HondenPage baasje Noor

Over Noor

honden foto van Noor Ik ben een kruising chihuahua X dwergkees
(dat zeiden ze tenminste). Ik ben nu 2 jaar oud

Krabbels aan Noor

honden page profiel Jana & Romi Jana & Romi schreef om 17 augustus om 17:28
leuk om dezelfde kruising als die van mij tegen te komen ;)
honden page profiel Josien , Logan en NikkiJosien , Logan en Nikki schreef om 06 december om 19:03
Nou heb ik een andere vraag: Heeft jou Noor ook last van jeuk dat ze zo erg krabt en bijt? Nikki heeft al 8 weken voer van de DA om te zien of het geen voedsel allergie is.
honden page profiel Josien , Logan en NikkiJosien , Logan en Nikki schreef om 06 december om 19:00
Nou dat is dan wel heel toevallig en dan zal die geboorte datum ook wel niet kloppen. Die rose vlek heeft Nikki ook op zijn neus. En toen wij Nikki gingen halen bij de eerste koper had hij ook zo"n zelfde halsbandje maar dan in het blauw met ook van die steenjes. Zou het dan toch broer en zus zijn?
honden page profiel Josien , Logan en NikkiJosien , Logan en Nikki schreef om 06 december om 18:18
Oja ik heb nog een bijzonder kenmerk bij Nikki. Hij heeft bij zn achterpoten nog van die hubertusklauwtjes en dat komt ook nauwelijks voor. Dat hoorde ik van iemand die daar weer verstand van heeft. Een echt fokker laat die klauwtjes na 2 of 3 dagen na de geboorte afknippen.
honden page profiel Josien , Logan en NikkiJosien , Logan en Nikki schreef om 06 december om 18:13
ja ,dat is zeker raar dat er maar 3 weken tussen zitten .Maar ik weet ook dat de dochter van die man en vrouw met chihuahua's fokte. Maar dat kan ook gelogen zijn.Heeft Noor ook iets van beige vlekken bij dr oren of op haar rug ?
honden page profiel Josien , Logan en NikkiJosien , Logan en Nikki schreef om 06 december om 13:30
hoi Noor, Nikki heeft nu een schofthoogte van 40 cm maar de reu is ook meestal wat groter dan een teefje. Wij waren ook eerst in Tilburg geweest voor een pup .Maar bij die mensen was het gelijk al van geen goed gevoel daar bij hebben. De pup was amper 6 weken en die man zei dat ze vaker zo jong de pups al verkochten.Ik vroeg nog of we de moeder mochten zien want die pups had hij ook ergens achter vandaan gehaald.Nou ,dat stond mij al tegen dat die niet gezellig bij de mensen waren. En dan nog ,zij vonden dat ongezond met de baby in de kamer. En de "moeder" die hij erbij haalde was volgens mij nog een reutje ook. Hij zetten die even voor zn voeten op de grond en die ging gelijk plassen. Toen we zeiden dat we die pup te jong vonden zei hij weer dat als we handgeld betaalde dan zou hij die nog wel een paar weken vasthouden. Nou mijn man wist niet hoe snel hij daar weg kon komen. Dat zijn nou de broodfokkers die belang hebben bij het geld en niet de gezondheid van de pup vooropzetten.Ik weet helaas de naam niet meer maar het was bij een hoekhuis met een grote schuur of loods ernaast.En volgens mij staan er geregeld advertenties van op Marktplaats. het kan ook maar zo zijn dat Nikki daar toch vandaan komt maar dat weet ik dus niet
honden page profiel Josien , Logan en NikkiJosien , Logan en Nikki schreef om 05 december om 21:24
wanneer is Noor geboren? En hoe groot is zij nu? Ik bedoel dan de schofthoogte.
honden page profiel Josien , Logan en NikkiJosien , Logan en Nikki schreef om 05 december om 21:19
Is Noor ook gechipt? Toen ik met Nikki bij onze eigen DA kwam ,bleek daaruit dat hij in het buitenland is gechipt. Toen dacht ik gelijk aan een broodfokker. Ik had de vorige eigenaar nog wel gevraagd naar een koopovereenkomst maar hij zei dat die was zoekgeraakt.
honden page profiel Josien , Logan en NikkiJosien , Logan en Nikki schreef om 05 december om 21:17
ja het is bij dezelfde dierenarts geweest maar nikki is op 20 mei ingeent
honden page profiel Josien , Logan en NikkiJosien , Logan en Nikki schreef om 05 december om 20:42
Nikki is een reu en hij is geb. op 9 april. Hij komt volgens zn inentingsboekje uit s"hertogenbosch maar wij hebben hem met 10 weken oud opgehaald uit Ijmuiden Daar was hij net 1.5 week maar hun oudere beagle accepteerde hem niet. Ze hadden hem ook gekocht als pomeranian maar zonder papieren ben je daar nooit zeker van. En wij zochten een speelmaatje voor onze pomeranian.
honden page profiel Josien , Logan en NikkiJosien , Logan en Nikki schreef om 05 december om 20:22
mooi hondje hoor Het lijkt wel op mijn Nikki die is nu bijna 8 maanden.
honden page profiel Laura Snowy*  en BenjyLaura Snowy* en Benjy schreef om 11 augustus om 19:46
Wat een schatje mag je echt heel trots op zijn Liefs Laura

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Noor heeft 200 ontvangen.

Berichten en online status
Noor was voor het laatst online 8 jaar, 3 maanden, 1 weken, 4 dagen, 16 uur, 17 minuten, 3 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^