HondenPage baasje Nikita x Noa x Lady

Over Nikita x Noa x Lady

honden foto van Nikita x Noa x Lady Hallo allemaal,

Ik ben Nikita en ben 21 lentes jong. Ik woon nog thuis (België) en studeer voorlopig nog aan de hoge school (verpleegkunde).

In het gezin is er al 12,5 jaar een kruisinghondje aanwezig, genaamd Lady en we hopen op nog vele jaren erbij! Geboren op 04-11-1998.

Sinds kort heb ik een maltezertje (teefje) gekocht en ondertussen is ze al 1,5 jaar.
Ze is geboren op 27-02-2010 en in ons bezit sinds 17-04-2010.

Het is een speels, sociaal, leerrijk en vooral liefdevol hondje.
Ze heeft mij enorm geholpen tijdens een moeilijke periode.
Voor mij is ze als mijn eigen kindje!

Ik ben bij haar in de zomer van 2010 begonnen met de hondenschool, ze heeft de puppycursus afgemaakt, maar verder dan dit zijn we niet geraakt. Het werd nl allemaal een beetje veel met mijn studies, maar dit niet gelaten aan de opvoeding van Noa, want we zijn thuis gaan trainen aan de hand van wat we allemaal geleerd hebben van de hondenschool en waar we op moesten oefenen.

Trukjes leren was nooit haar sterkste kant, ze had er absoluut geen oren naar, maar nu de 'kuren' er een beetje uit zijn, zijn we toch begonnen met kunstjes leren.
Ondertussen kan ze:
* Zit
* Blijf
* Lig
* Kusje
* Noa mee?
* Noa snoepje?
* Noa nammekes doen? (etenstijd)
* Pootje (beide poten)
* High-Five (beide poten)
* Dood
* Rollen
* Dansen

Er gaan er absoluut nog heel veel bijkomen! Maar het belangrijkste blijft voor mij dat ze luistert en braaf is wanneer nodig en omdat ze eigenwijs was/is, heeft dit veel tijd in beslag genomen.

Groetjes, Nikita
Pootje x Likje, Lady x Noa ;-)


