che, maar die heeft lang haar. grtn, Marie-Paule
honden page profiel Joyce&JayJoyce&Jay schreef om 05 augustus om 20:17
Wauw.. Kyra is ook mooi zeg :-) Zo'n fotoshoot is echt leuk om te doen.. vooral het resultaat natuurlijk! Vooral nu ze nog zo klein zijn he! haha Liefsss
honden page profiel Evy & RomiEvy & Romi schreef om 05 augustus om 17:39
Geen probleem, daar dient dit forum voor he :)

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Sarina, Kyra & Yoko heeft 776 ontvangen.

Berichten en online status
Sarina, Kyra & Yoko was voor het laatst online 11 jaar, 11 maanden, 5 dagen, 7 uur, 46 minuten, 51 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^