HondenPage baasje Rianne

Over Rianne

honden foto van Rianne Mijn naam is Rianne en hebben sinds 23 maart 2002 onze schotse herdershond Max. Zijn stamboomnaam is May Moullach Kadin.
Na lang zoeken hadden we eindelijk een adres gevonden waar naar wij op zoek waren.
Helaas was het niet direkt in de buurt voor ons, maar dit hadden wij er graag voor over. Bovendien wilde de fokker ons ook graag leren kennen alvorens zij zou beslissen een hond van haar aan ons te geven. Zij is ontzettend toegewijd en begaan met haar honden en wil ook graag dat deze op een goede en juiste plek terecht komt. Terecht natuurlijk en wij hadden de rit van zo'n 300 km er graag voor over. Na goede en fijne gesprekken en 3 bezoekjes in Usquert, Groningen, mochten we onze Max uiteindelijk meenemen naar huis. We waren dolgelukkig.

Max is goed gezond, is zeer vriendelijk van karakter. Hij heeft een grote aantrekkingskracht op alle mensen met een mooie uitstraling en voelen ons apetrots als we achter onze rug horen: "moet je kijken daar... wat een mooie hond!"

Waar het vooral om gaat is dat Max ontzettend lief is, zeer knuffelig en bij tijd en wijle speels en gek. Toont zich een gelukkige hond en laat dit merken ook.

Wij zijn er heel blij mee en hopen nog heel lang samen te zijn in goede gezondheid.

Krabbels aan Rianne

honden page profiel LiesbethLiesbeth schreef om 12 maart om 11:54
Toch nog een Collie bezitster gevonden op de site. Groet, Liesbeth

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Rianne heeft 26 ontvangen.

Berichten en online status
Rianne was voor het laatst online 8 jaar, 2 maanden, 1 weken, 15 uur, 56 minuten, 10 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^