Krabbels aan Nikita x Noa x Lady

honden page profiel meert nancymeert nancy schreef om 09 juni om 19:29
wat een schatje
honden page profiel Inge, baasje van Gina, Flynn en WobbeInge, baasje van Gina, Flynn en Wobbe schreef om 06 juni om 11:38
Wat een Noa een schatje om te zien! En wat een leuke foto's van haar verjaardag;) Zo te lezen kan ze al heel veel trukjes. Wij hebben een maltezertje van 3,5 maanden oud, we zijn nu ook druk bezig om de basis commando's onder de knie te krijgen:)
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef om 07 oktober om 12:06
Nou, dat scheelt wel een jas, hè? Hier is nu maar 11 graden en het regent de helft van de tijd. En we waaien ook nog bijna weg. Ach ja, tussendoor maar steeds snel even wandelen. Groetjes!
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef om 30 september om 15:34
Hoi, hoi, jij mag ook wel trots zijn op Noa en zeker op Lady! Is het bij jullie ook zo warm? Groetjes weer!
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef om 20 september om 12:12
Hoi Nikita en de mooie hondjes, ben je weer begonnen met school? En hoe gaat het met Noa en Lady? Hier alles goed, Gio en Kyra zijn voor het eerst op vakantie geweest en hebben los op het strand gelopen! Groetjes van ons.
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef om 31 juli om 14:32
Hoi Nikita, vergat nog te vragen: gaat het goed met school? Groetjes van ons
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef om 10 juli om 12:45
Hoi Nikita, de woefkes zijn naar de trimmer geweest, dus nu geen strikjes :-). Ze zijn vandaag jarig, ja, ja, al 1 heel jaar oud:-). Aaitje voor Noa en Lady
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef om 07 juli om 11:48
Hé Nikita, weer terug :-). Fijn dat het goed gaat met Noa en Lady. Hier ook alles okee. Ze zijn net zo verwend als die van jullie! Loslopen gaat ook goed (meestal dan). Groetjes!
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef om 18 mei om 14:49
Hoi Nikita, lang niets gehoord. Hoe is het met Noa en Lady? Mijn boeven zijn naar de trimsalon geweest, wat een verschil! Groetjes van ons
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef om 04 april om 14:23
Alles okee hier. Alleen heeft Kyra al drie speldjes/strikjes kapot gemaakt. Komt ze vrolijk aanlopen met een kapot gekauwd speldje in haar bekkie ;-) En ben voorzichtig begonnen met ze de laatste meters naar de tuin los te laten lopen. Engggg! Groetjes van ons
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef om 22 maart om 11:48
Hoe is het nu met Noaatje? Groetjes van ons
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef om 14 maart om 08:22
Hoi, hoi! De strikjes en speldjes zijn er, hoor. Erg leuk, maar het is worstelen om ze in te krijgen. We doen 't nu maar met z'n 2'en :-). Wat voor hondje heeft je vriendin? Groetjes van ons
honden page profiel Margarita, Lisa en LotteMargarita, Lisa en Lotte schreef om 11 maart om 08:15
Hoi Nikita, dank je voor je krabbeltje. Ik vind Noa er ook hartstikke lief uitzien, en super leuk dat ze strikjes draagt. Helaas is dat het enige wat ik niet mag van mijn vriend, ik zet haar staartje vast met een haarklemmetje. Maar daar deed mijn vriend eerst ook moeilijk over. Hij wilde namelijk eerst geen maltezer hebben, maar heeft uiteindelijk mij mijn zin gegeven, onder voorwaarde dat ze geen strikjes en zo zou dragen. En ondanks dat hij eigenlijk geen tweede hond wilde, is hij nu helemaal dol op Lotte. Zij is ook echt een knuffelaar en hartstikke gek. Op een leuke manier dan! Ze luistert best goed, maar ik merk de laatste tijd dat als we een andere hond tegenkomen, en ze loopt los, zij naar die hond blaffend toe loopt en dan staat ze even bij die hond en rent weer terug. Als ik haar dan roep, luistert ze soms wel en soms niet. Dus ik ben weer met haar aan het trainen met snoepjes. Knap van jou dat jij Noa al zoveel hebt geleerd. Groetjes Margarita
