HondenPage baasje Erna

Over Erna

honden foto van Erna Hoi, ik ben Erna het bazinnetje van Senna.
Ik heb Senna 6 jaar geleden uit het asiel gehaald. Ze werd toen tussen de 4-5 jaar geschat omdat ze de oorspronkelijke eigenaar niet konden achterhalen. Senna bleek al snel weinig vertrouwen te hebben in andere honden en de mens. Ze gromde veel en moest niets hebben van aandacht. Als je juist toenadering zocht begon ze te grommen. Mijn toenmalige vriend en ik hebben haar toen op therapie gestuurd. Hieruit hebben we de 12 regels van de roedelschap geleerd en hebben we een soort belletje gehad die we moesten laten rinkelen zodra Senna begon te grommen. Als snel werd het grommen minder en begon ze mij en mijn toemalige vriend te vertrouwen. Op therapie waren ze er achter gekomen dat Senna sterk mishandeld was geweest. Na 1,5 jaar ben ik met Senna op een hondencursus geweest. Hier leerde ze na een aantal weken met andere honden spelen. Haar gedrag begon echt te veranderen. Maar de totale ommekeer kwam na ongeveer 3 jaar. Senna begon ineens te kwispelen met het kleine staartje dat ze heeft. We zijn nu 6 jaar verder en Senna is een hele lieve hond geworden, ze heeft het vertrouwen in de mens terug gevonden en dat doet mij goed. Ze is nu alleen heel oud aan het worden. Actrose heeft ze in haar botten en ze krijgt pijnstillers. Sinds een paar maanden takelt af. Het warme weer van de laatste weken helpt ook niet erg. Ze hijgt de hele tijd en slaapt veel. Ik hoop dat het nog een hele tijd zal duren voordat ze me gaat verlaten, maar dat die tijd eraan zit te komen is helaas wel duidelijk.

Krabbels aan Erna

honden page profiel MarianneMarianne schreef om 09 augustus om 09:08
Hoi Hannie, wat een lieve mooie hond is Senna en wat verschrikkelijk wat ze al allemaal heeft meegemaakt in haar leventje, brrrrrr krijg er altijd tranen van in mijn ogen als ik zo`n verhaal lees of hoor bahhhh, ben wel blij voor haar dat ze nu eindelijk een warm nestje heeft gevonden, groetjes, Marian.
honden page profiel Hannie met Beer en ChelseaHannie met Beer en Chelsea schreef om 05 augustus om 15:11
Wat een verleden heeft Senna zeg! Mooi op haar zien op te bloeien, ze is ook echt een leuke rottie! Groetjes Hannie

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Erna heeft 89 ontvangen.

Berichten en online status
Erna was voor het laatst online 8 jaar, 3 maanden, 2 weken, 5 dagen, 15 uur, 22 minuten, 10 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^