HondenPage baasje Stephanie

Over Stephanie

honden foto van Stephanie Hoi allemaal, ik ben Stephanie en ik hou erg veel van dieren en ik werk met veel dieren. Ik heb zelf drie katten een cavia vissen en twee honden gekruist franse bulldog, amerikaanse bulldog, Angel genaamd. zij is een trouwe, drukke en ondeugende hond. ze houd erg veel van mij cavia en een kat. Ze kan maar met drie honden opschieten en dat zijn echt haar vrienden een kuvach, labradoodle en mijn andere hondje. verder doet ze heel naar en gemeen naar andere honden. dat is soms verontrustend. dan gaat ze heel hard en schel blaffen en trekken en vechten. met mensen kan ze heel erg goed opschieten en ze houd ook erg veel van knuffelen, dan gaat ze flink snurken, s'nachts trouwens ook. angel is een lieve, trouwe ondeugende hond. mijn andere hondje Dazzle genaamd, een hoogbenige ruwharige jack russel, zeggen ze, waar ik over twijfel. houd ervan om met ballen, stokken enzo te spelen, dan gaat hij flink tekeer, om doof van te worden, want hij gaat dan heel hard blaffen, dan is hij echt heel blij en maakt dan ook rare sprongetjes, verder volgt hij mij overal naartoe en kan hij geen seconde zonder mij. hij kan niet alleen thuisblijven, want dan blaft, piept en schreeuwt hij heel de buurt bij elkaar. hij is eigenlijk een hele onzekere hond en het is heel zielig dat die zo naar mij gericht is, maar ik weet zelf niet zo goed hoe dat is gekomen. hij voelt alles ook heel goed aan. hij kan echt niet zonder mij. verder is het een schatje en een echte trouwe, lieve en onzekere hond. ik zou niet zonder hem kunnen. ik hou van hem. van al mijn dieren. dieren maken je aan het lachen en laten je goed voelen.

Krabbels aan Stephanie

honden page profiel Suzan, Bo & GuusSuzan, Bo & Guus schreef om 13 januari om 13:32
Hoi Hoi, Wat leuk jij!!! Komt weinig voor een kruising frans/amerikaanse bull!!! Ik heb 1 lopen van bijna ander half jaar oud!!

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Stephanie heeft 67 ontvangen.

Berichten en online status
Stephanie was voor het laatst online 8 jaar, 1 maanden, 3 dagen, 15 uur, 4 minuten, 17 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^