HondenPage baasje dottie

Over dottie

Hai ik ben Dottie en heb samen met mijn man twee Jack Russel teefjes en een poes.
Mijn Dalmatier reu heb ik 1 april moeten laten inslapen, de dierenarts constateerde ineens dat hij hartruis had en verwees mij door om een echo van zijn hart laten maken. Toen de echo eenmaal gemaakt was kreeg ik het slechte nieuws te horen, mijn hond zou het niet lang meer maken. Het was nog een wonder dat hij nog zo lang met zo'n hart nog zo actief en vrolijk was, en dat hij niet veel eerder last had gehad van zijn hart. Hij heeft na dat bericht nog zo'n 4 weken geleefd en de laatste 2 werd hij als maar slechter, ondanks zijn medicijnen. Ik heb toen besloten omdat hij op het laatst zo benauwd werd en nog maar 5 minuten wilde wandelen hem te laten inslapen terwijl hij nog helemaal niet wilde! Dit was verschrikkelijk om mee te maken vooral omdat hij het nog zo naar zijn zin had, maar hij ademde steeds moelijker en had anders gestikt! Hij 12 jaar geworden en mis hem ontzettend Ik heb drie maanden erna een Jack Russel teefje uit het asiel gehaald voor mijn andere Jack Russel teefje zodat zij niet zo alleen is. Maar vraag mij af of het wel zo'n goed idee was, ik heb het idee dat zij het alleen veel fijner vond! alle aandacht voor haar alleen en nu moet zij het delen. Maar goed ik ben beslist niet van plan Dana de nieuwe Jack Russel terug te brengen naar het asiel. Zo'n beestje die gevonden is heeft al genoeg meegemaakt, en het zal heus wel wennen voor mijn andere Jack Russel donja.
Ik ben dol op honden het liefst had ik er een stuk of 4 maar dan moet je vind ik, toch wel de tijd en meer dan genoeg ruimte hebben dus zijn het maar twee jack Russels waar ik mijn handen al vol aan heb.


Groet,

Dottie

Krabbels aan dottie


Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

dottie heeft 5 ontvangen.

Berichten en online status
dottie was voor het laatst online 12 jaar, 2 dagen, 10 uur, 12 minuten, 15 seconden geleden

Honden Foto's

dottie heeft nog geen honden foto's toegevoegd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^