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef om 06 maart om 15:00
Hé Nikita, de strikjes zijn besteld, ben benieuwd. Wat goed dat Noa best goed los kan lopen. Vandaag op cursus moesten alle hondjes 1 voor 1 aan de lange lijn en werd er gekeken of ze naar het baasje kwamen. Nou, Kyra kwam wel af en toe, maar af en toe ook niet, hoor. Er waren ook hondjes die helemaal niet kwamen, en er was er 1 die constant vlak bij de baas bleef. Mijn man zegt ook steeds, laat ze los, maar ik wacht nog even, hoor. Ze zijn nog geen 8 maand. Het hondje van buren, al bijna 2, wilde laatst helemaal niet meer terugkomen. Moesten ze de auto halen, want mee met de auto vindt ze fantastisch :-). Knuf voor Lady en Noa
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef om 28 februari om 12:21
Hoi, hoi. Van harte met Noa's 1e verjaardag! Wat zag ze er mooi uit. Ga ook wat strikjes bestellen op de site die je noemde, hoewel de rest van het gezin denkt dat ik gestoord ben ;-). Enne, Kyra gaat af en toe op commando liggen, hoera! Wat goed trouwens, dat je alles zelf doet bij Noa. Petje af! Greetz
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef om 20 februari om 19:13
Hai, hai! Tsja, de strikjes gaan bij Kyra redelijk, Gio weet ze er gelijk uit te krijgen. En we zijn er ook een aantal kwijt, dus moeten we nieuwe kopen. Waar koop jij ze? Ben van plan ze in april ofzo eens naar de trimsalon te brengen. Verder denk ik soms, goh, ze beginnen een beetje te luisteren, maar een volgende keer zijn ze weer hopeloos. Bijvoorbeeld "lig" wil maar niet lukken. Kusjes geven kunnen ze weer wel heel goed ;-). Fijn dat Noa het zo goed doet! Groetjes van ons!
honden page profiel Celine & Yacko Celine & Yacko schreef om 13 februari om 14:20
oh super jou hondje deelt dezelfde verjaardag als mij :p 27 februari =D
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef om 09 februari om 17:22
O, Noa, je heb een nieuw strikje ;-) Vandaag geprobeerd Gio en Kyra een strikje in te doen, maar tevergeefs, ze halen het er gelijk weer uit. Groetjes!
honden page profiel Caroline & AtlasCaroline & Atlas schreef om 05 februari om 19:58
Wat een prachtige maltezer is Noa :-)
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef om 04 februari om 11:15
Hoi, hoi! Gaat goed hoor, weer helemaal hersteld van de operatie. Alleen het wondje aan Gio's pootje wil niet dicht, dus maandag maar weer naar de dierenarts. En het luisteren gaat soms heel goed, soms wat minder. Af en toe wat pubergedrag ;-). Ik zie Noa al wel in het circus, hoor, hahahaha Alles goed met Lady? Ik pb je nog even over iets anders. Gr. Conny, Gio en Kyra
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef om 26 januari om 11:49
Hoi Nikita, Hoe gaat het met Noa en Lady? Noa wordt volgende maand al 1 jaar, hè? Mijn boeven zijn gisteren geholpen, en Gio is ook aan zijn teentje geopereerd. Zielig, hoor, ze waren helemaal bibberig en zielig. Nu zijn ze nog erg slaperig. Groetjes, knuffel voor de hondjes
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef om 27 december om 20:40
Hoi Nikita, Ze zijn in bad geweest, hoor. Nou, in een grote teil dan. Gio vond het niet erg, Kyra wilde er gelijk weer uitstappen. Maar mooi schoon dat ze zijn! En ze ruiken zo lekker! En het wit is echt wit. Snap nu wel dat je Noa regelmatig in bad doet. Nog sneeuw bij jullie? Hier is het een stuk minder, maar vandaag wel spekglad. Groetjes van ons.
honden page profiel Melissa - Kenji & NinaMelissa - Kenji & Nina schreef om 27 december om 15:45
Bedankttt! :D Jij hebt ook leuke hondjess! Greetz, Melissa
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef om 15 december om 11:06
Sneeuwt het nu bij jullie? Hier (Utrecht NL) heeft het de hele nacht en ochtend geregend, en nu is het droog met een zonnetje! Grappig zo'n verschil! Woef van de woefkes!
