HondenPage baasje A Kers

Over A Kers

honden foto van A Kers Hoi ik ben het trotse vrouwtje van 2 kanjers! Zoë mijn kleine Jackrussel meisje, van anderhalf en mijn maatje Pluto mijn kruising Jackrussel Rottweiler, van 9!

Zoë voldoet niet aan de standaard, ze is black and tan en heeft een overbite... Maar ik vind haar van af de eerste minuut een geweldig hondje! Lekker eigenwijs, wat ze hoort te zijn, nagenoeg niet bang! Speels, maf, knuffelig, lief, grappig, verder erg klein en erg schattig (dat weet ze van zich zelf ;-))

Pluto is mijn maatje sinds 8 jaar bijna, de huisarts raade mij aan om een hond te nemen, ivm met mijn gezondheid, zo was ik altijd verplicht om te bewegen, ook al deed dit heel veel pijn... het hielp en niet eens door het bewegen, Pluto werd en is mijn maatje, ik heb hem weggehaald uit een gezin, die hem niet te handhaven vonden, hij lag vast aan een ijzeren draad aan de muur, verder had hij niet zo veel, 1 keer per twee dagen een bak brokken, kende geen comando's was bang, eerder aggresief dan leuke huishond.... Duurde even maar ik heb een geweldige hond! Eigenwijs, hihi maar lief, trouw, waaks, beschermend, luisterd goed (al is hij soms wat oost indisch doof!)

Zoë heeft hij gelijk geaccepteerd, is over haar ook heel beschermend, overt zijn mand zo nu en dan wel eens op, zodat zij met het grote bot in de grote mand kan spelen!

Kortom het zijn 2 kanjers, nog belangrijker: het zijn MIJN 2 kanjers!Krabbels aan A Kers


Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

A Kers heeft 36 ontvangen.

Berichten en online status
A Kers was voor het laatst online 7 jaar, 11 maanden, 1 weken, 3 dagen, 23 uur, 17 minuten, 59 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^