HondenPage baasje Yvonne

Over Yvonne

Vraagje:

hoi, ik ben Yvonne en nieuw hier op het forum. Sinds 4 weken hebben wij een 10 jaar oude beagle uit het asiel. Er is niets bekend over zijn achtergrond.

In het begin was het probleem dat hij 's nachts alles vernielde (zelfs de bench) Hij heeft nu een hok buiten en dat ging 2,5 week goed. Wij blij en onze Banjo blij.
Maar nu blaft hij 's avonds als wij naar bed toe gaan en ook 's ochtends.

Wij wonen achteraf, maar dan nog. Om elke ochtend zo gewekt te worden, vind ik ook geen pretje.

Maar mijn vraag is dit: wij denken dat hij blaft omdat hij aandacht wil, maar we willen wel dat hij dit niet elke avond en ochtend doet. Hoe laten we hem stoppen? Moeten we hem belonen als hij stil is of heb je hem dan al indirect beloond omdat je opgestaan bent en hij je ziet en dus denkt dat het blaffen effect gehad heeft. Of moeten we hem gewoonweg negeren?

We wandelen elke dag ruim 1,5-2 uur met hem (wonen vlakbij de bossen) en ook voordat hij naar bed gaat. Daarna krijgt hij zijn Kong en blijven we soms nog even buiten kletsen of binnen nog wat rommelen. Dan gaan we naar bed. Soms blaft hij een uur en soms helemaal niet. ' s Ochtends blaft hij wel en meestal al behoorlijk vroeg. Moeten we dan opstaan of gewoon laten blaffen?

Wie kan mij helpen?

Alvast bedankt namens ons en onze Banjo!

groetjes,
Yvonne

Krabbels aan Yvonne


Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Yvonne heeft 1 ontvangen.

Berichten en online status
Yvonne was voor het laatst online 12 jaar, 2 dagen, 6 uur, 13 minuten, 27 seconden geleden

Honden Foto's

Yvonne heeft nog geen honden foto's toegevoegd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^