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef om 14 december om 11:26
Dus Noa vond de sneeuw leuk? Gio en Kyra ook, ze werden helemaal dol. Heb ook veel foto's gemaakt, ja. Ze zijn nu vijf maanden en ik heb al honderden foto's :-)
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef om 03 december om 08:24
Hoi Nikita, kun je Noa nog wel terugvinden in de sneeuw ;-)? Vindt ze het leuk? Gio en Kyra vinden het prachtig! Groetjes van ons.
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef om 15 november om 08:57
Bedoelde natuurlijk Lady, Noa moet nog even wachten tot ze jarig is ;-)
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef om 15 november om 08:56
Hoi Nikita, is Noa al bijgekomen van haar verjaardag? ;-) Gio en Kyra zijn nu 4 maanden, ze zijn al echte honden aan het worden. Maar nog niet gebadderd, wel iedere dag kammen en pootjes, billen e.d. schoonmaken. Groet Conny, pootje Gio en Kyra
honden page profiel ACABACAB schreef om 07 november om 23:14
hey hallo,thnx voor je berichtje.Jij hebt ook 2 mooie hondjes :D Ik heb Diablo uit nijmegen gehaald bij een fokker
honden page profiel dianadiana schreef om 06 november om 20:04
hoi hoi mijn hondje jordy is 11 en een half jaar oud.en mijn teefje lady is al 14 jaar en 3 maanden oud.en jordy heeft last van een lekkende hartklep en een vergroot hart zit aan de pillen.lady krijgt nu pijn stillers want die heeft atrose in haar schouder en oude doms kwalen zoals doofheid van al die dingen.maar gelukkig gaat het nog wel goed verder. groetjes diana
honden page profiel dianadiana schreef om 06 november om 15:29
hoi hoi ik zie dat jij ook maltezer hondjes hebt.en jou hondje heet ook toevallig het zelfde als mijn hondje lady.en ik heb ook nog jordy.is ook een maltezer.het zijn wel leuke hondjes die je hebt. groetjes
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef om 04 november om 08:10
Hallo Lady, gefeliciteerd met je verjaardag, likje van Gio en Kyra :-)
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef om 03 november om 11:49
Hoi Nikita, Hoe is het met Noa en Lady? Gio en Kyra groeien nog steeds als kool, het zindelijk worden gaat de ene dag vrij goed, en de andere dag bepaald niet :(. Groetjes, pootje van Gio en Kyra
honden page profiel millymilly schreef om 02 november om 22:55
wat een schat van een hondje heb je een mooi knuffeltje
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef om 22 oktober om 16:37
Nee, nog niet in bad geweest, hopelijk dit weekend. Na 4 maanden komen ze dus waarschijnlijk minder snel aan! Nou, vandaag zullen ze niet veel groeien. Mijn man vond het een goed idee ze mee te nemen achter in de auto in de bench. Mandje + dekentje erin. Eerst schoonzus opgehaald in Utrecht, toen had Kyra lekker gekosts. Daar alles verschoond. Vervolgens door naar Zwijndrecht, om te kijken naar de grafsteen van schoonmoeder. Gio denkt, kom, laat ik ook 2x spugen. Daar weer alles verschoont, auto zat ook onder. Vervolgens mogen ze niet op de begraafplaats komen. Terug heb ik ze lekker bij me op de achterbank gezet, toen ging het goed. Zielig, hè, ze vonden er niet veel aan. Groetjes, knuffel voor Noa en Lady.
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef om 21 oktober om 13:05
Hoi Nikita, heb Gio en Kyra net gewogen. In de 6 weken dat ik ze heb is Gio van 1.3 naar 3.1 kg gegaan en Kyra van 1.1 naar 2.5. Groeide Noa ook zo hard? En werd het minder na 3-4 maanden???? Hoe is het met de nieuwe spray?
honden page profiel sigridsigrid schreef om 10 oktober om 09:52
Oh, wat een lief hondje heb jij! Leuke foto's.
honden page profiel Mirella en 24 hondenpootjesMirella en 24 hondenpootjes schreef om 05 oktober om 13:35
wat een schatje joh!
honden page profiel kimkim schreef om 24 augustus om 16:13
