HondenPage baasje Nynke ft doggies..

Over Nynke ft doggies..

honden foto van Nynke ft doggies.. na een tijdje niet meer aanwezig te zijn geweest op dit forum, toch weer inheemse kriebels gekregen.

De meeste kennen mij nog wel. Maar voor degene die dat nog niet weten;-) mijn naam is Dus Nynke Dijkstra, en ben het tweelingzusje van Dorien (profielnaam Dootjuh) Ik ben 24 jaar jong. En in het bezit van een stel prachtige honden..

Een rottweiler Tyson
Een mengelmoesje Chicky
En het dochtertje van Chicky Queeny.. Wat uiteindelijk een boomertje is geworden.

We verdiepen ons alletwee ontzettend veel in het gedrag van de hond. En zitten soms uren te kijken naar hoe onze honden zich gedragen in situaties.. Je merkt aan onze honden bv heel sterk dat ze leiderschap missen, als je er niet op tijd bij bent.. Dit gedrag proberen we te herkennen. En het werkt voor nu harstikke goed.

Verder nog even een klein verhaaltje over hoe de rangorde bij ons bepaald is..

Chicky is de leider van onze kleine roedel.. Ze is een ware diva.. En laat het ook goed merken als andere honden te dicht in haar ruimte komen. Chicky is dol op mens en kind.. En mag graag truckjes doen.

Tyson de goeie loebes.. Is een echte volger;-) Een harde werker.. Dol op zijn bal.. Hij wil alles voor je doen. En pikt dingen razendsnel op.. Een echte waterrat.. En mag graag eten;-)

Kleine Queeny is het dochtertje van Chicky.. Vele hebben onze stress hier wel meegemaakt toen de pupsels er waren.. Queeny heeft tijdens de geboorte een moeilijke start gemaakt. En Dat is de reden waarom we haar gehouden hebben.. En het is me er eentje.. Manipuleren past wel in haar straatje.. En ontzettend onschuldig kijken bij een betrapt misdaadje is ze ook niet vies van.. Een pittig bekkie met een ontzettend klein maar wel lief hartje..Krabbels aan Nynke ft doggies..

honden page profiel Petra en de platsmoeltjesPetra en de platsmoeltjes schreef om 27 juli om 20:28
dank voor het complimentje da'k een prachtige boxer heb ( zit hier wel evne te stralen hoor). Maar het skeetje, tja op zich wel, maar het skeetje denkt ook nog dat hij op schoot past en dat gaat niet meer zo makkelijk. Maar idd het is een lekkere lieverd hoor. Ben alleen jaloers op jou, je hond luistert zo goed....Heb hier nog een lange weg te gaan, maar blijf het filmpje van jullie ontzettend leuk vinden
honden page profiel ashaasha schreef om 25 juli om 19:22
ja lijkt me heel erg leuk. mischien deze week als jullie dat leuk vinden
honden page profiel ashaasha schreef om 25 juli om 13:00
hahahah nu snap ik het dan was jij het die ik tegen kwam toen ik nog niet zo zeker was hoe tyson reageerde. op het kalfe dijkje. hahahah vandaar dat ik in de war raakte wat leuk zeg een tweeling met drie honden hahahahaha
honden page profiel ashaasha schreef om 24 juli om 17:45
he hebben jullie alle twee een rotweiler. of zit ik nou helemaal fout hahahaha ik begrijp het niet meer iki weet dat tyson met de hond volgens mij van jou zusje heeft gespeelt. ps wat een mooie fotos zeg!!!!!!
honden page profiel ashaasha schreef om 23 juli om 17:14
hee zusje van doorin leuk dat je hier ook ziet!!!!!!!
honden page profiel LisaLisa schreef om 22 juli om 21:32
Leuk dat je me hebt toegevoegd! Je hebt echt mooie foto's er op staan :D

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Nynke ft doggies.. heeft 223 ontvangen.

Berichten en online status
Nynke ft doggies.. was voor het laatst online 7 jaar, 10 maanden, 5 dagen, 5 uur, 44 minuten, 49 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^