wat een poepie zeg
honden page profiel NatasjaNatasja schreef om 09 augustus om 12:17
dank je wel
honden page profiel NatasjaNatasja schreef om 09 augustus om 11:28
mooi hondje heb je
honden page profiel Bugs      **Taz**Bugs **Taz** schreef om 04 augustus om 22:57
ik vroeg het omdat dat ook niet zo'n goede fokker is.. Ik kan je dus helaas niet zeggen welke. omdat ik het gewoon zielig vind hoe de hondjes erbij zaten..
honden page profiel JeremiahJeremiah schreef om 04 augustus om 16:13
Wat een schat van een maltezer heb je. Groetjes Jeremiah & Marianne.
honden page profiel Bugs      **Taz**Bugs **Taz** schreef om 04 augustus om 13:25
hoi wat een mooi hondje.. waar heb je der gekocht? Ik heb namelijk bij een maltezer fokker gewerkt..
honden page profiel Jacqueline & AmyJacqueline & Amy schreef om 04 augustus om 08:59
Amy is zeker ondeugend,ze vind het bv. heerlijk om dingen te pikken in huis of in de tuin en dan weg te rennen,,,maar wel leuk hoor om dat te zien.
honden page profiel Margarita, Lisa en LotteMargarita, Lisa en Lotte schreef om 03 augustus om 08:46
Alleen het knippen doe ik niet zelf. Maar dat zou ik wel graag willen leren. Ik heb toevallig Lotte gister naar de trimsalon gebracht. Ik wil misschien een keer een workshop volgen van Special Grooming om haar zelf te leren knippen. Maar die is in Rotterdam, en ik heb geen rijbewijs. Dus daar moet ik nog een oplossing voor vinden. Wel spannend dat Noa voor het eerst naar de trimsalon gaat. Ik ben benieuwd hoe ze er daarna uitziet. Groetjes Freaky
honden page profiel Margarita, Lisa en LotteMargarita, Lisa en Lotte schreef om 02 augustus om 23:13
Wat ziet Noa er schattig uit! En haar vacht is zo mooi wit....verzorg je dat zelf of gaat ze naar een trimsalon? Lotte is ook nog maar een pup. Ze is nu bijna 9 maanden oud. Ze is echt een schatje. Groetjes en een pootje van de hondjes
honden page profiel Jacqueline & AmyJacqueline & Amy schreef om 02 augustus om 17:18
Wat een lief koppie...
honden page profiel Nikita x Noa x LadyNikita x Noa x Lady schreef om 18 juli om 14:04
Hey Madelief: Haha idd ! ;)
honden page profiel Nikita x Noa x LadyNikita x Noa x Lady schreef om 18 juli om 14:04
Hey Anita.Langen: Ja voor de moment is ze nog heel wit ja, ben benieuwd hoelang het gaat duren, want ze kan er iets van om haar vuil te maken hoor :D Ze is nu bijna 5 maanden oud :)
honden page profiel Nikita x Noa x LadyNikita x Noa x Lady schreef om 18 juli om 14:03
Hey tineke: Wou er ook 2 meenemen, vond ze zo schattig ! Maar helaas ging dat niet, het was nu al wikken en wegen of het ging lukken tussen haar en ons ander hondje
honden page profiel MadeliefMadelief schreef om 18 juli om 13:51
Noa en Robin zijn op dezelfde dag geboren :)
honden page profiel Anita.Langen.Anita.Langen. schreef om 17 juli om 17:48
Hallo Nikita wat een schatje zeg jullie Noa en ook zo super wit.Hoe oud is ze nu groetjes Anita.
honden page profiel tineketineke schreef om 17 juli om 16:16
wat en lief hond wij heben ook twee en broetje en zusje
honden page profiel Nikita x Noa x LadyNikita x Noa x Lady schreef om 16 juli om 16:29
Dank je Justine :-)
honden page profiel justinejustine schreef om 15 juli om 18:05
moooi hondje

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Nikita x Noa x Lady heeft 1482 ontvangen.

Berichten en online status
Nikita x Noa x Lady was voor het laatst online 9 jaar, 1 weken, 4 dagen, 6 uur, 21 minuten, 11 seconden geleden

Honden Foto's

honden foto Noa voor de 1ste keer naar het trimsalon geweest honden foto Lady en Noa <3 honden foto Mijn kleine meid 6 maandjes oud! honden foto Met mijn mama op schoot ! honden foto Sneeuwballeke pakken! honden foto
Nikita x Noa x Lady heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: Noa, Noa x Lady, * Sneeuwpret *


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^